• Toni90d
    705

Koliko je kašnjenje kad gledate utakmicu? IPTV Lista koju ja imam kasni oko 45sek u usporedbi sa Flashscore (Rezultati) aplikacijom.
  • Captain America
    18k
    Koliko je kašnjenje kad gledate utakmicu?Toni90d

30ak sekundi kasni za SofaScore.

https://www.trexpremium.com/

Tu imaš test od par sati pa se javi ljudima.
  • Efes Pilsen
    8.6k
    Kasnjenje mi je odlicna stvar kad se igra LP, EL, pa mi stigne notifikacija i taman kad prebacim stignem na gol :grin:
  • Oluja
    4.5k
    kašnjenje u odnosu na klasične digitalne programe bih rekao da je nešto više od minute ali meni to nije nikakav problem jer ne pratim rezultate na aplikacijama, a nema niti susjeda u krugu 50 metara tako da ne čujem njihove reakcije.
  • Toni90d
    705

Hvala, budem isprobao.

Meni je problem što se ponekad zna dogoditi da dođe na Whatsapp poruka od službenog kanala za gol ili poziv iz Hrvatske od ljudi koji gledaju na MaxSportu. A kad je neko nogometno prvenstvo, onda se susjedi tuže, zašto ja slavim gol minutu nakon što je pao, a mrzim gledati naše utakmice sa njemačkim komentatorima :rofl:
  • Jos-Optimus
    2.8k
    Zaboravio si napomenuti da ti je (tada) jak odebeli prijatelj doslovce pao na taj auto jer vas je prvo preklinjao da mu date "nogicu" kroz ogradu jer se nije mogao popeti :) Kasnije smo na vijestima vidjeli da je to auto od tadašnjeg ministra, to si zaboravio :)
  • mali M
    5.7k
    pa nisam htio baš u detalje, ali eto, sve se otkrije kad tad! :lol:

jer vas je prvo preklinjao da mu date "nogicu" kroz ogradu jer se nije mogao popetiJos-Optimus

sjećam se ja da mi je (tada) jako debeli prijatelj skoro zdrobio prste na toj "nogici" kroz ogradu :rofl:
  • Jos-Optimus
    2.8k
    koji show...baš dan za pamćenje
  • Marley
    2k
    Sto se tice IPTV, isto imam NOVA. Relativno frisko smo uzeli. Sta ja znam, uglavnom je ok, svakako preporod u odnosu na ono patnicko trazenje strimova i linkova. Kad se sjetim koliko sam zivaca gubila na to.
    Dogodi mi se doduse da se povremeno zvuk ugasi, ili se sve skupa ugasi. Ako duze radi, tipa 2 hnl utakmice u komadu :sweat:. Ali se bez problema opet odmah upali.

Tako da za sport mi je ok, a recimo klincima za crtice imam zamjerku, sto nema sinkroniziranih i hrv.titlova . Neki drugi su bolje prilagodjeni exYu, sto se toga tice. Navodno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.