• Peškaman
    6.9k

Ovako nekako? :rofl:

IMG-20240929-161647.jpg

IMG-20240929-162018.jpg

IMG-20240929-162228.jpg

IMG-20240929-161831.jpg
  • badjibadara
    4.6k
    Evo dalmatinski portal već kmeči da je prvi gol Dinama neregularan...Maxova dijagonala

Opaka su konkurencija srpskim kuririma, informerima i inima, a slično je i stanje uma.
  • Crni86
    10.1k
    kmece nakon jucer ne samo mediji nego i drustvene mreze. Kmece oni od kad se neno vratio. Meni je to samo znak da smo na dobrom putu, sto su oni glasniji, to smo mi bolji
  • Felip
    521
    Naravno da taj musavi portal ne spominje očitu faul situaciju na Ademiju prije Lokomotivinog gola jer su obični miševi, a ne objektivan portal. Ja gledam objektivno, ta Hoxhina situacija je isto faul ko kuća i stvarno jebeno ne želim da takve očite stvari idu nama u korist.
  • Kia pride
    88
    meni je Galešić duplo bolji od Prpića.

ovo za Gvardiola ne treba komentirati.
  • Krizy
    56.3k
    I Vušković je bio novi Gvardiol pa su ga morali skrivati da ga prodaju :rofl:
    To je rekao i njihov SD
  • Mali dioničar
    17.2k
    Ne bih se sprdao s Vuškovićem jer je on trenutno jedini hrvatski teenager na popisu igrača sa značajnom seniorskom minutažom.

https://football-observatory.com/WeeklyPost471

Vezano za Prpića, dečko je solidan igrač samo što kao stoper ne ide puno u anticipaciju i presijecanje nego drži protivničkog igrača na ledjima. Najbolji način oduzimanja lopte je naravno presijecanje. S druge strane, Mmae ide stalno na presijecanja i izlaženja ispred igrača pa se nije dobro pokazao ni takav stil. Treba to ispravno tempirati kao što recimo tadi Theophil koji je tehnički oskudan, ali taktički top.

Jbga, za Lozu je dobro da je dao ovakvu izjavu čisto da se čuje za njega. I da se podsjeti da kao trener ne može nigdje raditi.
  • Krizy
    56.3k
    Ne bih se sprdao s Vuškovićem jer je on trenutno jedini hrvatski teenager na popisu igrača sa značajnom seniorskom minutažom.Mali dioničar

Odličan je u Belgiji.
    To ne mijenja činjenicu da su ga dizali u nebesa kada to nije zaslužio i da su ga morali vratiti u juniore kako mu ne bi pala vrijednost. Riječi iz njihovih redova.

Ali dosta je napredovao u Poljskoj i Belgiji.
  • badjibadara
    4.6k
    Kad smo već kod stopera, probat će u plavom domu sve da se osposobi Theophile. Pa da se iskupi Bjelici za onaj kiks protiv Šahtara...

Standarni topic za olivarija.
  • Dr Hofmann
    2.7k
    RDT-20240930-1214079038872120788723323-3.jpg

Pa ne znam s koje strane ove klaunove uopće komentirat.

Ja bi se upucao kad bi uopće netko došao na ideju da ovo idemo napravit. Wow koje face. Jedino ako nisu neki undercover četnici, sve ostalo je teški debilizam.

Baš jazavci teški
  • badjibadara
    4.6k
    Ne znam kaj se čudite. Dinamov poraz je najveći europski uspjeh drumskih kokošara iz turskog perioda desetljećima unatrag.
  • Krizy
    56.3k
    https://sportnet.hr/hnl-nagrade/

Nema Petkovića u izboru za najboljeg igrača rujna, iako je postigao 3 gola (više od bilo kojeg igrača od ponuđenih).

Izgledao je sasvim dobro u ovome mjesecu, smiješno da je ovo izbor u kojem glasa najviše ljudi.
  • JMastermind
    679
    Kad smo već kod kmečanja za prvi gol... Baš je fascinantna ekipa. Ide centaršut, obrambeni se sagne jer očekuje da će golman ići na loptu (jer je idealna putanja za to), golman ostane ukopan na crti jer očekuje da će obrambeni to izbaciti (jer mu ide direktno na glavu) i na kraju lopta do Baturine.

Iste sekunde kreće kmečanje kako se ovaj sagnuo da pusti Baturini loptu. Pa koliko tupav moraš biti...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.