• Laugreano
    2.6k
    Svaka cast. E to je istrazivacko novinarstvo :grin:
  • Daliban
    2.2k
    Zanimljivo je to s Brazilcima. Ako netko ispliva super, ali pretpostavljam da će većina biti igrači koje ćemo proslijediti dalje po HNL-u i onda ubirati eventualno postotke od budućih prodaja.

Uskoro, u prvom mjesecu, započinje Copinha - u20 turnir i jedan od najpoznatijih i najpraćenijih turnira mladih općenito. Često se ljudi pitaju odakle klubovi poput Šahtara, Ludogoreca ili ruskih klubova pronalaze one mlade Brazilce prije nego što potpuno eksplodiraju u seniorskom nogometu - Copinha je odgovor na to pitanje. Onaj najviši razred talenta nama nije dostupan, ali o onom spektru talenta ispod toga se već da pričati ovisno o tome koliko smo voljni investirati. To je nešto što treba ispratiti, ali pogotovo obratiti pažnju na dob jer će, jasno, na takvom turniru starija djeca u pravilu biti dominantnija. Treba tražiti relativno mlađe klince koji su top, ali jednostavno i dalje plivaju malo ispod radara.
  • Droljo
    8.9k

Svaka čast na analizi majstore.
    Zbog ovog je zona to što je. :strong:
  • Orc123
    8.7k
    pravo si osvjezenje ovdje frende! Svaka cast!
  • Nino Bule
    14.5k
    Ne znam jel se orsicu grije klupa, tesko bu u prvoj pored pjace igrao
  • Maxova dijagonala
    1.3k
    definitivno ga trebamo dovest na ljeto kad bude slobodan igrač. Poznavajući koliki je profesionalac brzo će se on dovest na 100%... iako mislim da je Pjaca trenutno za koplje iznad mi moramo imat i jaku rotaciju za igrat na dva fronta.
    Sigurno je bolji od Hoxhe a i mislim da bi njegovo dovođenje bilo dobro i za marketing(popularan je među navijačima...ja ga prvi obožavam).
    Taj čovjek zaslužuje završit karijeru u Dinamu kao i Petković,Ademi i Theopil.
  • Daliban
    2.2k
    Dosta tih ringišpila. Okrenut se budućnosti.
  • Droljo
    8.9k

Nisam ni sumLjao
  • Crni86
    4.6k
    Pogledao sam malo jucer derbi izmedu olimpije i maribora. Vidovsek se opet iskazao, obranio je zicera soudaniju. Komentatori su ga bas hvalili i rekli da tesko da ce na zimu ostat u olimpiji s obzirom na formu. Isto tako Raul je izgledao dotsa fizicki dobro, ponekad se zaigra previse, ima potez vise ali ima i kliker za igru, razigrat momcad, zadrzat loptu, nije to samo realizacija prilika. Pogotovo kada su dobili crveni, stvarno je puno radio za momcad. Samo jako tesko da cemo mi biti spremni ponuditi za njih dvojicu koliko ce olimpija traziti nakon svih ovih dobrih nastupa. Ratnik je isto bio dobar, ali cini mi se da je igrao u vezi ovu utakmicu.

Isto tako slovenska liga vise ne zaostaje toliko za nasom. Intezitet igre, trka, agresija su skoro usporedivi sa nasima ali mozda cak i malo iznad. Tehnika nije mozda usporediva sa nasom, ali sve to se nadoknaduje sa prethodno navedenim. Nama upravo fali te trke, inteziteta i agresije. Svakako trziste koje treba drzati na oku.
  • Vučko53
    236
    U subotu je Deni Jurić zabio 4 gola u slovenskoj ligi.
  • Mr Anderson
    8.7k
    U subotu je Deni Jurić zabio 4 gola u slovenskoj ligi.Vučko53

Kakvog smo mi igrača poklonili.
  • Paggini
    26k
    Ni cvijeće iz Kopera da pošalju...
  • Maxova dijagonala
    1.3k
    Španjolci pišu da je za Peru zagrizao Atletico Madrid!
    Eto ti Simeone u paketu njega i Baturinu za 50 milijuna i svi zadovoljni :wink:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions