• don
    6.8k
    nisam ni rekao da mu treba razvijanje već sam se samo referirao na to, ja kažem da mu treba vrijeme adaptacije da bi ga mogli ocjeniti kao igrača.

ono šta je on do sad pokazao osim u početku je blago rečeno - ništa, odnosno ništa šta Špikić ne može isporučiti. Vidi se da ima potencijal, ali da je formiran igrač.. teško nama onda.
  • Mali Zeus
    14.1k
    Pa sam si sve rekao, treba mu vrijeme adaptacije, treba mu jedan gol da se još malo oslobodi. Sa Špikićem znamo na čemu smo, gust promet mala zarada.
  • don
    6.8k
    treba mu vrijeme adaptacije, treba mu jedan gol da se još malo oslobodiMali Zeus

i dok to ne dođe, Špikić može isporučiti sve ono šta Cordoba može, uz odgovorniju igru u defanzivi i iskustvo u ovakvim utakmicama.
  • Mali Zeus
    14.1k
    i dok to ne dođe, Špikić može isporučiti sve ono šta Cordoba može, uz odgovorniju igru u defanzivi i iskustvo u ovakvim utakmicama.don

Vrtimo se u krug. Sve ok.
  • ibro1986
    217
    slučajno lajk, ne slažem se s tobom, Špikić ima iskustva u europi, ali kakva mu je tehnika, mogo bi on bit pričuva u NK Mračaj Runović
  • miro
    4.7k
    Špika je i jučer pokazao da itekako ima mjesta u Dinamu
  • cron1ck
    1.7k
    alibi igrač i ništa drugo, to je realnost
  • Maxova dijagonala
    1.1k
    Špika danas solidna utakmica.
    Šteta što nije zabio gol da malo ušutka kritičare ali ajde brzo će ta Bratislava :wink:
  • Crni86
    4.5k
    spika je usutkao svoje kriticare vec danas pristupom kao i svatko od onih koji su nastupili.

Trcao je u oba smjera kao pravi lav. Nisam spikin ljubitelj, ali svaka mu cast na trudu i trcii danas, nagradit ce ga jednom za sve to.
  • Maxova dijagonala
    1.1k
    vidit ćete vi kad se Špika osokoli i postane rasni strijelac sa krila kao Mislav Oršić :razz:
    Još čekamo njegov bum kao što smo Kulin dočekali al ne brinite se doć će i taj dan!!
  • Patak
    2.9k
    Neće Špika nikad postati rasni strijelac kao Kule, ali on igra u oba smjera, i ima svakako mjesta u Dinamu.
  • mali M
    5.5k
    Uh... Ja nemogu... Baš oooogromna količina neinteligentnih odluka... Mislim da više od ovoga neće moć ponudit Dinamu i da je sad u limbu prosječnosti sa pojedinim bljeskom, što je u Dinamu neminovno s obzirom na količinu kvalitete cijele momčadi. Po meni bi mu bilo najbolje da ode pokušati drugdje da ulovi formu, momentum i digne na veću razinu. Ovdje sam siguran da to nećemo vidjeti... Predugo je to bez napretka i pomaka...
  • Jurki
    12.3k

Napredak i Špikić ne mogu u istu recenicu.. haha dobar vic.

Igra isti nogomet ko u Gorici.
    Strasno da jedan nogometas ne napreduje ni milimetra u 5 godina.
    Ok, ak nema talenta.. al jebemu pa valjda treningom i radom nekaj moze napredovati..
  • Maxova dijagonala
    1.1k
    Problem kod Špike je što velika većina pamte samo njegova rana utrčavanja i golove iz zaleđa,promašaje protiv Paoka i Aeka,par gađanja bbb sa obećavajućih pozicija,užasnu partiju protiv Rijeke u prvoj utakmici kupa...Ja sam rijetko kad čuo da je netko kod njega spomenuo njegovu povratnu trku,gol na Rujevici u atmosferi linča,lijep gol vanjskom protiv Sparte,solidnu rolu protiv Salzburga doma,lijep gol protiv Slavena sa 25 metara prije 2 godine...
    Velika većina navijača Dinama omalovažava tog čovjeka,okej nije Mislav Oršić ali nije ni Luka Menalo.
  • Efes Pilsen
    8.5k
    pa da moze svaki onda loseg igraca ne bi bilo.
    Spikic je svoje dosegao. To sto vidis, to i dobijes. Bit ce utakmica gdje ce mu se otvorit, bit ce utakmica gdje ce zacepit iza sta treba, definicija zahvalnog rotacijskog igraca i to je to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.