• Krizy
    46.5k
    Pa samo postavio podatke pošto si spomenuo :grin:
  • Hambi
    27
    Kada ga vidim pred našom klupom,znam da u boljim rukama ne može biti ekipa.
    Iskusniji,mirniji,nego prvi puta kad je stigao,ali i bolji.
  • tp1997
    611
    Kaže Neno, Špikić je najbolje hrvatsko desno krilo.

Ako bar upola vjeruje u to i nije samo izjava da motivira Špiku, neće se Cordoba i Mbuku baš naigrati
  • don
    7.1k
    prestaje. Bjelkan već sada u svojoj glavi crta formaciju kojom će zapapriti Borussijiscooniepenn

iskreno se nadam da nije jer je Gorica za 3 dana
  • Zagi
    8.5k
    Kaže Neno, Špikić je najbolje hrvatsko desno krilo.tp1997

Ako pogledaš konkurenciju i nije to baš neka pohvala :rofl:
    Svirao radio ili ne , Mario Pašalić je nula na krilu.

Dobar motivator je Neno, nemojte reći Dariju.
  • scooniepenn
    3.5k

Necemo biti bukve, slikovitost je u pitanju. Naravno da ce traziti da jurnu protiv Ludogorice svi oni koje odabere kao gladne zvijeri.
  • Brusa
    1.7k
    pa tako i treba! A ne kao neki drugi teeneri...
  • rioda
    5.3k
    Ono što najviše volim kod Bjelice je prilagođavanje protivniku, a posebno je to izraženo u europskim utakmicama. Vidi se koliko vremena posvećuje skautiranju i pripremi utakmice i u svakoj europskoj utakmici izađe ciljano sa sastavom i taktičkom postavkom prema onome što očekuje od protivnika. I u tome uspijeva.

A većina naših bivših trenera je imala otprilike dvije generalne postavke, jednu za HNL, jednu za Europu i samo su se šaltali s jedne na drugu.
  • nemapredaje
    3.7k
    izađe ciljano sa sastavom i taktičkom postavkom prema onome što očekuje od protivnikarioda

S time da je važno napomenuti da to radi prvenstveno s namjerom da iskoristi mane protivnika, a ne zato jer se boji njegovih snaga. Dakle prvo mu je prilagodljivost u ofenzivi na pameti, a tek onda u defenzivi. Da je drugačije, npr. nema šanse da bi mu Ogiwara igrao.
  • Droljo
    8.9k
    Ako sam dobro pohvatao trenerovu ideju ogiwara igra kad je kule u špici i često ga gađa. Možda od tud i špika na krilu za skok. Ne vjerujem da će ogi igrati sa petkom u napadu jer nema smisla da šilji centaršute u 16 na nikoga. Tak nekak se to posložilo u mojoj glavi. Možda sam u krivu al bumo videli kak će biti dalje...
  • Jos-Optimus
    2.8k
    Ma ja bih rekao da Ogiwara igra jer je RPG trebao lekciju, a i ne može igrati svaku. Bjelica je zato izvrstan, ne izmišlja pozicije, ne sili ozlijeđene da igraju, igrači vide da vjeruje svima, to je to, tako se to radi. Sve u svemu, Ogi me razočarao, naprijed ništa posebno, otraga nikakav. Bolji je priučeni Perković
  • Jaro
    7.7k
    Ne vjerujem da će ogi igrati sa petkom u napadu jer nema smisla da šilji centaršute u 16 na nikoga.Droljo

Pa to je osnova kaj se očekuje od bilo kojeg trenera - stavi igrace na svoje pozicije, na teren stavi one koji su kompitabilni i tako odredi stil igre. A ne prosle sezone - 2 mjeseca nema Petkovica zbog ozljede - ovaj izredao pola momcadi da mu glumi Petka - nedaj Boze da osmisli alternativno nesto...
    Gle sad - nema Petka, Bjelica rokne Kulena unutra, ali mu doda Spiku, Ogiwaru, Pjacu - u igri Ademi i Sucic redovno upadaju na peterac - i vidi cuda - nema bas tolikih problema ko prosle godine...
    Nema Nevistica - pa i sa Zagorcem ne pati toliko iznosenje lopte. Jos ostaje problem zatvorenog Misica u HNL derbijima rijesiti...
  • Droljo
    8.9k
    Jos ostaje problem zatvorenog Misica u HNL derbijima rijesiti.Jaro

Jednostavno. Zajebeš đalovića ili gatuza na način da ostaviš miška na klupi :lol:
    Sjebeš im cijelu koncepciju, pripremu, sve!
  • masacusec
    3.9k
    Gospon čovjek
    [img]http://Screenshot-20241107-114640-Chrome.jpg
  • Šteco
    777
    Iskreno, čudi me da pišete da stavlja Ogiwaru zbog nekih dobrih centaršuteva. Njegov prosjek Acc. crosses po utakmici je 1.0 (21%), a u toj razini je bio i ovu utakmicu protiv Slovana (1/5). Sofa u tu statistiku broji sve (An accurate cross - every in-game cross that is completed, including crosses via corners, set pieces and those from open play.).

Mislim da je to više bila poruka za RPG-a, manjak izbora, dobar na treningu, nečeg četvrtog... Ili činjenicu da se voli zabijati naprijed i stvarati prostor suigračima (primjer drugog gola kada se otvarao Pjaci koji je to iskoristio da se namjesti i pogodio natrčalog Sučića u trepavicu za vodstvo). Ili kombinacija svega toga, ali mislim nekako da u toj računici centaršut nije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.