• jedan u nizu
    9.2k
    Mislite li da pad/samoubojstvo Ćorušića od prije par tjedana ima veze s ovom aferom?nemapredaje

samoubojstvo?
    To sad iskljucivo radi afere ili ima neka teorija koja je starija od 24 sata?
  • nemapredaje
    3.7k

Pa pričalo se odmah po kuloarima taj dan da je bilo samoubojstvo
  • Jaro
    7.7k
    pa, sa prozora/stepenica/iz aviona obicno slucajno padaju samo Putinovi suradnici... Tak da tajming je tanimljiv ako nis drugo...
  • Noel
    7k

Postoje svi oni jako "hrabri" lažni istraživački novinari. Pa evo im slučaja da istraže. Naravno da neće..
  • NORTE
    12.2k
    samoubojstvo?
    To sad iskljucivo radi afere ili ima neka teorija koja je starija od 24 sata?
    jedan u nizu

Tiskano izdanje Nacionala prije dva tjedna.
  • Imamo Dinamo
    3.7k

Ja sam prije 5-6 (mozda i vise) imao dosta problema s njima. Internet pred kraj ugovora uzasan, a sluzba za korisnike mi je preporucila da ugasim TV pa ce bit bolje :monkey:
  • Kruno
    421
    A ispada na kraju da su svi isti. T com mi je bas preskup a Telemach mi je sad digao zivce.
  • Jaro
    7.7k
    sve je to isto sranje... i onda ovisno o osobnom iskustvu i lokalnoj infrastrukturi odlucis. HiTler je zbog monopola prisilno skup, Telemach je potkapacitiran, a A1 je jako ovisan o mikrolokaciji (i u slucaju kvara - o vanjskim suradnicima koji te dopadnu)
  • Marley
    2k
    je, bilo je samoubojstvo, covjek je inace bolovao od zesce depresije. E sad je li nesto vezano za ovo kumovalo tom cinu, tko ce ga znati.
  • Nolifer
    8.6k
    Jesu to potvrdili ili kuloarske priče?
  • SjevernaStrana
    1.9k
    Prijatelj mi je na neki način obiteljski povezan s Ćorušićem i ima dosta informacija koje se drže u tajnosti i s kojima se nije izlazilo u javnost.

Mogu vam samo reći kako nije riječ o samoubojstvu.
  • rioda
    5.3k
    Kakvu sam nocnu moru imaoDino

I ja upravo. Zaspao popodne i probudi me san da sam baniran na Zoni jer sam napisao detalje iz nekakve tučnjave s tovarima... :rofl:
  • jedan u nizu
    9.2k
    Prijatelj mi je na neki način obiteljski povezan s Ćorušićem i ima dosta informacija koje se drže u tajnosti i s kojima se nije izlazilo u javnost.

Mogu vam samo reći kako nije riječ o samoubojstvu.
    SjevernaStrana

ovo zvuci kao da nije ni nesretni pad nego nesto drugo :gasp:
  • NKDZ86
    2k
    Kak mozes prek te ograde sam past? Jedino ak se ides glupirat. A sumnjam da se čovjek probudio, krenuo, došao na posao i odlučio pred svima ubiti se. Mogao je to bilo gdje napraviti i na drugačiji način. A uz to, Plenki i novinari su se po tom događaju ponasali kao da se nije ništa dogodilo posebno, kao da nisu bili iznenađani i nije se uopće puno pričalo o tome.
    Igrice su sigurno u pozadini.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.