• miro
    4.7k
    Neka grizu na ljeto, ali nek ušparaju još malo do tada :razz:
  • Sajla
    5.8k
    Španjolci pišu da je za Peru zagrizao Atletico Madrid!
    Eto ti Simeone u paketu njega i Baturinu za 50 milijuna i svi zadovoljni
    Maxova dijagonala

ja ću biti zadovoljan s 50 milijuna ako misliš na transfer Baturina + Pero Bočkaj ;)
  • Daliban
    2.2k
    Popišam se na 50 milijuna. Nema prodaje.
  • ShanKu
    988
    kad Baturina ode, idemo po Brunu Fernandesa da još jednom zaigra zajedno s prijateljem Ristovskim
  • NitkoBitan
    19.1k
    Bome je vec nekoliko velikana fino zagrizlo. Ako impresionira u utakmicama protiv BVB i Arsenala...
  • Chempers
    211
    Orsic je izgleda otpisan u Turskoj. Eto nam prilike za dovest krilo.
  • Paggini
    26k
    Imamo i Pjacu i Hoxhu tamo, a ni Stojkoviću nije strano na lijevom krilu igrat.

Mislim da nema mjesta tu za Oršića, osim ako Trabzon ne da 2 milje eura za Hoxhu i da nam Oršića HEHE
  • Yovitssa
    743
    Ja bih i Bardhija doveo! :smile:
  • Nino Bule
    14.5k
    Nije cak ni stvar da mi dovedemo orsica, sumnjam da bi orsic pristao doc sjedit na klupi iza pjace a to je trenutno hijerarhija u timu pogotovo nakon zadnjih par predstava di je pjaca uz baturinu i sucica nas najbolji igrac
  • NitkoBitan
    19.1k
    Igrac ne zadovolji u klubu slicnog ili manjeg renomea od Dinama - Dinamovi navijaci : "Ovo nam je prilika."

:roll:
  • vjeko1701
    9.4k
    Ako bi došao tu biti dio svlačionice i da pomogne kad može, ok. Samo mislim da bi očekivanja i njega i kluba i navijača bila visoka a ekstremno je mala šansa da se ostvare.

On je svoju ozbiljnu ulogu u Dinamu završio transferom. Ima 31 godinu i još šansu nešto odigrati u reprezentaciji a to neće napraviti tako da bude druga ili treća opcija u Dinamu.
  • miro
    4.7k
    Orša uvijek
  • Jurki
    12.6k
    Stvarno jako mali broj nogometasa iz Dinamove povijesti se moze usporediti s Orsom. I ta cinjenica jako puno govori.
    Međutim, Orsic je van natjecateljskog nogometa predugo i to nakon onak grde ozljede.
    Isto tak, Orsa kad je bil zdrav, njemu je trebalo desetak utakmica da proradi.
    Njegova placa sigurno nebi bila mala za Dinamove prilike.
    I misljenja sam da Orsu treba vratiti u klub tek nakon kaj objesi kopacke o klin i da bude u klubu trener, skaut ili nekaj drugo.
    Isto tak postavlja se pitanje kaj onda s Pjacom, Hoxhom a i Stojke je tu koji moze to odigrati.
    Bolje te pare investirati u šesticu... jer natrpavanjem kadra nist nebumo dobili korisno.
  • vjeko1701
    9.4k
    Da se ne shvati krivo. Meni je Orša legenda i jako bi mi bilo drago vidjeti ga opet u DInamovom dresu. Samo mislim da to nije najpametnije niti za klub niti za njega.

S druge strane, ako struka procjeni da on može dati još barem 2 godine na visokoj razini za neki ne prevelik ugovor i da za njega ima mjesta u ekipi. Super.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions