• vjeko1701
    9.4k
    Postoji jos metoda obrane od tranzicije. Prekrsaj po izgubljenoj lopti cim dalje od gola. Uigravanje offside zamki, pokrivanje igrac-igrac ako si u suficitu. Pokrivanje prostora ako si u deficitu..itd.

Mi ne pokusavamo nista od toga. Jedini plan za protivnicku tranziciju se cini trcanje golmanu u krilo. Cesto ko muhe bez glave i bez ikakve koordinacije ili komunikacije. Totalni kaos.
  • Crni86
    4.6k
    Prekrsaj po izgubljenoj loptivjeko1701

Ovo ne razumijem evo. Mi kao da zelimo dokazat da smo bolji od toga, da nama ne treba faul kad zgubimo loptu. Jos kad vidis da ti se suigraci polako vracaju, pokupi ga na centru dobi zuti i ajmo dalje.

Kaj se tice orse, uz oke ugovor. Citaj rang place torrentea i maxa ja bi ga uzeo nazad. Orsa je bio nas najbolji strijelac kad je bio ovdje. Treba nam jedan takav killer koji moze rasteretiti kuleta kad ga nejde kao u gorici.
  • Droljo
    8.9k

I koji može zabiti iz ničega kad ekipu neće...
  • Mladi Starac
    223
    Pošto mi je bilo užasno, užasno žao kad je odlazio, pogotovo nakon cijele havarije koju je imao, moram malo o Orši.

Mislav je uistinu prava legenda kluba. To je čisti fakt.
    I nakon svega kaj mu se izdogađalo, mislim da se treba vratit doma, treba vratit među svoje, a tu je još i Nenad pod kojim je Orša postao Orša.

Neka trenira, neka radi, neka igra kupove i ''manje'' hnl tekme i neka bude, pa makar nekad i na klupi, tu - jer trebat će uletit ponekad kad neće ići.

Imam nekak feeling da Bjelkan radi dva dinama. Europsku momčad, ono baš A tim, i domaću, B momčad koja će harat prvenstvom. Tak i treba bit.
    Tu bi se Orša sjajno snašao. Neka vodi ''klince'', ovu b ekipu i neka ih vodi kroz tekme.
    Svi ovi mlađi koje ćemo lagano uvodit u momčad (neki već i jesu) mogu samo učit od njega. Mislav je igračina, radilica i prava ljudina. Mogu se svi ugledat na njega.
    Može donijet samo pozitivu. A i igrat će i vratit se u formu s vremenom...

A mjesta u A momčadi za njega bi se uvijek našlo. Uvijek može uletit s klupe i donijet prevagu.
    Stvarno bolje nego recimo Hodža, makar mi je i on drag... al jebiga nejde pa nejde.

I kužim da su nam prijeko potrebne druge pozicije i sve to stoji... ali...

Orša ima 31 godinu. Gdje će sad završit? Nek ostane doma i nek pokaže još svoje. Dve, tri sezone nam ziher može dat.
    I onda, ako će i on sam smatrat da je vrijeme, možda nađe i neku drugu ulogu u klubu? Zašto ne?

A ne zaboravimo kak mu dobro leže premiership klubovi ;) London Club Killer, kaj ne?

Mislave, tivra se mado!
  • Paggini
    26.1k
    Neka trenira, neka radi, neka igra kupove i ''manje'' hnl tekme i neka bude, pa makar nekad i na klupi, tu - jer trebat će uletit ponekad kad neće ići.Mladi Starac

Nitko, ali nitko u navijačkom puku ne bi ovo odbio. Da Orša dođe na 500k godišnje, pristane biti sekundaran u početku, uletavati kad treba, mislim da se nitko ne bi žalio.

Ali to bi značilo da on uzme žešći rez na svoj ugovor, a koliko bi mu to bilo u interesu u zadnjim godinama kad te novce može dobiti? Mislim nikako.
  • Efes Pilsen
    8.6k
    Moramo naci onda neke Madare za Hoxhu ako se na njega ne racuna. Uglavnom, ne zelim vise gomilanje igraca.
  • Crni86
    4.6k
    može dobiti?Paggini

Pitanje je moze li. Ozljeda, od dinama nije skupio kontinuitet 5 utakmica (3 sezone vec) i orsa vec ima 32 godine. Ne znam bas kolike novce on jos moze izvuc s obzirom na sve spomenuto.

