da je ostao stari format završili bi grupu sa jednim ili nijednim bodom — Maksim Maksimirski
Monaco je kakav ? Dobili sve 3 utakmice lp osim protiv nas, Red bull salzburg dobio feeyenord u gostima i ima 3 boda ? — Nino Bule
Da se nije igralo u vaterpolo uvjetima Minamino i Mbolo bi nas naguzili gore od Jakupovića — Maksim Maksimirski
Treba nekad biti objektivan a ne živjeti u lažnoj priči o ''7 bodova u ligi prvaka''. — Maksim Maksimirski
a ne živjeti u lažnoj priči o ''7 bodova u ligi prvaka''. — Maksim Maksimirski
mi smo monaco nadigrali na maksimiru — Nino Bule
Ja ne vidim ništa lažno u 7 bodova. — vjeko1701
Naš xG 0.99, Monacov 2.07. — Captain America
To lijepo izgleda na papiru kako smo ispred Reala i Bayerna na ljestvici ali u stvarnosti je drugačiji omjer snaga i Dinamo uopće nije toliko jak što se vidi u prvenstvu a vidjet će se i u Europi čim dođe protivnik koji je na razini. — Maksim Maksimirski
u kojima bi Osijek i City imali 50-50 posto šanse za pobjedu, — Maksim Maksimirski
jednu utakmicu smo igrali protiv ekipe koja neće osvojit austrijsko prvenstvo — Maksim Maksimirski
i treća ekipa je Slovan koju neću ni komentirati. — Maksim Maksimirski
Pametnije je sve dati na HNL dok je još na vrijeme. HNL je majka kao što trener govori. Toliko od mene, neću više kvariti idilu. — Maksim Maksimirski
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.