• Jaro
    7.7k
    Mislim da je to više bila poruka za RPG-Šteco

Da, ziher bi Bjelica poruku RPGu ili nekom drugome slao na taj nacin u utakmici lige prvaka...
    Ogiwara mu igra jer Bjelica smatra da mu je u tim utakmicama bio najbolje rjesenje.
  • Zagi
    8.5k
    Sada me Škude na SD temi podsjetio na prime Perića, odnosno koliko je bio dobar pod Bjelicom.
    Dino je zbog koljena , bojim se , gotova priča.

Ali biti će zanimljivo do koje će razine pod Generalom otići Torrente i još više, Leon Jakirović.
    Slični pofili Periću , a Leon je veliki talent.
  • Šteco
    777
    Da, ziher biJaro

Da, ziher si mi odgovorio tako što si citirao jednu petinu rečenice i rekao nešto jako pametno.
  • Jaro
    7.7k
    Gospon trener - potpisao si i za HNL, ne samo za LP...
  • kajsitilud
    464
    Daj me nemojte zajebavat. 33 udarca smo imali, ne znam ni sam koliko sansi. Danas jednostavno nije islo. Ja bi rade da se pare uloze u suce i sudacki odbor.
  • Nino Bule
    14.5k
    Po meni jedina bjelicina greska danas je bila ne vjerovat malo vise rotacijskim igracima i startat npr jos i roga ili kojeg svjezeg igraca, utakmica jednostavno spret nenormalnih okolnosti di ti gorica da 2 gola iz 2 udarca, sad i vise nikad
  • Paggini
    26.1k
    Kačavenda odigra masterclass protiv Šibenika - klupa. Rog svjež i odmoran - klupa. Stojković svaki put kad igra je nevjerojatna energija - klupa. Mbuku odigra dobro protiv Šibenika - klupa.

Razumijem da postoji Nenin preferans prema igračima koje zna jer uzeo je već složenu ekipu, ali majku mu dragu...
  • Jaro
    7.7k
    33 udarca, 22 u blok... imali smo i 456 bezze ubacivanja... drugo poluvrijeme u slowmotionu....
    Imali smo i iz 2 protivnikova prelaza centra 2 gola. To je isto pod trenerom. Nadji krivce koji nonsalancijom podcjenjuju HNL i smjesti ih na tribinu protov BVBa. Pa nek misle. Zvali se oni KTC, Petkovic ili Mbuku i Kacavenda nebitno...
  • Nino Bule
    14.5k
    Na kraju ga to ziheraštvo kojem se priklanja zbog pritiska tablice najviše košta, vjerujem da bi s rogom u prvoj umjesto ademija danas dobili, a bilo je prostora za jos izmjena
  • Jaro
    7.7k
    I dodatno, minus za ubacivanje Petkovica. Ako je ozljedjen, ozljedjen je i dovidjenja...
  • Dudu 9
    332
    Nije nogomet samo napad da se broje samo udarci prema golu. Primili smo 2 gola od jedne od 2 najslabije ekipe lige.
    To nema veze sa srećom.
  • Maksim Maksimirski
    6.1k
    Nije trener ništa kriv, Dinamo jednostavno nema kvalitetu za pobjeđivanje u serijama dok god igra Europu. Navijači Dinama su uljuljkani i žive u nerealnim pričama o 7 bodova u ligi prvaka zarađenih protiv ekipa koje su takve kakve jesu, da je ostao stari format završili bi grupu sa jednim ili nijednim bodom. Nije to lijepo čuti ali je tako.

Mogu Bel i nesreća biti kriv jednu utakmicu ali kada od zadnjih mogućih 27 bodova u ligi uzmeš 12 onda ne možemo govoriti o slučajnosti. Mi smo sada u iznimno teškoj poziciji gdje nas čekaju dva derbija (od toga je jedno gostovanje na Poljudu gdje ako izgubimo možemo slobodno razmišljati o idućoj sezoni) a naši igrači žive za utakmicu sa Dortmundom i zaista je teško zamisliti scenarij u kojemu uzimamo 6 bodova protiv Rijeke i Hajduka.

Zna se da ja zagovaram igranje protiv Dortmunda sa rezervnom ekipom ali također znam da od toga neće biti ništa. HNL nam polako bježi, klupski marketing se ponaša kao da isključivo igramo LP, mediji tepaju Dinamu zadnjih dana a svako upozoravanje na loš kadar nailazi na negodovanje.

Bjelici puna podrška, njegov cilj treba biti da odemo na zimsku stanku sa najviše 5-6 bodova zaostatka pa da se može u prijelaznom roku uložiti ozbiljan novac na prava pojačanja i pokušati nekako stići Hajduka. Ključne utakmice prvenstva će se odviti u sljedećih mjesec dana ali neće biti lako kada su misli usmjerene na Dortmund i Celtic i kada je roster takav kakav jest.
  • Nino Bule
    14.5k
    Navijači Dinama su uljuljkani i žive u nerealnim pričama o 7 bodova u ligi prvaka zarađenih protiv ekipa koje su takve kakve jesu,Maksim Maksimirski

Monaco je kakav ? Dobili sve 3 utakmice lp osim protiv nas, Red bull salzburg dobio feeyenord u gostima i ima 3 boda ? Priča vam je šuplja u potpunosti, pustite jeftine narative za fejsbuk grupe "mamic u srcu" ovdje ipak to ne prolazi
  • Sibirski plavac
    2.2k

Gorica> Monaco, Istra> Slovan, Osijek> Salzburg, obviously :roll:
  • Jaro
    7.7k
    Nije trener ništa krivMaksim Maksimirski

Kao i Jakir prije njega, i Biscan prije njega... Jest kriv je. Ima vec 3 kiksa u HNLu... LP nemre bit opravdanje... Ako nemre slozit momcsd za 2 tekme tjedno, nek u LP igra s rezervama, al onda nek i kaze - ovi igraci nisu za Dinamo, nisu za 2 tekme tjeeno i bok. HNL je primarno natjecanje, jucer, danas i sutra...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.