• The Undertaker
    5.9k
    Ne razumijem koji je to ključan problem reprezentacije i po čemu nas to čeka propast? Dalić vjerovatno odlazi nakon SP i sa njim Modrić. Do tada trebaju stasati Sučići, Baturina i još netko i vozimo dalje. Možemo biti manje ili više uspješni ali ne vidim neku tragediju u budućnosti. Dok Dinamo proizvodi igrače, nema straha za reprezentaciju.
  • OsamŠest
    3.6k

Pobrkao si malo..

Nigdje nisam rekao da je podbačaj, nego da ti se kvaliteta igre i sama izvedba nikako ne podudaraju sa uspjehom, odnosno medaljama. Što znači da neki uspjeh može bit i slučajnost, odnosno popraćen velikom dozom sreće (raspucavanje) koju prije nisi imao, a zapravo si trebao proći.

Dugoročno, to je jako loše i nije dobro, jer tek kad dođe faza suše i faza u kojoj neće bit ovakve razine talenta, shvatit ćeš koliko je ovo bila i koliko je sada jaka reprezentacija.

Slično kao Grčka 2004., iskoristili sve što se nudilo, a ni sami ne znaju kako. Samo što smo mi, hvala Bogu, talentom puno plodnije tlo oduvijek.

Nisi ni shvatio šta sam htio reć. Ja sam jako dobro svjestan koje su reprezentacije jače od nas i na papiru i na terenu, ali isto tako sam svjestan od kojih smo mi. Svjestan sam da me na lutriju penala ne smiju odvest ni Rusija, ni ona Danska, ni Japan, a i da puno više od dominacije moram ponudit protiv Češke, Škotske, Maroka u grupi, pa čak i raspale i posvađane Belgije. Imao si dozu sreće da su golmani povadili loptu više od protivnika i danas se priča o top uspjesima, a bio si tik od scenarija da si, pazi sad, ispao od Rusije i četiri godine nakon toga - Japana.

A na ovo zadnje pitanje što bi radije.. Ja bi uvijek radije da mi momčad igra kvalitetan napadački nogomet u skladu s talentom kojeg posjedujem, na taj način je rezultat neizbježan kad tad.

Lijepo je bit drugi i treći, lijepo je kad ćeš za ohoho godina vidjet neku listu sa svjetskih prvenstava i tamo bit ime naše reprezentacije, ali gurat glavu u pijesak i govorit da je to zasluženo, po meni je apsurd, zato što tako loša igra kakvu mi igramo godinama (a svi drugi napreduju, Škotska te s igračem više ubila, dal je to stvarno takva kvaliteta Škota ili pogubljenost naših u planu igre u toj soluciji, razmisli) zapravo dovodi do toga da visiš u skupini na Euro 20, SP22 i Euro 24..
  • db-izbjeglica
    15.9k
    Zašto i po čemu bi mi glatko trebali proći japan?
    Pa taj isti japan je doslovno par dana prije dvoboja sa hrrvatskom osvojio skupinu SP ispred njemačke i španjolske! Znači, doslovno su pobjedili njemačku i španjolsku, na istom tom natjecanju!

Al eto, oni su jazavci koje hrvatska treba razvaliti sa 3-4 komada razlike.

Jednostavno ne mogu shvatiti toliko kritike i pljuvačine prema nečemu što je možda i najuspješniji produkt našeg društva i države u globalnim okvirima.
  • Noel
    7k
    I ja nisam ljubitelj trenerskog i izborničkog stila Dalića ali govorit indirektno da su tri medalje u pet godina produkt sreće i lutrije je totalna i notorna glupost. Jedna medalja ajde može bit sreća. Ali tri...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.