Jučer sam gledao Racing - Atletico Paranaense (južnoamerički Kup UEFA) pa ako netko ima volju, želju nek pogleda što je atmosfera, ono nije normalno. — Dr Hofmann
A di ćeš uspoređivat Hajduka i Rangerse" :lol: Simbol protestanata u Škotskoj, imaju 45 tisuća ljudi na stadionu u jebenoj četvrtoj Škotskoj ligi da se usudim uspoređivati s jednim Hajdukom...O Bože pomozi im — Dr Hofmann
Jučer sam gledao Racing - Atletico Paranaense (južnoamerički Kup UEFA) pa ako netko ima volju, želju nek pogleda što je atmosfera, ono nije normalno. — Dr Hofmann
Mi smo pak razgovarali s ljudima iz Maksimira, popričali o toj temi u neslužbenoj varijanti. Nakon tih razgovora došli smo do zaključka da u plavom domu Bjelici uopće ne zamjeraju tu izjavu. Oni drže da je ‘ideja korporacije‘ pokopana u ožujku ove godine pobjedom članova kluba na izborima.
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.