• Omake
    3.4k
    hvala na lijepim riječima. Za zonu san saznao slučajno dok sa čitao Berserk po drugi put, a pošto sam iznimno nekreativan s imenima izabrao taj izraz.
  • Paggini
    26k
    Berserk po drugi putOmake

Šta imaš 70 godina lik?
  • jedan u nizu
    9.2k
    Šta imaš 70 godina lik?Paggini

Nisam znao da si iz Samobora
  • Paggini
    26k
    ko zelig brate
  • Omake
    3.4k
    hahah ne. Nego sam prije desetak godina stekao naviku jedan chapter mange dnevno, pa se stigne i dva puta. Nije One Piece ili Hajime no Ippo
  • Paggini
    26k

Imam tri prva toma dark horseovih hardbackova, al nikako sa krenem citati, dobro da je ovaj umro jer ne bih nikad stigao iscitat....

Sreća pa me mange ne lože toliko, jedino berserk, vinland, vagabond i aj akira....
  • Omake
    3.4k
    šteta što nije uspio dovršiti sva djela stvarno je bio fantastičan umjetnik. Vinland je isto odličan. Ako te naloži, preporučam 20th Century Boys, Monster i Dorohedoro.
  • Paggini
    26k

Monster sam poceo anime gledat, dosao do tipa 27 epke i smorilo me zesce :( 20th century sam cuo samo hvalu, da, a provjeri si fibru za ova japanezerska izdanja iako ti to vjerojatno ne moram govoriti, ali sva su vrhunska
  • GaijiZG
    1.7k

Monster sam poceo anime gledat, dosao do tipa 27 epke i smorilo me zesce

Nisi ništa propustio.

SPOILER:
    Na kraju ispadne da je lik posto "monster" jer je mama više volila njegovu sestru blizanku nego njega. Stvarno mi je žao vremena potrošenog na taj anime.

Vinland druga sezona me razočarala, jednostavno nije zabavno, a ni dubokoumno u kaj se pretvorio glavni lik, prva sezona baš kida.
  • Hnlovac
    1.2k
    Malo si jutros razmišljam i počeo sam se pitati

Zašto je Jankec u pjesmi zagorje zelene uvjeren da mu vlak nebu pobjego ak ima kartu u dzepu?

Nema mi smisla nikak, pa to kaj imas kartu ne znači da bu te čekao vlak.

Kaj vi mislite?
  • Droljo
    8.9k
    Zato kaj je u dobrom društvu i cijela gostiona luduje pa mu nije bitno. A i ima cukova kolko hoćeš...
  • Oluja
    4.5k
    Morti Jankec cuga v birtiji sa strojovođom.
  • Dino
    2.9k
    Jako dobro pitanje.

Mozda ak ima kartu ne mora na karatani stajat u redu da bi kupil pa se sam direkt iz birtije zaleti u vlak.
  • masacusec
    3.9k
    Veli meni jedan stariji pajdaš s crvenim nosom koji živi na relaciji zg-nedjelja: "danas sam cuger pa si mogu spiti". Mislim si ja pa svaki dan si cuger, bazdis ko bačva... a on tvrdi: danas sam s cugom (vlakom) pa se mogu opustiti
  • Droljo
    8.9k
    Prebacim sad na hbo3 i film se zove 'tovar'. Neko magare hoda po ekranu. Pa šta se dešava jebote
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.