• Mali Zeus
    14.2k
    Ne kužim da kod tog gola prozivaš veznjake, a ne RPG-a koji kaska prema nazad ko paradni konj iako je puno bliže od svih veznjaka da to zatvori. I s njegove strane ide povratna za gol.Mr Anderson

Plus kaj se Rile više bavio dizanjem ruke za ofsajd nego je uletio u krešendo i pokušao spasiti stvar.
  • Droljo
    8.9k
    Te fore da igrač iz trabzona nemre kod nas igrat su totalna glupost! Onda kod nas nema mjesta niti za mendya ili banzu koji vrijede 10 i 17 mil po Transfermarktu...
  • Mr Anderson
    8.7k
    Oršića bi doveo jedino ako se Hoxha proda, inače nema smisla. Zna se koje pozicije su nam kritičnije. Po novom i golman pošto će Neva vrlo vjerojatno morati na operaciju. Vratiti Čavlinu ili dovesti na posudbu nekog iskusnijeg golmana.
  • Kujtim Shalla
    3.1k
    Kolega @Laugreanoje baš lij po opisao pro je problem. Slažem se potpuno. Sučić se podigao ,zabio neke jako bitne golove ali je samim tim postao i puno ofanzivnihi i onda uz sporijeg mišića imamo problem u protivničkoj tranziciji . Selahi bi bio odličan izbor za tu poziciju. To me više brine nego lijevi bek. Krpamo se ti već godinama i uvijek ima neko ko će to solidno odraditi. Mnogi kritiziraju Ohija ,on za ovu lovu je meni odličan. Sve bolji što više igra. Brine me jedino Oliveras . Dali ga je iko od kolega ovdje gledao? Na treningu, jeli toliko loš pa da minutu ne dobije . Još jedan napadač ,golman . Da nas ne stignu ozljede. Da je Neva zdrav bila bi druga priča ,ovako zagi na golu a i godine čine svoje. Dugo nije igrao ovoliko utakmica u takvo kratkom roku. Ja mi vratio čavlinu. Sasvim dobar za pričuvnog a još ga plaćamo
  • Krulek
    534
    Uz besplatan prijelazni transfer i za Dinamo povoljan ugovor mislim da bi Oršića trebalo dovesti u Dinamo. Igra na dva kolosijeka, ozljede igrača, sve to ide u prilog tomu. Naravno, lijevi bek, treći napadač, zadnji vezni i golman su prioritet.
  • Jos-Optimus
    2.8k
    a i bude nam ukazao javno ukoliko treneri golmana ne rade kako treba :)
  • Laugreano
    2.6k
    Ma i njegova je tu krivica. On je trebao bit puno blize Ndokitu. Al opet,covjek nije lijevi bek.
  • Kujtim Shalla
    3.1k
    haha malo se umislio ,sad šuti i puno je mudriji. Za klupe odličan. A ako neće ,onda riješiti ugovor i dovesti golmana kojem će biti čast biti u Dinamu i svaka minuta provedena na golu što na treningu što na tekmi. Još mi je žao što nismo dopeljali Horkaša
  • Mali Zeus
    14.2k
    ↪Mr Anderson Ma i njegova je tu krivica. On je trebao bit puno blize Ndokitu. Al opet,covjek nije lijevi bek.Laugreano

To kaj nije lijevi bek ga ne sprječava da brže trči.
  • Jos-Optimus
    2.8k
    Ma ja mislim da se naša premija nalazi u Varaždinu..i što se tiče ljudskih, a i igračkih kvaliteta
  • CastAway1986
    1.7k
    Orsic je klubu dao mnogo ali ne vidim razlog da ga se vrati osim možda da bude rezervni napadač..Ima puno bitnih pozicija za osnažit primarno lijevi bek I šestica
  • Orc123
    8.7k
    totalno istinito! Fali defenzivna tranzicija...i fali jebena 6 ica koju dovodimo isto vec 3 prijelazna roka i nikako da je dovedemo! Ni Sucic, ni Misic, ni Pavic, ni Rog itd...nisu 6ice ala Jakic, Selahi....nama treba razbijac u sredini koji zna s loptom, nesto ko Selahi ali mi si u ovom trenu mozemo priustiti i puno kvalitetnijeg igraca, da bi s tim Sucic dobio slobode, bas kao i Misic.....
    Treba nam dosadna osica kojo opstruira napade, koji radi pametne faulove, koji zatvara povratne lopte...
    Ovo protiv Gorice je totalno istina...nama se nitko, ali nitko od veznih nije vratio u defenzivnoj tranziciji, to ozbiljne momcadi si ne smiju dozvoliti....
  • Nolifer
    8.5k
    Kako stoje stvari sa Ogiwarom i Rogom?
  • Daliban
    2.2k
    totalno istinito! Fali defenzivna tranzicija...i fali jebena 6 ica koju dovodimo isto vec 3 prijelazna roka i nikako da je dovedemo! Ni Sucic, ni Misic, ni Pavic, ni Rog itd...nisu 6ice ala Jakic, Selahi....nama treba razbijac u sredini koji zna s loptom, nesto ko Selahi ali mi si u ovom trenu mozemo priustiti i puno kvalitetnijeg igraca, da bi s tim Sucic dobio slobode, bas kao i Misic.....
    Treba nam dosadna osica kojo opstruira napade, koji radi pametne faulove, koji zatvara povratne lopte...
    Ovo protiv Gorice je totalno istina...nama se nitko, ali nitko od veznih nije vratio u defenzivnoj tranziciji, to ozbiljne momcadi si ne smiju dozvoliti....
    Orc123

Pavić je pozicijska šestica. Ti uglavnom opisuješ neku osmicu ala Gattuso svojevremeno ili Kante.

Općenitto pogrešno krivite vezu za tranzicijske probleme kad je većina veznjaka ionako uvijek iznad lopte po izgubljenom posjedu. Šta da rade, teleportiraju se?

Problem je što su stoperi prespori i teretni pa onda stoje predaleko. Boje se stati bliže i ući u duel jer tako mogu ispasti na sredini terena bez protekcije, a ako ispadnu šanse da protivnik pobjegne su velike. Štite se od toga povlačenjem, nastojeći kontrolirati protivnika s distance, ali time samo protivniku u tranzicijskoj situaciji na otvorenom prostoru daju dodatno vrijeme da obradi loptu i proslijedi dalje.
  • dinon7
    1k
    Mišljenja sam da Turska liga i njegovo (ne) igranje u spomenutoj nema veze s njegovim vještinama ili izvedbom.
    Mislav sigurno može dati Dinamu još dosta i imati ga u kombinaciji s Pjacom je odlična stvar. Ukoliko se može prodati Hoxhu i dobiti neki novac to bi zasigurno bio plus s moje strane.
    Hoxhin doprinos na Dinamovu igru je nikakav. Bicikli, tricikli, piruetice koje konstantno izvodi i nisu od nekog učinka. Osim sto lijepo izgledaju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions