• DiddyGuela
    2.2k
    Pa dobro gdje bi trebali igrati?

Maksimir je sramotna rusevina a ne stadion. Realno nije dostojan za ugostit olimpijadu starih
    spotova.Samo Dinamo silom prilika mora igrati na tom sramotno oronulom stadionu.

OS i RI su premali.

Ostaje poljud koji je sistemom eliminacije jedini ostao u konkurenciji.

Sramota da nas glavni grad ne moze cestito ugostiti utakmicu Hrv. reprezentacije. SRAMOTA.
  • Nolifer
    8.6k
    Sramota da nas glavni grad ne moze cestito ugostiti utakmicu Hrv. reprezentacije. SRAMOTA.DiddyGuela

Kad možemoš family nije zainteresirana preveć, pa mora bit dole. To ti je tak, nažalost.
  • NitkoBitan
    19.2k
    Pa dobro gdje bi trebali igrati?

Maksimir je sramotna rusevina a ne stadion.
    DiddyGuela

I na toj rusevini je atmosfera bolja nego na wc skoljci gdje ti je neugodno slusat "atmosferu", a da ne govorim o tome koliko je velikih vise palo na Maksimiru nego na Poljudu. A tu je i faktor glavnog grada gdje ti je sve lakse i bolje za izorganizirat. Ovi u Splitu/na Poljudu nemaju ni 2 pomocna terena za odradit trening.
  • DiddyGuela
    2.2k

Sramota je uopce da slika s Maksimira ide u svijet. Kud je stadion starog kova, bez krova, tu jos i ona zatvorena po zivot opasna tribina na istoku...ne znam kak je vama ali mene je sram kada Dinamo ili repka igraju na tom stadionu, pogotovo internacionalna natjecanja. Albanci i Makedonci imaju bolji stadion nego mi. Dno dna.
  • NitkoBitan
    19.2k
    Strancima je nas stadion specifican i u maniri old school izdanja. Jos nigdje nisam procitao od stranih navijaca da se netko ruga nasem stadionu.

Nasi novinari vuku za rukav strane za koje pitanje sa unaprijed poznatim odgovorom, a navijaci domace konkurencije prosipaju zuc gdje god stignu i nevezano za stadion. I na novom stadionu jednog dana ce im neki k smetat.
  • ZrnTSCHeZ
    352
    Logično je da se igra dolje jer su, kak smo i neki dan komentirali, u trenutnom stanju stadioni neusporedivi...i po komforu i po doživljaju blizine akcije i po kapacitetu.

Atmosfera na Maxu u smislu navijanja nije ništ bolja, čak štoviše užasna (sjetite se Danske u jesen 2022., Armenije prošle godine ili Škotske nedavno)...dolje je barem koncert prije tekme i igračima to paše da ih nabrije na zagrijavanju.

Nadam se da se ne budete krenuli grebati za karte svi vi koji stalno pljujete i prodajete "boli me tuki" spiku...budite fair pa i ovaj put ostavite repku onima koji su malo vjerniji navijači
  • Keyser Soze
    10.6k
    sjetite se Danske u jesen 2022., Armenije prošle godine ili Škotske nedavno)ZrnTSCHeZ

Bio sam na sve 3 utakmice i doživljaj je bezveze, kao da gledam tekmu iz neke zgrade pored. U Splitu je to bilo puno bolje iako je i tu navijanje bilo loše, ali ovo kaj kažeš, barem je bilo pjevanja prije (ne dirajte mi ravnicu) i ultrasi su više došli do izražaja na takvom stadionu. Meni je skroz logično da se igra dolje, najviše zbog kapaciteta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.