• Kujtim Shalla
    5.6k
    Situacija je komplikovana i nije tako jednostavno kakvim de cini sto se napadaca Tice. Meni je realno sad Kule postao ono sto je Petko uvijek i trebao biti. Killer i da bude unutar 16 i posprema lopte u mrezu . Zato sam i zazivao Miereza i nebi mi bilo zao da je Petko otisao. Sad ga je u vrhu napada prestigao kule. Koji zabija golove a i vrsi pritisak na obranu. U europi i protiv karabaka se vidjelo da je Petko igrac manje na nacin koji igra. Gubi lopte,duelle ,sve ono sto ga j krasilo. Tesko je reci jel nam treba spica koja ce biti 3. Izbor ili napadac koji je kandidat i za startera . Mladima se treba dati sansa ,Ali po meni u nemoj drugoj sredini koja nema toliko protiska Kao u Dinamu i gdje bi igrali vise . A dva napadaca na 3 fronte od koji je moguce da jedna bude liga prvaka ,previse je to tekmi. Neka maric iskopa neko dobro ime koje nije dobili priliku u vecoj sredini zbog ogromne konkurencije tipa rpg. Posudba sa pravom otkupa ,bez rizika
  • Ludovic IX
    9.2k
    ja volim petka i smatram i dalje da je u tvrdim utakmicama još uvijek petko taj koji nam više donosi u prvih 11 a kule je taj koji će im se najebat majke kad se protivnik malo umori. ali tko nebi volio da dovedemo boljeg od petka i da npr protiv RBS-a ili Club Brugge-a taj zabije po dva gola jer je toliko dobar.

Kule , 100% sam siguran, nebi dao niti gol da je bio u prvih 11 i u sistemu 4-2-3-1.. ovako je imao petka pa cordobu koji su bili uz njega i nisu samo njega mogli pazit. ali ako igramo 3-5-2, onda gubimo pjacu i onda moramo dovest još jednog WB-a..

ostavit te muke mariću da radi i nadat se najboljem
  • Droljo
    18.7k
    Tesko je reci jel nam treba spica koja ce biti 3. Izbor ili napadac koji je kandidat i za starteraKujtim Shalla

Opcija za treću špicu može bit i junior tak da u tom smjeru ne treba gledati. Ako se nekoga plati on mora biti kandidat za startera i točka. Nek se bore dečki za poziciju, bude puuunoo utakmica...
  • keppi
    423
    Svi ćemo biti pametniji nakon srijede.
    Ako uđemo u ligu prvaka, po meni bi bila ludost da ništa od dobivenog novca ne uložimo u jačanje kadra. Svaki bod tamo može biti super važan. Svaka čast Ćutuku ili možda Andriću, ali mislim da nam tu treba neko jače ime.
  • Jos-Optimus
    6.5k
    Nemoj se ljutiti, ali ti si nakon jedne utakmice zaključio da je Petko igrač manje...čovjek koji nam je apsolutno najveća prevaga, koji nam je donio titulu i koji je u Europi uvijek radio razliku. Kule je moj favorit, bio sam za njega od prvog dana i obožavam ga, ali Petko je razina iznad svih u Dinamu (osim Baturine i možda Roga) i valjda ima pravo na slabiju utakmicu
  • Jaro
    10.5k
    a bome u prvom dijeku te utakmice je jedini uz Baturinu nesto radio na terenu te je u svim napadackim akcijama sudjelovao...
  • Mihaljević
    13.3k
    Ma kakav rotacijski igrač za napadača? Treba se dovesti relativno mlad igrač (20-23g) koji će se za budućnost nametnuti ispred Petka.
  • Jos-Optimus
    6.5k
    Ma naravno, nego su mi komične ovakve izjave...Baš me zanima tko bi to riješio Rijeku na Rujevici ili Hajduk 2 puta na Poljudu (da, 2 puta, jer i druga tekma je riješena nakon njegove genijalnosti). Uostalom, uletio je umjesto Rileta desno dok smo čekali zamjenu, Petko je pravi kapetan, a ekipa se lako uzoholi i zaboravi tko je tko
  • Laugreano
    4.5k
    Kevin Carlos o kojem se dosta pisalo potpisao za Basel
  • Dinaminjo
    1.5k
    Vidovica vratiti kao partnera Kuletu / Petku u 352
  • striko
    2.3k
    Ivan Šaranić u Emiratima, klub objavio.
  • Laugreano
    4.5k
    Da li nam jos vrijedi opcija otkupa?
  • Nogo
    8.4k
    Ivan Šaranić karijeru nastavlja u Emiratima❗️

Mladi vezist Ivan Šaranić zaključio je svoju zagrebačku epizodu i karijeru će nastaviti u Ujedinjenim Arapskim Emiratima gdje je potpisao ugovor za Al Bataeh.

Dragi Ivane, hvala na svemu i želimo ti puno sreće u nastavku karijere!

FB-IMG-1724663027245.jpg
  • NB86
    16.9k
    Sta nije saranic trebao u oleksandriju ?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.