• Laugreano
    3k
    Da li nam jos vrijedi opcija otkupa?
  • Nogo
    4.9k
    Ivan Šaranić karijeru nastavlja u Emiratima❗️

Mladi vezist Ivan Šaranić zaključio je svoju zagrebačku epizodu i karijeru će nastaviti u Ujedinjenim Arapskim Emiratima gdje je potpisao ugovor za Al Bataeh.

Dragi Ivane, hvala na svemu i želimo ti puno sreće u nastavku karijere!

FB-IMG-1724663027245.jpg
  • NB86
    15.4k
    Sta nije saranic trebao u oleksandriju ?
  • Lynx17
    4.2k
    Ja ne kuzim zasto se prica o Rog vs Sucic, kao da oni nebi mogli/trebali igrati zajedno? Zasto?

3-4-2-1 sa ovaj vezni red/"kutija" bi itekako mogao proc:

Sucic-Misic
    Baturina-Rog

A moze i u 4-3-3 takoder (ovisno o protivnika). Sucic kao sto je Brozovic igrao u Inter, naprimjer.

Sucic je taman usao u reprezentaciju a neki bi ga izbacili iz prvi 11. :roll:
  • Omake
    5.1k
    na Oleksandriju padaju granate
  • Mr Anderson
    9.9k
    Ćutuk je tek iz kadeta prebačen u juniore kako bi igrao protiv starijih od sebe. Očekivati da nam on odmah bude 3. opcija u seniorima je malo preoptimistično.
  • E46
    1.1k
    Ja sam misljenja da netko od dvojca Sucic/Misic treba izletit iz prve da se otvori mjesto za Roga jer dva teretnjaka su previse na terenu. U Bakuu bi startao umjesto Sučića Roga a za dalje bi rotirao Sucica i Misica sa Rogom jer Rog mora bit u prvih 11 jer nam je najbolji veznjak. I nema veze sto mozda ide na zimu meni je glupa logika, necemo razvijat Roga jer nije nas igrac, ako ce nam pomoci rezultatski neka igra.
  • Jos-Optimus
    4k
    Ma mislim da će općenito biti tekmi za sve..kartoni, ozljede..ali da, ako je u pitanju samo ova tekma onda treba startati Rog. Kod Sučića moramo biti svjesni da neke stvari treba i istrpiti ako želimo dobiti igračinu. S tim da postoji opcija koja je gore navedena: 3-4-2-1 u kojoj igraju svi
  • Crni86
    7.3k
    Sucic je usao u repku, ali je isto tako u krizi zadnjih par tekmi. Valjda moramo gledat interese dinama? A to je da na dan utakmice moraju igrat igraci u najboljoj formi, a Rog je prema svemu trenutno ispred Sucica. I za Petra to nije nista lose, vec poziv da se trgne i vrati na stare staze. Nece ispast iz prve ekipe radi Pavica ili Vrbancica vec umjesto Roga koji leti terenom i da nije bilo ozlijeda tko zna u kojem od top 10 klubova europe bi ga gledali.

Na kraju bit ce dovoljan broj tekmi za sve, nece sucic biti zaljepljen za klupu. Sigurno ako krene i sa klupe ce uc zadnjih 20-tak minuta.
  • Lynx17
    4.2k
    Sucic je usao u repku, ali je isto tako u krizi zadnjih par tekmi. Valjda moramo gledat interese dinama? A to je da na dan utakmice moraju igrat igraci u najboljoj formi, a Rog je prema svemu trenutno ispred Sucica. I za Petra to nije nista lose, vec poziv da se trgne i vrati na stare staze. Nece ispast iz prve ekipe radi Pavica ili Vrbancica vec umjesto Roga koji leti terenom i da nije bilo ozlijeda tko zna u kojem od top 10 klubova europe bi ga gledali.

Na kraju bit ce dovoljan broj tekmi za sve, nece sucic biti zaljepljen za klupu. Sigurno ako krene i sa klupe ce uc zadnjih 20-tak minuta.
    Crni86

A opet ides u Rog vs Sucic. Jednostavno ne kuzim.

Meni je ovo pomalo kao sto su neki tada pricali u vezi Brozovica (iako ni blizu toliko ostro). Moje misljenje (svako ima pravo na svoje) je da neki ne "vidu" ono sto Sucic donese momcad. Treba vidjeti cijelu sliku. Ponovim, moje misljenje.
  • Crni86
    7.3k
    zato jer igramo u formaciji kakvoj igramo. Sve stoji da mogu igrati i svi skupa. Ja bi cak dugorocno najvise volio vidjet da sucic i rog igraju skupa, a baturina ispred njih. Ali za ovu utakmicu bi po meni trebao istrcati vezni red misic, rog i baturina.

Donosi sucic puno, ali moras priznat da je bio los zadnje dvije velke tekme i od kad je povezivan s Comom je u blagom padu. Meni je Prro top igrac i vidim sve sto donosi, ali jednostavno to nije to zadnjih par tekmi.
  • scooniepenn
    3.7k
    Kada gledam Lige petice i kakvi sve veznjaci igraju po klubovima ranga Milana, Tottenhama i sl. zdravi Rog tamo ima mjesto u prvih 11 bez problema. On nakon ozljeda nije ništa sporiji, slabiji u duelu/mekaniji, a znanje mu nikada nije bilo upitno. Baš sam se protiv Qarabaga kad je ušao i jučer na njega fokusirao i mogu reći da bez ikakve zadrške da je on rang Batka i Petka. Klasa samo takva. S obzirom na činjenicu kako nam za uzvrat treba netko tko je jači u duelu, brži i agresivniji, s boljim šutem, Rog bi mi svakako igrao uz Mišića i Baturinu. Očekujem da razbuca Romaa i družinu u vezi kao što je u 1. utakmici u zadnjih pola sata. Predlažem svima da pogledaju u snimci tih zadnjih pola sata jer to što je Rog Azerima napravio je strašno.
  • Jos-Optimus
    4k
    A nakon toga, tko ima volje, neka pogleda njegovu doktorsku disertaciju protiv Inieste na Euru, kad je igrao zadnjeg
  • Crni86
    7.3k
    Rog Azerima napravio je strašno.scooniepenn

Rog je sam stavio utakmicu pod kontrolu kada je usao i tu je krenula nasa cijela dominacija i pohod na dva pogotka. Rog je prava klasetina od igraca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions