• Nemrem igra Dinamo
    6k
    Arrivederci, Copitelli — Captain America

Ma neka talijana, neka ostanu... Oba
  • Omake
    21.9k
    Osijek na žalost šaka jada
  • Crni86
    25.2k
    ma kaki.

Osijek je los i to bas jako los. Do 0:0 su se jos nekako i drzali, ali nakon gola su se totalno pogubili. Mi da smo poveli na opus areni, sam uvjeren da bi im ubacili petardu.
  • hardek
    13.7k
    Boto ako ima pameti ići se po Sopu. Jedino on može ovu skupinu igrača vratit u život
  • ShanKu
    2.4k
    Jedina pozitiva kod Osijeka.. kohorta i stadion :sweat:
  • Nogo
    13k

Pitanje hoće li i Boto ići po Sopu ili netko drugi.
  • rioda
    18.8k
    Jugović mi je u ovoh par utakmica Osijeka jedina svijetla točka uz Jurišića. Ostalo sve loše, Matković ima još dosta žganaca za pojest da binse razvio kako treba. Ademi smiješan, a Kewalu se vidi ovaj problem s kukom, baš čudno izgleda u sprintu
  • DrawTube
    7.1k
    teško mogu naći išta pozitivno kod kohorte

Borba s demonima za 5. najveću navijacku skupinu
  • Facke
    9.1k
    Osijek je igracki dobre krenul u sezonu i dobre su igrali. Onda se je desil slucaj Mierez i pali su. Denes im je prva male losija tekma.
  • Hnlovac
    8.3k
    jbg komanč, svaki put kad pomislim da bu se Mađarska praonica love malo trgnula oni još više poton

Hvala Bogu da sam fulao 90% svojih prognoza na ovom forumu jer sam stavio ticket 2 eura na gol Qarabaga, nadam se da nastavljam u svom tonu
  • hardek
    13.7k
    Lima blokirao čisti gol. Imam filing da su igrači Osijeka toliko down mentalno da ni sami ne vjeruju da mogu zabit gol
  • GZomanid
    795
    Vi koji gledate Rijeku, jel bi se trebali "bojati" Rijeke, odnosno smatrate li da će nam bit blizu ove sezone — Simpatizer

Čuj sad kad gledam ni Osijeka se nebi trebali bojati pa opet jesmo.
  • Paggini
    101k
    Bože, tovari i junior tovari da sjebu isto kolo, u rasponu par sati. Živim za ovakve dane.

Idući vikend će Rujevica goriti, dobra utakmica će to biti.
  • Efes Pilsen
    17.2k
    Krznar bi mi bio prvi pick za ovo sto Osijek pokusava izvest.
  • DrawTube
    7.1k
    gorit će kavez možda, s ovakvim cijenama Ruja će bit na 60% ak i tolko

Buju opet bili natpisi za Jakira? Ovi ga smjenjuju već 5 puta i imaju 0/5
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url