• masacusec
    3.8k
    NENADjebivi!
  • Kepec
    6.4k
    Ja zaista ne vidim što i kako ja umanjujem i nije to bila poanta mojih upisa.SjevernaStrana

U predictor si stavio pobjedu 3:2 Slovana. Umanjio si pobjedu prije nego je uopće krenula utakmica. Pogodio si Špikića za strijelca, na tome ti čestitam.

Edit: Populizam je smatrati pobjede u Ligi prvaka uspjehom? U redu. Moje isprike kaj se veselim pobjedi protiv nikad slabijeg Salzburga i Slovana. Iduće veselje koje će se probuditi u meni će biti ako pobjedimo Borussiju, Milan ili Arsenal, ali po mogućnosti u hendikepu jer inače ću smatrati da smo loše igrali pa se ne računa pobjeda.
  • Jurki
    12.5k
    a kaj onda je populizam u zadnjem kolu pobijediti buduceg drugoligasa u zadnjoj tekmi za titulu u 93.coj minuti autogolom?
    Ma je kak da ne.. mislim da bi pol Sjevera popadalo s tribine na tartan stazu.
  • SjevernaStrana
    1.9k
    U predictor si stavio pobjedu 3:2 Slovana. Umanjio si pobjedu prije nego je uopće krenula utakmica. Pogodio si Špikića za strijelca, na tome ti čestitam.Kepec

Glupost. U predictor stavljam što mi prvo padne napamet i ne razbijam glavu oko toga. Isto tako sam stavio da ćemo pobijediti Bayern 0:2 ako se ne varam.
    Hvala na čestitkama.

Populizam je smatrati pobjede u Ligi prvaka uspjehom?Kepec

Ne, nemoj izmišljati i manipulirati. Gdje sam ja rekao da ovo nije uspjeh ili nešto slično tome? Ovdje će prije proći komentari o osvajanju Lige prvaka, tetoviranju pehara i slično nego ovo što sam ja napisao. Što je realnije, a što ljudi više vole pročitati od tog dvoje?

I za kraj: Nisam mislio da ću morati objašnjavati, ali moj prvotni upis je išao u smjeru licemjerja dobrog dijela navijača kad je riječ o uspoređivanju trenera, ne o umanjivanju uspjeha istih za što me se proziva kao da ja ne navijam za Dinamo.
  • Paggini
    25.2k
    u meni će biti ako pobjedimo Borussiju, Milan ili ArsenalKepec

"Jebeš Milan, Borussiju ili Arsenal kojeg Dinamo može pobijedit..."

Ovdje će prije proći komentari o osvajanju Lige prvaka, tetoviranju pehara i slično nego ovo što sam ja napisao. Što je realnije, a što ljudi više vole pročitati od tog dvoje?SjevernaStrana

Ne okreći na drugu stranu i sebe predstavljati kao nepopularnog proroka istine, a nas sve ostale zasljepljenim budalama.

Ono što ti želimo reći jest da je uspjeh enorman imati 7 bodova u četiri utakmice, a skoro i 9, a taj uspjeh relativiziraš sa "jebeš taj salzburg i slovan", kao da igramo neko seosko prijateljsko natjecanje, a ne najelitnije klupsko natjecanje u svijetu.

Jel znaš tko ima sličnu retoriku da su taj slovan i salzburg pimpek od ekipa? Navijači klubova koji nisu bili desetljećima u europskim natjecanjima. To je ta retorika umanjivanja ogromnog uspjeha.

Na kraju krajeva - da ti je netko na izvlačenju skupina rekao da će Dinamo nakon 4 kola imati 7 bodova, što bi rekao? Skakao bi od sreće i divio se tom moćnom stroju...
  • SjevernaStrana
    1.9k
    Ono što ti želimo reći jest da je uspjeh enorman imati 7 bodova u četiri utakmice, a skoro i 9, a taj uspjeh relativiziraš sa "jebeš taj salzburg i slovan", kao da igramo neko seosko prijateljsko natjecanje, a ne najelitnije klupsko natjecanje u svijetu.Paggini

Niti se predstavljam prorokom niti relativiziram uspjeh. Pričam o tome kako bi se ovdje rigala vatra da je netko drugi trener Dinama i da je primio četiri komada od Osijeka, da je odigrao 2:2 na Drosini ili da nije napao ovakav Salzburg.

