• mali M
    5.6k
    e pa to je moj argument zašto nisam za njega... "Solidan je" nama ne donosi bodove. Njegovo jučerašnje solidno u Šibeniku nije ništa doprinijelo rezultatu. Dinamo nema vremena čekat nekog prosječnog dal će se odlučit iskoračit. Kule nije najveći od najvećih, ali Kule je počeo zabijati u Europi, u ligi, pokazuje sve veću razinu samopouzdanja i Dinamovski gard. To možemo reć da je napredak kojeg smo spremni čekati. Špika je jako krenuo i izgledalo je super i točno se sjećam onog trenutka kad je lik počeo uletavati u zaleđe za zaleđem i onda par čistih, a bitnih jedan na jedan zapucanih i od tada mu se dogodio brainfart koji nije riješio do danas. Al i to govori nešto o igraču, ako se ne možeš isčupati iz krize već 3 godine i različitim trenerima onda više nije slučaj, nego činjenica...

Uz dužno poštovanje, ne neću se sjećati 4 dobre stvari u 4 godine, al ću se sjećati 100 loših odluka u 4 godine.. "povratna trka" je samo plus, ali kao Dinamovo krilo moraš imati i drugu statistiku..
  • Maxova dijagonala
    1.1k
    pa frende mi imamo budzet 55-60 milijuna,ne možemo imat u rotaciji igrače od 4,5 milijuna eura.
    Ako vam smeta Špika u kadru idite navijat za City tamo imate u rotaciji Savinha i Dokua.
  • Jurki
    12.3k
    Špika je prosjecan rotacijski igrac.
    Ali kaj je najveci problem da ne pridonosi apsolutno nicem korisnom.
    I s obzirom na placu koju ima je katastrofa.
    Isto tak, cinjenica je da taj ko mu je dal takav ugovor bi trebal zavrsiti u zatvoru.
    Covjek bas nicim nije zasluzil te novce.. a bome ni kolicinu trofeja koje ima u CV-ju.
    Nist osobno kontra Špike, al jbg nije to to kaj nam treba.
  • mali M
    5.6k
    ↪mali M pa frende mi imamo budzet 55-60 milijuna,ne možemo imat u rotaciji igrače od 4,5 milijuna eura.
    Ako vam smeta Špika u kadru idite navijat za City tamo imate u rotaciji Savinha i Dokua.
    Maxova dijagonala

Ovakvu glupu retoriku ostavi za neke klince koji ne razumiju nogomet. Ponavljam se, ne možeš se u Dinamu điberiti 5 godina bez rezultata, jer tako oduzimaš priliku za razvoj nekom mlađem i potencijalno boljem igraču. Ne treba nama rotacija za 5 milijuna, nama treba netko kao Kadzior koji će raditi ono za što je doveden bez obzira ako koštao i 125.000 eura. Prestanite sa tom patetikom "idi navijaj za City" jer smatramo da netko nije za Dinamo... Ne pričamo o mladom igraču koji nije dobio priliku nego o liku koji se već 4 godine traži, a mi ga čekamo
  • emilperska
    6.4k
    Dario Špikić heroj, a ne zločinac..

Usprkos neviđenoj količine hejta dečko je manje vise starter bio kod Kopića, Čač mača, Biščana, Jakira i NBa.
    Hocete reć da su svi treneri kolektivno kreteni jer forsiraju njega, a ne Cordobu, Emrelija, Kaneka, Rukavinu ili lijeva krila Hoxha, Pjaca na desnoj strani..

Dok ne dođe pravo desno krilo, stalno cemo se vracati Špiki našem dobrom.. Cordoba nije desno krilo, a nije ni Pjaca..

Špika jedan od nas :heart:
  • Nousername
    703
    Jebote koja nenormalna kolicina hejta prema Spiki.Decko svoju dionicu odradi bolje nego bilo ko dosad u sezoni na njegovoj poziciji osim mozda Pjace.Zavrsnica mu je zalosna ali decko se bar trudi i sa njim znas da imas igraca koji 1na1 moze probit bilo kog.Ovo bez problema ide u nepopularna misljenja
  • Zg123
    439
    Ljudi pisu solidan rotacijski igrac a on nam je godinama prvo desno krilo. Znaci ta teza o rotacijskom igracu ne stoji i degugantno je citati ove jeftine hvalospjeve da se trudi i zalaze i trci. Mislim covjek je placen za to ajmo mu dignuti spomenik jer radi svoj posao?!

Dosao je u Dinamo s 21-22 godine i po mom misljenju ne samo da nije napredovao nego je i nazadovao. Opcenito ne volim desna krila koja igraju na desnoj strani jer su neiskoristiva za ono sto mi igramo a mislim da bi se Spikic bolje snasao u nekoj ekipi kao wing back sto npr radi jako dobro Fran Tudor u Poljskoj
  • emilperska
    6.4k
    Ako se nesto ponavlja kod 5 trenera, onda nije slučajno.
    Isto vrijedi i za KTCa.
    Ako 4-5 trenera koristi tebe ispred ovih svih tzv.pojačanja preko raznih stranih agencija onda očito nije do tebe.
    Špika je nase najbolje desno krilo, to vise govori o ostalima nego o njemu. Isto kao sto je KTC od svih 7 stopera sto imamo, i dalje najbolji..
  • Georg Koch
    4.8k
    Spikic nema sta raditi u ovom Dinamu.
    Dokle god mi sami sebe godinama zavaravamo da je ok, borben je, jos kad bi popravio ovo, ono...a ne popravlja nista...do tad cemo i stagnirati.
    Radje bi trpio Cordobu koji je ipak dobrano placen, pa i Mbukua koji ima ne los CV i zasluzuje vise sansi.
    Spika je svojih na desetke i dobio.
    Hvala mu na pozrtvornosti, ali ne zivi se od toga.
  • Jaro
    7.6k
    tako oduzimaš priliku za razvoj nekom mlađem i potencijalno boljem igračumali M

Jedna od jacih floskula. Gdje su ti silni Robbeni koje je Spika zaustavio u razvoju? Mi kao nacija nismo desno krilo proizveli od Srne valjda - a i on je brzo prebacen na beka...
  • emilperska
    6.4k
    Jedna od jacih floskula. Gdje su ti silni Robbeni koje je Spika zaustavio u razvojuJaro

Zločesti Špika je otjerao Emrelija, Kaneka i Cordobu će na zimu..
    Nekvaliteta drugih krila naravno nema veze s tim..

Ponovit ću opet.. Stvarno mislite da je 5 trenera u nizu debilno, a forum struka pametna jer vide u Emreliju i Cordobi nesto sto 5 trenera ne vidi..
  • mali M
    5.6k
    Jedna od jacih floskula. Gdje su ti silni Robbeni koje je Spika zaustavio u razvoju? Mi kao nacija nismo desno krilo proizveli od Srne valjda - a i on je brzo prebacen na beka...Jaro

Vidim da baš ne shvaćate šta pišem pa ću ponovo pojasniti. Dinamo ne može čekati nekoga 5 godina u prosječnosti. Špika ima puno više loših utakmica nego dobrih. I taj se broj povećava. Nebitno mi je koga je zaustavio u razvoju ili nije, ja pišem o njemu, a ne ostalima.

Zločesti Špika je otjerao Emrelija, Kaneka i Cordobu će na zimu..
    Nekvaliteta drugih krila naravno nema veze s tim..
    emilperska

Sam si si odgovorio... To što je Špikić najbolji od nekvalitetnih ga ne čini odličnim.. nego najmanjom štetom na terenu. Dobro vam je rekao kolega gore, prestanite ga predstavljati kao odličnu rotaciju, a lik je većinu utakmica bio prvotimac.. sa mizernim učinkom...
  • Dani Olmić
    375
    Špika po meni recimo ne ostavlja baš *ništa* lošiji ili manje inteligentniji utisak na terenu od Cordobe.

Jucer se dobro vidilo da je kolumbijac jos dosta razigran i privremeno cak bi rekao i neozbiljan, mislići da je na malom nogometu a ne u 1.HNL …

Radje bi gledao našeg decka kako se bori i kako ozbiljno gine za klub a kojem mozda trenutno ne prolazi svaka akcija kako bi mi to htjeli, nego nekog igraca s neozbiljnim i bolikurcastim pristupom
  • cibona
    3.3k
    Ponovit ću opet.. Stvarno mislite da je 5 trenera u nizuemilperska

Ako 4-5 trenera koristi tebe ispred ovih svih tzv.pojačanjaemilperska

Samo što ovo nije ni približno istina. Špikiću je danas ovo bila treća utakmica koju je startao u HNL-u, prva pod Bjelicom. Kod jakira nije bio ni približno prvotimac, ne znam zašto se ovdje povlači ta teza.

Što kaže statistika? U prošloj sezoni u HNLu Špikić je startao u 13 utakmica, a Kaneko u 21.

Ove sezone Špikić je startao 3 puta i to čak dvaput protiv dojučerašnjeg drugoligaša Šibenika i jednom protiv posrnule Gorice.

Dakle, Špikić je status prvotimca izgubio nakon Čačketa i nema potrebe da se provlače lažne teze o njegovom statusu, u protivnom će stoput ponovljena laž postati istinita.

Da se mene pita, on je dobro rotacijsko HNL krilo i ništa više od toga. Mislim da je puno važnije pitanje zašto nismo doveli krilo koje će biti nekoliko razina iznad njega, jer bi se tada konačno prestala razvlačiti sapunica oko Špikića i njegovog statusa u momčadi. Međutim, to pitanje ide struci. A na pitanje želim li radije gledati novopridošlog Cordobu ili (ne)dokazanog Špikića na krilu, odgovor je i više nego jasan.
  • Paggini
    24.1k
    Ne želim gledati Špikića u Dinamu kojeg želim, toliko je jednostavno.

Svaka čast njemu na zalaganju, obrambenoj odgovornosti ali taj dečko je u Dinamu već koliko sezona i nije ni zrno napredovao u tom razdoblju.

Ako Bjelica vidi ulogu za njega i Špika napokon krene isporučivati, sve pet. Ali ne vidim da će se to dogoditi, nažalost. I da, radije bih gledao Cordobu na krilu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.