• Jos-Optimus
    2.8k
    Ma naravno, nego su mi komične ovakve izjave...Baš me zanima tko bi to riješio Rijeku na Rujevici ili Hajduk 2 puta na Poljudu (da, 2 puta, jer i druga tekma je riješena nakon njegove genijalnosti). Uostalom, uletio je umjesto Rileta desno dok smo čekali zamjenu, Petko je pravi kapetan, a ekipa se lako uzoholi i zaboravi tko je tko
  • Laugreano
    2.6k
    Kevin Carlos o kojem se dosta pisalo potpisao za Basel
  • Dinaminjo
    1k
    Vidovica vratiti kao partnera Kuletu / Petku u 352
  • striko
    1.7k
    Ivan Šaranić u Emiratima, klub objavio.
  • Laugreano
    2.6k
    Da li nam jos vrijedi opcija otkupa?
  • Nogo
    4.1k
    Ivan Šaranić karijeru nastavlja u Emiratima❗️

Mladi vezist Ivan Šaranić zaključio je svoju zagrebačku epizodu i karijeru će nastaviti u Ujedinjenim Arapskim Emiratima gdje je potpisao ugovor za Al Bataeh.

Dragi Ivane, hvala na svemu i želimo ti puno sreće u nastavku karijere!

FB-IMG-1724663027245.jpg
  • Nino Bule
    14.5k
    Sta nije saranic trebao u oleksandriju ?
  • Lynx17
    4.2k
    Ja ne kuzim zasto se prica o Rog vs Sucic, kao da oni nebi mogli/trebali igrati zajedno? Zasto?

3-4-2-1 sa ovaj vezni red/"kutija" bi itekako mogao proc:

Sucic-Misic
    Baturina-Rog

A moze i u 4-3-3 takoder (ovisno o protivnika). Sucic kao sto je Brozovic igrao u Inter, naprimjer.

Sucic je taman usao u reprezentaciju a neki bi ga izbacili iz prvi 11. :roll:
  • Omake
    3.4k
    na Oleksandriju padaju granate
  • Mr Anderson
    8.7k
    Ćutuk je tek iz kadeta prebačen u juniore kako bi igrao protiv starijih od sebe. Očekivati da nam on odmah bude 3. opcija u seniorima je malo preoptimistično.
  • E46
    714
    Ja sam misljenja da netko od dvojca Sucic/Misic treba izletit iz prve da se otvori mjesto za Roga jer dva teretnjaka su previse na terenu. U Bakuu bi startao umjesto Sučića Roga a za dalje bi rotirao Sucica i Misica sa Rogom jer Rog mora bit u prvih 11 jer nam je najbolji veznjak. I nema veze sto mozda ide na zimu meni je glupa logika, necemo razvijat Roga jer nije nas igrac, ako ce nam pomoci rezultatski neka igra.
  • Jos-Optimus
    2.8k
    Ma mislim da će općenito biti tekmi za sve..kartoni, ozljede..ali da, ako je u pitanju samo ova tekma onda treba startati Rog. Kod Sučića moramo biti svjesni da neke stvari treba i istrpiti ako želimo dobiti igračinu. S tim da postoji opcija koja je gore navedena: 3-4-2-1 u kojoj igraju svi
  • Crni86
    4.6k
    Sucic je usao u repku, ali je isto tako u krizi zadnjih par tekmi. Valjda moramo gledat interese dinama? A to je da na dan utakmice moraju igrat igraci u najboljoj formi, a Rog je prema svemu trenutno ispred Sucica. I za Petra to nije nista lose, vec poziv da se trgne i vrati na stare staze. Nece ispast iz prve ekipe radi Pavica ili Vrbancica vec umjesto Roga koji leti terenom i da nije bilo ozlijeda tko zna u kojem od top 10 klubova europe bi ga gledali.

Na kraju bit ce dovoljan broj tekmi za sve, nece sucic biti zaljepljen za klupu. Sigurno ako krene i sa klupe ce uc zadnjih 20-tak minuta.
  • Lynx17
    4.2k
    Sucic je usao u repku, ali je isto tako u krizi zadnjih par tekmi. Valjda moramo gledat interese dinama? A to je da na dan utakmice moraju igrat igraci u najboljoj formi, a Rog je prema svemu trenutno ispred Sucica. I za Petra to nije nista lose, vec poziv da se trgne i vrati na stare staze. Nece ispast iz prve ekipe radi Pavica ili Vrbancica vec umjesto Roga koji leti terenom i da nije bilo ozlijeda tko zna u kojem od top 10 klubova europe bi ga gledali.

Na kraju bit ce dovoljan broj tekmi za sve, nece sucic biti zaljepljen za klupu. Sigurno ako krene i sa klupe ce uc zadnjih 20-tak minuta.
    Crni86

A opet ides u Rog vs Sucic. Jednostavno ne kuzim.

Meni je ovo pomalo kao sto su neki tada pricali u vezi Brozovica (iako ni blizu toliko ostro). Moje misljenje (svako ima pravo na svoje) je da neki ne "vidu" ono sto Sucic donese momcad. Treba vidjeti cijelu sliku. Ponovim, moje misljenje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions