• mali M
    6.2k
    hvala za ove sjajne nastupe u Ligi Prvaka. Ali, ja nisam zaboravio Istru. Nisam zaboravio ni Osijek koji slijedi. Ništa ne mijenjam za HNL tituleTongo Doumbia

Pa ako si gledao presicu upravo to je i rekao
  • San Lorenzo
    18.3k
    Nenade dragi gdje je nestala okomitost o kojoj si pričao na predstavljanju?
  • Mali Zeus
    14.8k
    Skoro sve krivo danas.
  • hardek
    3.6k
    Okomitost ne može postojat kada se protivnik brani u niskom bloku. Možeš probat bacit koju loptu iza leđa obrane da netko utrči iz drugog plana ali generalno te lopte imaju mali postotak uspješnosti.

Zato i jesmo puno okomitiji i brže igramo u LP jer ima više prostora za utrčat. Tamo smo mi ti koji se branimo u niskom bloku što nam i odgovara više jer imamo spore stopere.

Generalno mislim da bi u Europi trebali igrati 3-5-2 a u HNLu 4-3-3
  • Kujtim Shalla
    3.6k
    Jbg kad sve podje nizbrdo , nadam se da ćemo shvatiti da nije liga prvaka samo ono što donosi novce i diže adrenalin. Samo 100 posto motivirani ili daj nekom drugom da igra. Samo kao momčad dobit možemo. Moramo se trznuti i skupiti glave . Nema nam druge. Ovo danas užas i razlika raste
  • Dinaminjo
    1.2k
    Nek nazove Pommsa i pita ga jel bi se vratio..
  • Crni86
    7k
    Ovo je 60% nenin poraz. Nikakvih 343. No go.

Pojedini igracu su danas izgledali smjesno, ali od pocetka to nije djelovalo dobro, a on nije vukao nikakve poteze da nesto preokrene.
  • Sibirski plavac
    2.6k
    Neno lijepo oprao novinare sad na pressici nakon pitanja je li se osjetilo da fali KTC. :strong: Kakvi licemjeri :monkey:
  • Ali
    2.4k
    Cisto statisticki u HNL usporedba starta:

Jakir prve cetiri tekme 100% ili 12 bodova (rijeka, osijek, slaven, rudes)

Neno u prve cetiri ima 7 bodova ili 58% (lokolotiva, varazdin, istra, osijek)

Neno, mora to puno bolje...
  • Nadmocniji
    297
    Ima li negdje link press konferencije nakon tekme?
  • Pavinho
    137
    imas na youtube stranici kluba
  • cibona
    4.1k
    Bit ćemo bolji onoga trenutka kada će svi igrači imati ravnopravan status neovisno o tome jesu li novi, stari, naši ili stranci.

Onoga trenutka kada umjesto imena i prezimena počnemo gledati igračevu kvalitetu, trud i zalaganje na terenu, e onda možemo očekivati pomake u igri.

Bjelica ima zadatak privući svakog igrača na svoju stranu, a ne samo senatore ili one koji se smatraju senatorima. Vrijeme je da se upitamo je li vađenje Ademija iz naftalina i njegovo drastično povećanje minutaže donijelo pomake u igri. Vrijeme je da se upitamo zašto Rog dobiva mrvice, kakav je status Stojkovića, gdje je Mbuku. Gdje su nestali naši mladi dečki.
  • Jaro
    8.6k
    Ah... krenuo s izlikama - "Tesko je igrati svaka 3 dana..." - jbg, odabrao si posao u Dinamu, a ne Gorici, Osijeku...
    "Kad u pola sezone preuzimas momcad..." - ponovo, nitko te nije tjerao puskom...
    Kad je dolazio - hvalio momcad, sad nema kadar za rotaciju kao u prvom mandatu...
    Za rezultat je kriv splet okolnosti...

Ovo je ocito lose sklepana momcad od igraca kaj imaju motivacijskih problema i samo gonic robova prolazi... za nase dobro se nadam da ce se Bjelica brzo pretvorit u takvog...
  • Mali dioničar
    16.5k
    U intervju je rekao da je u prošlom mandatu koristio po 27 igrača u sezoni.

Osobno nisam fan golemih rotacija i to mi izgleda previše.

Isto tako, u prošlom mandatu Hajduk je bio u raspadu.

Sezone 2018/19 drugoplasirana Rijeka je osvojila 1,86 bodova po utakmici.

Sezone 2019/20 drugoplasirana Lokomotiva osvojila je bod manje nego Rijeka sezonu ranije. Dinamo je te sezone osvajao 2,22 boda po utakmici.

Hajduk je trenutno na 2,46 boda po utakmici i ako ostanu u tom ritmu, osvojit će 88 bodova.

Da bi ih Dinamo stigao, treba mu ili raspad Hajduka ili Dinamovih osvojenih 2,72 boda po utakmici. I u tom slučaju je Hajduk trenutno u prednosti zbog boljeg medjusobnog omjera.

Zaključak mi je da za HNL treba dobro podmazani kompakntni stroj, a nema nikakvog prostora za rotiranje 27 igrača.

Samim tim Mikić i Pavić su trebali biti posudjeni odmah nakon poraza u derbiju.
  • MarK
    814
    Stavio je izraubanu sredinu Mišić-Sučić-Bati. Mišljenja sam da bi Mišić-Rog-Stojke bilo puno agresivnije, s tim da Mišića zamijeni Ademi zadnjih pola sata. Što se Mmaea tiče vjerojatno je i Nenu iznenadio pristupom i mislim da se neće više naigrati ove jeseni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.