• Nolifer
    8.5k

I još je na prigodnom programu. HBO3

Baš su pogodili :lol:
  • Joza
    490
    Jel moze netko preporucit sportsku kliniku za pregled (uganuce zloba/ultrazvuk), koliko dugo se ceka i cijena okvirno? Hvala
  • Nolifer
    8.5k
    Dobro jutro svima! Pogotovo Martinama i Martinima!

Budimo veseli i dobre volje i da nas zrak preuzme.

Nisam Martin, al mogu popit! :lol:

:cheer:
  • serbus
    4.3k

Haha, evo nedavno krstio malog i veli svećenik kumu nemojte zaboraviti kumče, pomolite se za njega koji put i kum ga prekine kaže imendan mu sigurno neću mali je Patrik. Svećenik se nasmije i veli mu da tako ste i od Martina napravili pijanca a evo i Patrika.... A ljudi alkohola nisu vidjeli.... :rofl:
  • nemapredaje
    3.7k
    @Paggini opet si zvijezda

IMG-5464.jpg
  • Paggini
    26k

Ne daje se moderatura podobnima, nego zaslužnima!!!

#MERITOKRACIJA

Hvala i velikom #IZBORNIK
  • Mr Anderson
    8.7k
    Jel moze netko preporucit sportsku kliniku za pregled (uganuce zloba/ultrazvuk), koliko dugo se ceka i cijena okvirno? HvalaJoza

"Ligament", odlično rade, cijenu ti ne znam, jer sam bio zadnji put 2019. godine. Nisu nikad bili baš jeftini, ali ako je nešto ozbiljnije, isplati se, vrhunski su. Možeš kod njih i terapije odraditi, dati će ti savjet i što možeš doma sam raditi za terapiju. Možeš se naručit telefonom, ne čeka se predugo.
  • Joza
    490
    Hvala kolega!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.