Jel znaš tko ima sličnu retoriku da su taj slovan i salzburg pimpek od ekipa? Navijači klubova koji nisu bili desetljećima u europskim natjecanjima. To je ta retorika umanjivanja ogromnog uspjeha.Paggini

Pa mi sami moramo biti svjesni da to nisu najjače ekipe, a navijačima drugih (ako mislimo na iste) ću itekako nabijati na nos naše europske pobjede jer oni protiv x puta gorih se ne mogu ni nadati pobjedi.

Na kraju krajeva - da ti je netko na izvlačenju skupina rekao da će Dinamo nakon 4 kola imati 7 bodova, što bi rekao? Skakao bi od sreće i divio se tom moćnom stroju...Paggini

Ako hoćeš iskreno, prognozirao sam i nadam se i više jer sigurno to MOŽEMO (ne sekta). Eto kakav sam mrzitelj i umanjitelj...
  • Kepec
    6.4k
    Ne, nemoj izmišljati i manipulirati. Gdje sam ja rekao da ovo nije uspjeh ili nešto slično tome? Ovdje će prije proći komentari o osvajanju Lige prvaka, tetoviranju pehara i slično nego ovo što sam ja napisao. Što je realnije, a što ljudi više vole pročitati od tog dvoje?SjevernaStrana

Tvoj sam upis shvatio kao umanjivanje pobjede zbog napisanog slabog protivnika, a za populizam sam shvatio da si rekao zbog slavlja nad tim pobjedama. Ja se ispričavam kaj sam to dvoje krivo iščitao. (Nije sarkazam, ozbiljno isprika tebi za to, ne volim stavljati ljudima riječi u usta koje nisu rekli)
    Slažem se da Salzburg i Slovan nisu najjače ekipe Europe, ali isto tako nismo niti mi neka klasa koja se može stavljati u istu rečenicu s najuspješnimim klubovima Europe.
    Kaj se tiče licemjerja ako misliš na Jakirovića i Bjelicu, jučer je čini mi se Krizy usporedio našu Europu ove godine pod Bjelicom i prošlogodišnju pod Jakirom kojeg eto svi jadnog prozivaju. Ta usporedba je dovoljna, a bit će još učinkovitija kada zasjednemo na prvo mjesto hnl-a.
  • SjevernaStrana
    1.9k
    Pa meni je bespredmetno uspoređivati utakmice gdje obranu čine Moharrami, Mihajličenko i Boško Šutalo, krila Gabriel Vidović i Menalo, vezu Marko Bulat i napad Kulenović kojeg se tada naveliko sprdalo - sa današnjim sastavom. Teško da bi Guardiola imao bolje rezultate.
  • Kepec
    6.4k
    U redu, zaključak je da bi Jakirović s ovom momčadi nakon Bayerna imao iste uspjehe kao i Bjelica, samo nije mu se dalo dovoljno vremena. (Sad sam opako sarkastičan i to je to od mene na ovu temu).
  • SjevernaStrana
    1.9k
    Pa čekaj, gdje su odjednom nestale priče o automatizmima i ostalim glupostima?

Kad se već spomenuo Jakir njega bi se razapelo da je izašao s povučenih 3-5-2 u Salzburgu ili da je jučer suparniku dopustio 20 udaraca i pobijedio (čitaj Rujevica 1:2).

O tome ja govorim cijelo vrijeme, nikakvo umanjivanje ni rezultata ni Bjelice.
  • Kujtim Shalla
    3.1k
    Dobro jutro i pozdrav svima. Hvala gospodinu Nenadu na ovoj veličanstvenoj pobjedi. Kakav stav. Dečkima kapa do poda. Nakon ranog gola okrenuti onako može samo prava momčad. Jedino molba da se ovdje ne spominje bivši trener . Nema razloga. Da je ovaj gospodin izgubio 5-0 od Bayerna a ne 9-2 otišao bi sam ,i nas milion ga nebo moglo zadržati i natjerati da promjeni odluku. Toliko o trenerima, principima , i moralu. Neko ga ima a neko nema. Gospodin Bjelica je trenerčina. Pa mi smo dobili 2 zaredom u gostima u ligi prvaka. Kako je lijepo biti navijač dinama .
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.