• Nolifer
    8.7k

Još ako su ''prgava obitelj''.... :eyes: :scream: :lol:
  • kajjaznam
    80

Amen! KTC je najbolje kaj imamo i točka. Ni Bernauer mi Torrente nisu bolji od njega, a dal je Perić bolji od KTC-a, jednostavan odgovor nije.
    Mislim tu svakom ima svoje mišljenje, sam ja velim da je mišljenje ko rit, svako je ima. Da je obrnuta situacija, da je Perić zdrav, a KTC ozljeđen, em što bi imali manje bodova, a onda bi svi po Periću pljuvali, a molili za što raniji oporavak KTC-a.
    Druga je strana kaj mi nemamo neku alternativu i kaj su ishitreno dovođeni igrači.
  • vjeko1701
    9.7k
    Al zašto se konstatno vodi borba između KTC najbolji vs problem je kaj je KTC najbolji.

Oboje stoji. KTC je i dalje najpouzdaniji stoper u kadru al je s razlogom nekoliko godina mlađi stavljen na klupu. Meni je on jako drag igrač ali sa 35 godina na leđima bi trebao biti u najbolju ruku 3. ili 4. opcija.
  • Maxova dijagonala
    1.7k
    Imamo idealnu priliku na ljeto krenut u mali rebuild.
    Ne treba produžavat ugovore KTC-u i Ristovskom,Ademi ima ugovor do 2026 ali može ga se zakucat na klupu i onda će opet tražit transfer u neku Kinu ili Katar.
    To su tri legende Dinama i imaju moje poštovanje ali vrijeme je za neke nove mlađe igrače.
    Treba gradit neku novu priču uz Petkovića i Mišića kao kičmu ekipe...ovoj trenutnoj ekipi je prime prošao na zimu 2022 kad smo ispali iz LP pod Čačićem.
  • Haza
    6k
    Tipa, radio sam na jednom radnom mjestu gdje su svi bili agresivno bolesno predani ljubavi prema toj firmi i zvali se međusobno obitelj i slično. Meni je to bilo glupo ali sam radio svoj posao i postalo je problem zašto ne sudjelujem u "kulturi" firme, a ja sam došao raditi posao koji sam plaćen, a ne da živim za tu firmu.Paggini

Ovo je uvodni govor Mmaeea na predstavljanju u Kasimpasi početkom siječnja.
  • mrgud
    177
    Samo ću reči ovo.U sezonama Hnl-a 18/19 i 19/20 smo primili 20 golova.U ovom prvenstvu smo do sada primili 17 golova.Toliko o KTC-u i ostalim igračima zadnje linije
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.