• Kruno
    553
    Ja bih ga volio viditi kod nas.Dobro bi nam dosao.
  • NitkoBitan
    22.1k
    Ja bih volio lijevog beka i sesticu, a po novom i golmana.
  • Laugreano
    3k
    Dovedemo Orsica, pa za 2mj svi pljuju Marica zasto je doveo igraca koji 2 god nije igrao ozbiljan nogomet.
  • Facke
    4.8k

Levi bek 100% dolazi.
  • Nolifer
    9.2k
    Povukel bi Čavlinu s posudbe, lijevog beka bi doveo i 3. napadača, a i još jednog u veznom, jer ak se neko ozljedi nedaj Bože, da nije momčad u defiticu i da se ne rade eksperimenti s igračima...
  • Laugreano
    3k
    Svi nasi obrambeni problemi počinju od veze. Jednostavno je prespora ta tranzicija. Vezni vječito kasne zatvarat. Primjer gola Gorice. Bati i Ademi u protivnickih 16. Sucic na 18m, i onda laganim korakom nazad. Da je samo malo ubrzao dolazi u blok i nema gola. Takvih primjera ove i prošle sezone ima jako puno. Tko ima volje nek pogleda, i vidjet ce koliko Sucic i Misic kasne i u laganom trku se vraćaju.

Tako da vjerujem da ce Bjelica zahtjevat nekog defenzivno odgovornijeg igrača. Mislim da je Selahi sasvim realna opcija.
  • mali M
    6.4k
    Levi bek 100% dolaziFacke

To sam odgovorno tvrdio zadnja 3 prijelazna roka, više ni sam neznam čemu da se nadam
  • Efes Pilsen
    9.6k
    Da, nasusno nam treba cistac u sredini terena. Ademi igra prakticno drugog napadaca, Sucic je protiv Gorice vecinu vremena proveo na 6ici. Pricam s frendom neki dan i ispada da i reprezentacija i Dinamo od valjda Simunica na Marakani nisu napravili prekrsaj za bodove. Kad se sjetim ovogodisnjeg Eura.. Nadam se da ce se sto prije definirat status Roga i da ce Bjelica naci taj balans kao i u LP.
    Mislim da se nuzno nece dovodit zadnji vezni ove sezone, ali da ce bit red iduce sezone pogurat Ademija u stozer, vidjet ponude za Sucica ili Baturinu i preslozit to malo.
  • Mali Zeus
    15.2k
    Realno Oršić nam ne treba. Sad bi mu Dinamo trebao uletavati kad mu je kriza u krizi, moš mislit.
  • Ludovic IX
    7.7k
    on može nama i špicu igrat u sustavu sa dva napadača
  • Mr Anderson
    9.9k
    ati i Ademi u protivnickih 16. Sucic na 18m, i onda laganim korakom nazad. Da je samo malo ubrzao dolazi u blok i nema gola. Takvih primjera ove i prošle sezone ima jako puno. Tko ima volje nek pogleda, i vidjet ce koliko Sucic i Misic kasne i u laganom trku se vraćaju.Laugreano

Ne kužim da kod tog gola prozivaš veznjake, a ne RPG-a koji kaska prema nazad ko paradni konj iako je puno bliže od svih veznjaka da to zatvori. I s njegove strane ide povratna za gol.
  • Mali Zeus
    15.2k
    Ne kužim da kod tog gola prozivaš veznjake, a ne RPG-a koji kaska prema nazad ko paradni konj iako je puno bliže od svih veznjaka da to zatvori. I s njegove strane ide povratna za gol.Mr Anderson

Plus kaj se Rile više bavio dizanjem ruke za ofsajd nego je uletio u krešendo i pokušao spasiti stvar.
  • Droljo
    11.4k
    Te fore da igrač iz trabzona nemre kod nas igrat su totalna glupost! Onda kod nas nema mjesta niti za mendya ili banzu koji vrijede 10 i 17 mil po Transfermarktu...
  • Mr Anderson
    9.9k
    Oršića bi doveo jedino ako se Hoxha proda, inače nema smisla. Zna se koje pozicije su nam kritičnije. Po novom i golman pošto će Neva vrlo vjerojatno morati na operaciju. Vratiti Čavlinu ili dovesti na posudbu nekog iskusnijeg golmana.
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    Kolega @Laugreanoje baš lij po opisao pro je problem. Slažem se potpuno. Sučić se podigao ,zabio neke jako bitne golove ali je samim tim postao i puno ofanzivnihi i onda uz sporijeg mišića imamo problem u protivničkoj tranziciji . Selahi bi bio odličan izbor za tu poziciju. To me više brine nego lijevi bek. Krpamo se ti već godinama i uvijek ima neko ko će to solidno odraditi. Mnogi kritiziraju Ohija ,on za ovu lovu je meni odličan. Sve bolji što više igra. Brine me jedino Oliveras . Dali ga je iko od kolega ovdje gledao? Na treningu, jeli toliko loš pa da minutu ne dobije . Još jedan napadač ,golman . Da nas ne stignu ozljede. Da je Neva zdrav bila bi druga priča ,ovako zagi na golu a i godine čine svoje. Dugo nije igrao ovoliko utakmica u takvo kratkom roku. Ja mi vratio čavlinu. Sasvim dobar za pričuvnog a još ga plaćamo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions