• Guinness
    2.3k
    ako ovo nije nedostatak samokritike, onda neznam..meni je ovo pravljenje budala od nasLudovic IX

Nakon one emisije na HRT-u nakon Eura mi je sve jasno. Kako je, i šta, taj čovjek pričao je mene osobno bilo sramota za slušati.
    Na stranu osobno mišljenje o Vikiju Ivanoviću, ali ovaj ga je par puta dobro stisnuo sa nekim pitanjima. Dobro koliko to može biti kod nas, pogotovo na HRT-u.
  • Efes Pilsen
    8.7k
    Hahah da, nema veze sto je desna strana zjapila prazna, a imao si 2 desna beka na terenu. Nema veze sto je Perisic prodao 3 lopte u 2 minute cuvajuci noge. Ne, 8 minuta nas je dotuklo, kad je sudac digao semaforcic lopta je sama od muke usla u gol. Bravo Zlatko, analiza top studenta HDZ akademije.
  • Zagi
    8.5k
    Cijela nacija mu godinama puni ego sa ekstremno rezultatski orijentiranom analizom. Nije moguće da je on nešto pogriješio. Dakle, odgovor je sudac.
  • NKDZ86
    2.1k
    ispali smo zbog palačinki i masne kose...tu se krije ključ naše patnje.
  • Mathiasovi Chageri
    3k
    "Jedina mrlja je zadnji Euro, ali nismo ispali jer je Hrvatska loša nego jer je sudac produljio utakmicu osam minuta."Ludovic IX

Nisam gledao RTL Direkt ali mogao sam pretpostaviti da će ovakvu nekakvu idiotariju izgovoriti. Ovo nije nedostatak samokritike niti to da on pravi budale od nas, ja sam potpuno uvjeren da on to ZAISTA misli. Smiješno za lika koji je krenuo sa #ponizno kad je stigao da sad ne samo da nije ponizan, nego nos para oblake.

Ajmo se fokusirati samo na taj EURO, nevezano za igru i naše promašaje i to što se mi tješimo da smo bili blizu, ali Španjolska nas je razbila, zatim smo izgledali katastrofalno protiv jedne Albanije koja je ispala u C ligu neki dan i onda smo opet na ho-ruk i nikakvu blistavu igru izvisili pred kraj protiv Italije. Cijeli EURO je odrađen loše, bez ikakve igre, sa alibi odabirom početnih 11 i ispali smo jer smo to igrom zaslužili, a ne zato jer si primio dva gola u sudačkoj nadoknadi, to nije bila velika nesreća, zavjera sudaca nego jednostavno loša igra. Pa obje utakmice je 20 ljudi u birtiji oko mene vikalo da ćemo primiti gol, ne zato jer su coprali, nego jer se vidjelo koliko loše stojimo na terenu u tim trenucima i da vlada opća panika.

Nakon EURO ne samo da nismo popravili igru, već izgledamo jednako loše svako prvo poluvrijeme dok nije prisiljen napraviti izmjene jer je lik jednostavno grozan taktičar, ne zna pripremiti utakmicu i onda tek na terenu reagira.

Nikad nisam volio Dalića, smatrao sam da je on tip trenera kao Ćiro, trener koji je prvo motivator, koji zna balansirati svlačionicu i koji je više "vođa ljudi" nego trener, s tim da je Ćiro za dvije klase bolji trener od Dalića. Također sam imao poštovanje prema njegovim uspjesima, no smatrao sam da je sve to postignuto s dozom sreće i to ću uvijek tvrditi.

Svima koji spominju dvije medalje ću samo reći da se stvari kritiziraju i ukazuju na probleme kad ide dobro, a ne kad ide loše, jer tad je već prekasno.
  • ZrnTSCHeZ
    350
    Sad će krenuti nabolje, evo samo što nije...jer najavljuje se Tomislav Ivković kao supervizor svih omladinskih U selekcija :gasp:

#ZonaNaAparatima :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.