• emilperska
    6.4k
    Protiv Bratislave ce startat Špika, a ne Cordoba. Toliko o zeljama i stvarnosti i igranja football managera u 40.godini od strane nekih..
    Cordoba nikad nece u LP startat dok je NB trener i tocka..
  • Fanboy
    2.7k
    Dinamo u ovom trenutku ima dva igrača svjetske klase, to su Baturina i Petković. Ima Sučića koji grabi polako u tom smjeru, ostatak je sve razina ispod od čega brojni igrači su nekad dobri, nekad manje dobri, a dogode se utakmice kada je većina loša.

Ponašate se kao da smo Real Madrid i da Špikić odudara od momčadi, a doslovno na većini pozicija možete naći igrače sa sličnim doprinosom. Za ono što nam treba je i više nego dobar, Bjelici je obrana jak bitan segment i trka, a to Dario donosi.

Radije bi gledao igrača koji pogriješi u napadu, ali grize trkački i obrambeno, nego nekog tko napravi par driblinga, pa šetucka dok se ostatak ubija u obrani.

Zadnja stvar, nisu svi treneri da podižu kvalitetu momčadi. Bjelica općenito podigne igrače na višu kvalitetu, treba mu dati vremena jer vjerujem da će Bjelica i njegovu igru podignuti za barem 20%, a to bi trebalo biti dovoljno da zadovolji i nečije apetite koji smatraju da nije ni rotacijski igrač.
  • Dani Olmić
    375
    Zbog cega bi trebao Cordoba dobivat prednost ispred Spikica?

Sta je on toliko pokazao otkad je tu? Onih placeni 2,1 milijuna sigurno nebi trebali bit argument
  • Maxova dijagonala
    1.1k
    Bude utakmica kad i ja stjeram Špiku u onu stvar ali onda se sjetim trkaćih kokoši(Menalo i Kastrati),igrača sa jednom fintom(Kaneko) i ovih malo nestašnih(Emreli,Bočkaj i Cordoba) koji su mu bili ili još jesu konkurencija u njegovom stažu u Dinamu. Naravno da sa Špikom u prvih 11 ne možemo bit ozbiljni u Europi ali za uć zadnjih 20 minuta i napravit nešto na svježinu dušu dao.
  • mali M
    5.6k
    pa okej... Nije mi jasno što želiš reć. To što je najbolji od najlošijih ga ne čini igračem za Dinamo... I opet, to se čini okej odluka jer ono što svi ponavljaju ima povratnu trku pa je logično da starta dok ne vidimo kako će stvari stajati na terenu. Kod NB i je jaka stvar što svakoj utakmici prilazi individualno i planski sa igračima koji mu odgovaraju toj taktici... To ne čini Špiku najboljim krilom u Dinamu, ali ga čini najprikladnijim za navedenu taktiku u ovom trenutku...ne razumijem što želiš argumentirati...

Radije bi gledao igrača koji pogriješi u napadu, ali grize trkački i obrambenoFanboy

Da ako pričamo o zadnjem veznom ili beku. Ako pričamo o napadaču ili krilu U DINAMU u HNL-u onda bez ljutnje, treba asistirati i zabijati. Ako nemožeš raditi u napadu razliku protiv Istra, Belupa, Šibenika i ostalih velikana onda mi ništa ne znači tvoja "obrambena trka". Pa ne mislimo se prvobitno braniti u HNL-u, nego napadati
  • mosad
    511
    daj nam prvih 11 za utorak ako imaš
  • cibona
    3.3k
    Protiv Bratislave ce startat Špika, a ne Cordoba.emilperska

A ti živiš s Bjelicom pa znaš unaprijed postavu ili samo trolaš?

Reci nam onda svih 11 igrača koji će startati, glupo je da znam samo za jednog.
  • Paggini
    24.1k
    Sta je on toliko pokazao otkad je tu? Onih placeni 2,1 milijuna sigurno nebi trebali bit argumentDani Olmić

Šta je Špikić u skoro 100 utakmica za Dinamo pokazao?

Ili ajde, ajmo samo ovu sezonu. Ove sezone Cordoba u 450 minuta ima gol za POBJEDU i tri asistencije, dok Špikić u 367 minuta ima jedan gol protiv Banjola.

Pa eto, baš me zanima tko je više doprinijeo ove sezone.

A uz to, ne zaboravi i da je Špikić plačen skoro pa isto kao i Cordoba. Ajmo dati Cordobi sto utakmica, pa vidjeti tko je bolji. Jer čini mi se da znam odgovor već sada.
  • Jurki
    12.3k
    Reci nam onda svih 11 igrača koji će startati, glupo je da znam samo za jednog.cibona

Kaj je najbolje.. 99,9 posto je vjerojatnost da nebumo igrali 4-2-3-1.. i da sva krila budu imala zapazenu rolu na poziciji recara.
  • emilperska
    6.4k

Znam da Cordoba nece participirat, kamoli startat.
    Za Špikića sam prilično siguran da ce participirat.

Volim kad dezurni štovatelji na Zoni kao u nekoj sekti vjeruju u neke stvari iako uporišta nema. Pod dezurne sljedbenike ne mislim na tebe..
  • Tongo Doumbia
    4.5k
    Jedan je Dario Špikić.

O Cordobi, prilagodbi, pozitivi, kvaliteti i nekvaliteti mi je dovoljno rekao onaj zamah i izbačaj u kontra stranu kad je imao otvoren šut 10 metara od gola.

Da je kojim slučajem to uradio netko iz Varaždina ili Prečkog, vjerujem da bi se unisonije slagalo da je glup. Ovako kad si iz Bogote ili Parisa, prođeš neokrznuto.
  • Paggini
    24.1k
    rekao onaj zamah i izbačaj u kontra stranu kad je imao otvoren šut 10 metara od gola.Tongo Doumbia

Da netko ima volje, moglo bi se Špikiću izvuči takvih 5, 6 odluka po utakmici, a Cordobin dribling je bio čisto izbacivanje na lijevu, jaču nogu, pa ne znam koliko je pošteno to karakterizirat kao "dovoljno sam vidio" moment.
  • Zagi
    8.2k
    Dobro, to je bio "vjerovali ili ne " moment Cordobe.
    Nema on kaj raditi na lijevoj strani ali nema niti Mbuku.
    Indikativno je koji je dobio svoju poziciju, a koji je krpao.
  • Tongo Doumbia
    4.5k
    Pa ja i pišem iz već postavljenog narativa i perspektive da je Špikić glupan s IQ-om 13 koji je prepisivao svaki kontrolni u osnovnoj od kolege iz klupe, a da smo doveli spasitelja za nemali novac.

A i @Zagi je lijepo rekao. Nema se tu šta branit, realno.
  • Paggini
    24.1k
    Nema on kaj raditi na lijevoj straniZagi

Šta se nismo žalili ovdje svojevremeno da su nam krila statična i ne mijenjaju strane tijekom utakmice radi dinamike?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.