• Hambi
    30
    Kada ga vidim pred našom klupom,znam da u boljim rukama ne može biti ekipa.
    Iskusniji,mirniji,nego prvi puta kad je stigao,ali i bolji.
  • tp1997
    816
    Kaže Neno, Špikić je najbolje hrvatsko desno krilo.

Ako bar upola vjeruje u to i nije samo izjava da motivira Špiku, neće se Cordoba i Mbuku baš naigrati
  • don
    9.3k
    prestaje. Bjelkan već sada u svojoj glavi crta formaciju kojom će zapapriti Borussijiscooniepenn

iskreno se nadam da nije jer je Gorica za 3 dana
  • Zagi
    8.9k
    Kaže Neno, Špikić je najbolje hrvatsko desno krilo.tp1997

Ako pogledaš konkurenciju i nije to baš neka pohvala :rofl:
    Svirao radio ili ne , Mario Pašalić je nula na krilu.

Dobar motivator je Neno, nemojte reći Dariju.
  • scooniepenn
    3.6k

Necemo biti bukve, slikovitost je u pitanju. Naravno da ce traziti da jurnu protiv Ludogorice svi oni koje odabere kao gladne zvijeri.
  • Brusa
    2k
    pa tako i treba! A ne kao neki drugi teeneri...
  • rioda
    6.1k
    Ono što najviše volim kod Bjelice je prilagođavanje protivniku, a posebno je to izraženo u europskim utakmicama. Vidi se koliko vremena posvećuje skautiranju i pripremi utakmice i u svakoj europskoj utakmici izađe ciljano sa sastavom i taktičkom postavkom prema onome što očekuje od protivnika. I u tome uspijeva.

A većina naših bivših trenera je imala otprilike dvije generalne postavke, jednu za HNL, jednu za Europu i samo su se šaltali s jedne na drugu.
  • nemapredaje
    4k
    izađe ciljano sa sastavom i taktičkom postavkom prema onome što očekuje od protivnikarioda

S time da je važno napomenuti da to radi prvenstveno s namjerom da iskoristi mane protivnika, a ne zato jer se boji njegovih snaga. Dakle prvo mu je prilagodljivost u ofenzivi na pameti, a tek onda u defenzivi. Da je drugačije, npr. nema šanse da bi mu Ogiwara igrao.
  • Droljo
    10.8k
    Ako sam dobro pohvatao trenerovu ideju ogiwara igra kad je kule u špici i često ga gađa. Možda od tud i špika na krilu za skok. Ne vjerujem da će ogi igrati sa petkom u napadu jer nema smisla da šilji centaršute u 16 na nikoga. Tak nekak se to posložilo u mojoj glavi. Možda sam u krivu al bumo videli kak će biti dalje...
  • Jos-Optimus
    3.7k
    Ma ja bih rekao da Ogiwara igra jer je RPG trebao lekciju, a i ne može igrati svaku. Bjelica je zato izvrstan, ne izmišlja pozicije, ne sili ozlijeđene da igraju, igrači vide da vjeruje svima, to je to, tako se to radi. Sve u svemu, Ogi me razočarao, naprijed ništa posebno, otraga nikakav. Bolji je priučeni Perković
  • Jaro
    8.6k
    Ne vjerujem da će ogi igrati sa petkom u napadu jer nema smisla da šilji centaršute u 16 na nikoga.Droljo

Pa to je osnova kaj se očekuje od bilo kojeg trenera - stavi igrace na svoje pozicije, na teren stavi one koji su kompitabilni i tako odredi stil igre. A ne prosle sezone - 2 mjeseca nema Petkovica zbog ozljede - ovaj izredao pola momcadi da mu glumi Petka - nedaj Boze da osmisli alternativno nesto...
    Gle sad - nema Petka, Bjelica rokne Kulena unutra, ali mu doda Spiku, Ogiwaru, Pjacu - u igri Ademi i Sucic redovno upadaju na peterac - i vidi cuda - nema bas tolikih problema ko prosle godine...
    Nema Nevistica - pa i sa Zagorcem ne pati toliko iznosenje lopte. Jos ostaje problem zatvorenog Misica u HNL derbijima rijesiti...
  • Droljo
    10.8k
    Jos ostaje problem zatvorenog Misica u HNL derbijima rijesiti.Jaro

Jednostavno. Zajebeš đalovića ili gatuza na način da ostaviš miška na klupi :lol:
    Sjebeš im cijelu koncepciju, pripremu, sve!
  • masacusec
    4.3k
    Gospon čovjek
    [img]http://Screenshot-20241107-114640-Chrome.jpg
  • Šteco
    832
    Iskreno, čudi me da pišete da stavlja Ogiwaru zbog nekih dobrih centaršuteva. Njegov prosjek Acc. crosses po utakmici je 1.0 (21%), a u toj razini je bio i ovu utakmicu protiv Slovana (1/5). Sofa u tu statistiku broji sve (An accurate cross - every in-game cross that is completed, including crosses via corners, set pieces and those from open play.).

Mislim da je to više bila poruka za RPG-a, manjak izbora, dobar na treningu, nečeg četvrtog... Ili činjenicu da se voli zabijati naprijed i stvarati prostor suigračima (primjer drugog gola kada se otvarao Pjaci koji je to iskoristio da se namjesti i pogodio natrčalog Sučića u trepavicu za vodstvo). Ili kombinacija svega toga, ali mislim nekako da u toj računici centaršut nije.
  • Jaro
    8.6k
    Mislim da je to više bila poruka za RPG-Šteco

Da, ziher bi Bjelica poruku RPGu ili nekom drugome slao na taj nacin u utakmici lige prvaka...
    Ogiwara mu igra jer Bjelica smatra da mu je u tim utakmicama bio najbolje rjesenje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.