• Captain America
    18k
    Orša nema mjesta na klupi u 13. momčadi turskog prvenstva. Nažalost, ona igračina je prošlost nakon grijanja klupe u Engleskoj i ozljede ligamenata u Turskoj.

Nadam se da će mu bar uletiti neki bliskoistočni bogataš s ponudom za zadnji veliki ugovor.
  • Oluja
    4.5k
    Kad je Orsa otisao htio sam plakati, nikada mi niti jednog igraca nije bilo toliko zao jer odlazi. Neka se on ne vraca jer bojim se da bi ocekivanja s obje strane bila velika, a ono sto bi on mogao dati ne bi bilo niti blizu ocekivanjima. Neka nam ostane u lijepom sjecanju i neka ga ne kvari, sada je za njega najbolje da ide k seicima po neki unosan ugovor.
  • Orc123
    8.7k
    Problem kod Orsica je da njemu opcenito dugo treba da uđe u formu, mi smo ga svaki put tako istrpili i onda dobili zivotinju. U ovom trenu, nakon teske ozljede, bez ikakvog kontinuiteta nakon odlaska i u situaciji u kojoj smo mi, ja mislim da ga Dinamo ne bi mogao istrpiti, mozda bi bio i razocaranje On za nas ali i Dinamo za njega, a ja Orsica zelim pamtiti ko legendu kluba! Jos k tome imamo 2 igraca vec na toj poziciji, reprezentativca! Orsa je legenda ali nezz koliko ima smisla. Mozda ako bi dosla kakva ponuda za Hoxhu od 2+ mil eura pa da Orsa bude rotacija....ovako nema smisla imati 3 krila ...
  • Sajla
    5.8k
    Orša ako ne nađe klub vani da još nešto zaradi, najbolje da se vrati doma igrat za Loksu.
  • Kruno
    417
    Ja bih ga volio viditi kod nas.Dobro bi nam dosao.
  • NitkoBitan
    19.1k
    Ja bih volio lijevog beka i sesticu, a po novom i golmana.
  • Laugreano
    2.6k
    Dovedemo Orsica, pa za 2mj svi pljuju Marica zasto je doveo igraca koji 2 god nije igrao ozbiljan nogomet.
  • Facke
    4k

Levi bek 100% dolazi.
  • Nolifer
    8.5k
    Povukel bi Čavlinu s posudbe, lijevog beka bi doveo i 3. napadača, a i još jednog u veznom, jer ak se neko ozljedi nedaj Bože, da nije momčad u defiticu i da se ne rade eksperimenti s igračima...
  • Laugreano
    2.6k
    Svi nasi obrambeni problemi počinju od veze. Jednostavno je prespora ta tranzicija. Vezni vječito kasne zatvarat. Primjer gola Gorice. Bati i Ademi u protivnickih 16. Sucic na 18m, i onda laganim korakom nazad. Da je samo malo ubrzao dolazi u blok i nema gola. Takvih primjera ove i prošle sezone ima jako puno. Tko ima volje nek pogleda, i vidjet ce koliko Sucic i Misic kasne i u laganom trku se vraćaju.

Tako da vjerujem da ce Bjelica zahtjevat nekog defenzivno odgovornijeg igrača. Mislim da je Selahi sasvim realna opcija.
  • mali M
    5.7k
    Levi bek 100% dolaziFacke

To sam odgovorno tvrdio zadnja 3 prijelazna roka, više ni sam neznam čemu da se nadam
  • Efes Pilsen
    8.6k
    Da, nasusno nam treba cistac u sredini terena. Ademi igra prakticno drugog napadaca, Sucic je protiv Gorice vecinu vremena proveo na 6ici. Pricam s frendom neki dan i ispada da i reprezentacija i Dinamo od valjda Simunica na Marakani nisu napravili prekrsaj za bodove. Kad se sjetim ovogodisnjeg Eura.. Nadam se da ce se sto prije definirat status Roga i da ce Bjelica naci taj balans kao i u LP.
    Mislim da se nuzno nece dovodit zadnji vezni ove sezone, ali da ce bit red iduce sezone pogurat Ademija u stozer, vidjet ponude za Sucica ili Baturinu i preslozit to malo.
  • Mali Zeus
    14.2k
    Realno Oršić nam ne treba. Sad bi mu Dinamo trebao uletavati kad mu je kriza u krizi, moš mislit.
  • Ludovic IX
    7.4k
    on može nama i špicu igrat u sustavu sa dva napadača
  • Mr Anderson
    8.7k
    ati i Ademi u protivnickih 16. Sucic na 18m, i onda laganim korakom nazad. Da je samo malo ubrzao dolazi u blok i nema gola. Takvih primjera ove i prošle sezone ima jako puno. Tko ima volje nek pogleda, i vidjet ce koliko Sucic i Misic kasne i u laganom trku se vraćaju.Laugreano

Ne kužim da kod tog gola prozivaš veznjake, a ne RPG-a koji kaska prema nazad ko paradni konj iako je puno bliže od svih veznjaka da to zatvori. I s njegove strane ide povratna za gol.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions