• Maxova dijagonala
    1.4k
    Iduće okupljanje se nadam tradeu napadača između Dalića i Olića.
    Beljo u seniorsku reprezentaciju a Matanović povratak u u21.
  • OsamŠest
    3.6k
    Izbornici nižih uzrasta kao i šef A reprezentacije. Nezreli i nedorasli zadacima.

Ja sam prvi za da se mladom treneru da takva nekakva šansa, ali mladom talentiranom treneru.

Koje su konkretno kvalitete Olića, Šimunića, Vukojevića i sličnih? Joe je imao vrlo niske ocjene na samoj Akademiji koja je totalno u kurcu što se samog sustava i sistema obrazovanja tiče.

Robert Jarni je radio gluposti u u19 ili u17, ne sjećam se više. Prije dolaska Dalića je vrlo dobro kotirao za mjesto izbornika A reprezentacije, srećom je odbio (valjda). Gdje je danas? Sa "Aljom" laprda gluposti na Novoj TV.

Ovi rezultati su slika i prilika hrvatskog nogometa i budućnosti ukoliko se nešto iz korijena ne promjeni, a neće. Neznalice koje se šlepaju na račun solidnih karijera i odličnih relacija sa ljigavim Kustićem.

Hrpetina mladih talentiranih trenera čeka priliku i zna posao, ali od ovih mahera ne mogu doć na scenu na kojoj bi radili ozbiljne rezultate. Već duži period mi se gadi hrvatski nogomet. Nabim vam na onu stvar i Rusiju 2018. i Katar 2022. sa raspucavanjima u tekmama u koje si ušao kao favorit većinu slučajeva.

Ajde mediji, krenite rešetat kad već znate srat u prazno.. Beskičmenjaci sa plaćenim oglasima, fuj.
  • NitkoBitan
    19.1k
    Da se provede anketa medu navijacima Dinama vjerujem da bi vecina htjela vidjet Ademija na funkciji poput one sportskog direktora ili voditelja omladinske skole. Iskustvo i reference? Nasim ljudima nebitno, ta osoba je zasluzila, kaj god jel...

Hrvatski nogomet se vodi vox populi i to nije dobro.
  • OsamŠest
    3.6k

Al kad već i ideš tak birat, moraš imat neko iskustvo ili znat prepoznat šta biraš.

Nemam ja ništa protiv da se odabere netko takav, jer konkretno koliko god Ademi bio traljav za neku vrhunsku razinu i koliko god bio tehnički limitiran, taj čovjek toliko dobro osjeća i razumije nogomet da sam uvjeren da će bit sjajan trener.

Pa eto, za takve kao on barem imaš nešto za što se možeš uhvatit ako već razumiješ i odlučuješ.. A ovi trubaduri? Komedija..
  • NitkoBitan
    19.1k
    Dolje su pricali kako ce im Perija donijet titulu pa vidi vraga imao je problema prec nizeligaskog beka. Ne vjerujem da je velika razlika izmedu onih na terenu i izvan njega. Los trenerski kadar ce ti naskodit kako tako, a mi onda neka krivimo crvene kartone, suce i drzimo krunicu da izguramo do penala i imamo srece u istima.

Dobar igrac ne znaci dobar trener, pomocni trener ili kaj god. Nek se uce, ali ne na reprezentaciji.
  • deda
    34.1k
    Talent je kao korov. Teško ga uništavaju i loši treneri.
  • Tom Hanks
    3.2k
    Nabim vam na onu stvar i Rusiju 2018. i Katar 2022.OsamŠest

Ne kužiš buraz,osvojili smo medalje dalje više ništa nije bitno osim guranja glave u pijesak :party: samofamily
  • Sibirski plavac
    2.2k
    Kaj velite na ovog golmana Gruzije? Danas dvije vrhunske obrane u raspucavanju, a i u 120 minuta par dobrih intervencija. Vidim vrijednost mu je 150k na TM, a ugovor ističe ovog prosinca. Ako se već traži golman i to za povoljnu cijenu, zašto ne probat dovesti ovog dečka?
  • Ali
    2.2k
    Sve dok ce U21 sluziti kao poligon za bivse igrače ili bivse pomocnike pomocnika da se vidi mogu li se baviti trenerskim poslom i da su im u pravilo to prve samostalne minute dotad cemo i dalje gledati s jetska i europska na tv.

Evo Spain U21 je u zadnjih 15g imala samo 5 trenera izmedju ostalih Lopetegi, De La Fuente... i netko se čudi zasto imaju rezultate... ok znam znam baza... ali opet

Po meni trebamo odrediti stozer za U21 koji će tu svoju ulogu shvatiti kao mjesto za dugogodisnji planski rad kao i monitoring potencijalnih kandidata. Primjer nekog kao Branko Karačić, Elvis Scoria, Jurčević, Prosinečki... nemojte se hvatat za konkretna imena, više sam ove naveo kao profil. Dakle iskusniji kome U21 nece biti samo odskocna daska ili prvi job... Imas kluoa diljem druge lige i slicno za brusiti zanat...

Jer talenata ima ali treba ih znati voditi i generalno voditi utakmice, a ne trabunjati "bili smo bolji, ali eto... " nema toga, bolji prolazi dalje, jer nije ovo umjetnicko klizanje da ziri daje bodove nego semafor koji pokazuje tko je vise puta loptu smjestio na cilj.
  • mali M
    5.7k
    Kakvi ste likovi sa ovim dramljenjem. Može samo kratki rezime koliko su medalja osvojili Modrić, Brozović, Perišić i ostale vedete dok su bili u U21? Kakva drama samo da se može nabijati na onu stvar najbolje rezultate Hrvatske reprezentacije ikad. Isti vi pljujete i Bišćana koji vam je u toj istoj U21 imao najbolje rezultate. Nemojte biti klaunovi... Još kužim ovog Hambija taj samo čekam da odleti sa foruma, al stari forumaši da pokazuju takvu razinu nepoznavanja i spuštanja na dno komunikacije me uvijek iznova iznenadi... Na vašu najveću žalost, Hrvatska će opet od tih nikakvih netalentiranih mladića iznjedriti svjetske talente za najveće klubove... A U21 nije imala stručnog izbornika ja mislim zadnjih 20 godina.. daj se pokrite ušima više i prestanite izbacivati svoje otrove na sve šta hoda... Baš mi je žao da ponekad ne upoznam ove stručnjake sa svjetskim karijerama i kao igrači i kao treneri, kao što su Sebenico, Hambi, Tom Hanks i slični dežurni pljuvači...

bravo, sažeo si najveći problem u U21 repki i dao baš dobro rješenje.. barem jedan konstruktivan post u moru gluposti koje se mogla pročitati..
  • miro
    4.7k
    Možda i bolje da smo ispali, barem će Luka i Lukas imati mirnije ljeto i pune pripreme s Dinamom
  • Facke
    4k
    A kakve uspjehe su imeli ostale U generacije prije? Zadnja medalja je od U16 ekipe iz 2001 , broncana , na europskem prvenstvu. Prije toga jos jedna 1998 U18 , isto broncana na europskem prvenstvu. Iz U16 generacije tad sme dobili tad jednoga reprezentativca (Niko Kranjcar).
    A iz te U18 generacije Pletikosu , Olica i Vranjesa. V te generacije je jos bil Igor Budan i Banovic. Al kaj su oni odigrali par tekmi za repku. Hocu stem reci , bitne je kakvi budu ti igraci kad budeju A reprezentativci. Kaj bi nami vredile da nam U ekipe redaju medalje a v A reprezentacije nemreju nis? Mene su ti rezultati v U ekipama osobne nebitni. Navek sme vecinom bili losi v U kategorijama , i vec zadnjih 20 let polsusam pricu o apokalipse. Kaj su Modric , Broz i ostali napravili v U kategorijama? Nekakuv specijalen rezultat?! Nisu. Bitne je kakvi budu igraci kad budu odrasli a ne deca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.