• Hnlovac
    1.4k
    Zagrebačka će poduzeća kad tad prepoznati potencijal koji leži u podršci Dinamu

Primjer Kaufland i navijaš za plave utorke

Grad sve više navija za Dinamo i postoji nemali broj ljudi kojima bi takve stvari bile presudne pri odabiru dućana / poliklinike itd

Vrijedi i obratno. Ja da sam kruha gladan i nema dućana u krugu 150 kilometara ne bih otišao u Tommy
  • puxigadjurdja
    2k

Ja se ipak nadam koncertu u Italiji, Njemačkoj, Austriji možda čak i Mađarskoj
  • flexXy
    2.5k
    Najavljena je turneja po Americi nakon engleskih koncerata tako da nece u nekom skorijem periodu bit.
  • Jaro
    8.7k
    kod objave datuma je stajalo da nece biti dodatnih euro lokacija...
    Vakjds su izracunali da im je ovo dovoljno za pokrit troskove razvoda Noela. Jbg, i Gunsi su se okupili kad je Slash dogovarao detalje razvoda...
  • dinamo u srcu
    1.8k
    Zagrebačka će poduzeća kad tad prepoznati potencijal koji leži u podršci Dinamu

Primjer Kaufland i navijaš za plave utorke

Grad sve više navija za Dinamo i postoji nemali broj ljudi kojima bi takve stvari bile presudne pri odabiru dućana / poliklinike itd
    Hnlovac

Zato jer je Dinamo najveći brend Grada Zagreba. I svi ostali su ispod njega. Pa svaka manja tvrtka bi imala ogromne koristi od Dinama. Ne toliko financijski mozda, ali promocijski apsolutno i pozicijski bi se podigla na trzistu.
  • Marley
    2.6k
    a da su ti djeca kruha gladna, kako bi njima objasnio :grimace: ?
  • Hnlovac
    1.4k
    studos sam pa još nemam takve brige. Drukcije razmisljaju studosi i roditelji i glupo mi je uopće povlačiti te paralele
  • Droljo
    11.2k
    glupo mi je uopće povlačiti te paraleleHnlovac

Pa onda nemoj
  • Hnlovac
    1.4k
    Nisam ih povlačio ja nego kolegica. Ono sam napisao za sebe što bi bilo kad bi mi jedina opcija bio tommy
  • Dino
    3.1k
    Jebes i takvo selo di u krugu 20-30km nema nekaj osim tommyja.
  • Marley
    2.6k

Ovo moje je bilo napisano onako vecim dijelom u sali, ali imas pravo, o tom po tom.
    I ja sam nekoc bila studentica i imala sasvim drugacije poglede na sve, ali brzo se to zaboravi :sweat:
    Tak da, posteno :up:
  • DrawTube
    5.9k
    Bio tko u pivovari Medvedgrad u zadnje vrijeme?

Frend mi je nešto pričao da imaju akciju zlatni medo 1 litra 4,65 a oni nas na Samoborskoj blijedo pogledali kad smo ih pitali

Jei to možda akcija na Frankopanskoj?
  • Captain America
    19.3k
    Bio tko u pivovari Medvedgrad u zadnje vrijeme?

Frend mi je nešto pričao da imaju akciju zlatni medo 1 litra 4,65 a oni nas na Samoborskoj blijedo pogledali kad smo ih pitali

Jei to možda akcija na Frankopanskoj?
    DrawTube

Misliš na Ilicu?

Ako misliš na Ilicu, bio sam prošli tjedan i nikakve akcije nije bilo.
  • DrawTube
    5.9k
    onda je frend lagano

A šteta, 4,65 za 1 l zlatnog bi bila akcija stoljeca
  • Sajla
    6.6k
    [img]http://IMG-20240902-140649.jpg

Dobio sam ovaj screenshot, a pošto nisam na fb ne mogu do izvorne objave. Valjda oni koji koriste mogu pronaći? Uglavnom, tema mi se čini zanimljiva, bilo bi zanimljivo pročitati više, a možda netko ovdje zna više i javi se čovjeku.. Meni su neredi iz 1951. potpuno nepoznati.
    Btw. ako postoji bolja tema, molim admine da prebace.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.