Meni se sve vise cini da je hoxha flop. Imao je dobar bljesak pred kraj sezone i onda fenomenalan start u pocetku sezone i onda se opet ugasio. Ne radi jednostavno razliku koju bi trebao. Niti lomi 1vs1 niti je opasan po gol. Vrlo rado bi da ispadne bingo i da sam bio u krivu, ali sad vec stvarno jako sumnjam u to jer ce vec biti godinu dana od kada je tu.
  • Facke
    4k
    Mi na zimu neme bog zna kaj napravili. Neke korekcije se budu napravile sigurne, naprimjer levi bek. Se druge bumo vidli al ne treba ocekivati da se bude previse napravile.
  • Daliban
    2.2k
    Mogu li vidjeti logiku u prodaji Hoxhe i dovođenju Oršića ovako u vakuumu? Mogu.

Međutim, mislim da nam danas dubinu daje Kulenović, a imamo i razvojno krilo ugrubo Oršinog profila u Cordobi na drugoj strani. Ako bismo dovodili krilo, onda trebamo profil kakav nam nedostaje, da sam na Marićevom mjestu pokušao bih dovesti onog Newertona iz Šahtara na posudbu s opcijom otkupa. Nikako ga ne bih kupio odmah sve da ga i žele prodati, inzistirao bih na posudbi pa da ga se otkupi dogodine ako se pokaže dobrim. Ljetos na kraju nije otišao u Hajduk, a i dalje je tek rotacija u Šahtaru. Ako bismo mogli dogovoriti neku razumnu otkupnu klauzulu, bio bi dobar i zanimljiv posao. Mali je pravo brazilsko krilo, dobar dribler, ima vica. Jako je nizak, ali meni se dopada. Nekad treba donositi bolje odluke, nije ispoliran igrač, ali donosi ono što nemamo na krilima.

Ako prezimimo u LP, na popis vjerojatno upadaju golman, stoper i lijevi bek. Tako da sve ovo ostalo što bismo doveli bi ove sezone bila tek HNL rotacija. To je dobra prilika za oprobati tako neke igrače s posudbama koje kompletiraju kadar.
  • Mladi Starac
    223
    Ali to bi značilo da on uzme žešći rez na svoj ugovor, a koliko bi mu to bilo u interesu u zadnjim godinama kad te novce može dobiti? Mislim nikako.Paggini

nekak mi se čini da mu lova ne igra ulogu.
    neznam. moje mišljenje... mislim da on hoće samo igrat i igrat...
    a ne igra nigdje već godinama.
  • Daliban
    2.2k
    Zna tko na koliko je Ademi sad?
  • dinon7
    1k

Kakvo je tvoje viđenje Hoxhe?
    Bas me zanima tvoje iskreno mišljenje po pitanju njega i njegovih kvaliteta/doprinosa
  • Daliban
    2.2k
    Od početka sam bio izričito protiv. Mislim da sam ljetos negdje napisao da se neće naigrati ove sezone i da ga je trebalo proslijediti nekud dalje dok još ima potencijalnih kupaca.
  • Orc123
    8.7k
    Ljudi nemojte misliti da se nasi bivsi igraci vracaju iz proste ljubavi prema klubu....i Ademi ima stvarno poveci ugovor ako je istina kaj se prica...za igraca tih godina je to puno...Ademi je legenda kluba i ok, volio bi da ostane u klubu nakon zavrsetka karijere...
    Isto tak zar fakat mislite da bi se vratio Orsa ovdje na ugovor od 400-500tis?
    Meni jedina logika kakva takva da se utrži nešto na Hoxhi pa da onda se proba dogovoriti sa Orsom ali da imamo 3 krila i da to sve skupa placamo preko 3mil eura bruto i nije neka fora, a i kosi se sa praksom racionalizacije troskova!
  • ivanzg
    200

Ako je istina što se piše malo manje od milijun eura godišnje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions