• hardek
    4.8k
    Mali Živković je doktor nauka za Ademija i Kewala. Di ih je Boto samo iskopao jebote
  • Paggini
    53k
    gorit će kavez možda, s ovakvim cijenama Ruja će bit na 60% ak i tolkoDrawTube

Na kavez sam i mislio, Rujevica se ohladila od Jakira pa sad neće imati kome zviždati cijelu utakmicu, a Armada će se valjda pojaviti...
  • vjeko1701
    15.8k
    Ako uđu u europu i ne prodaju nikog neće moći pratiti ritam. Ako ne uđu u europu, idu Pašalić i/ili Ivanović pa će biti 20% slabiji. Čak i ako dođu dobre zamjene trebat će im vremena.
  • criticus
    3.9k
    U utakmici koju "moraju" dobit Osječani naprave 4 faula.
  • Nogo
    7.1k

Gol Pašalića
  • dinamozivivjecno
    2.7k
    ova 10:0 gol razlika Rijecana im nista nece vrijedit kad im uvalimo 5 komada na Rujevici za tjedan dana :cool:
  • NitkoBitan
    27.1k
    Gdje je taj Boto bio skaut, znam da je bio razvikan... Kakvo znanje trebas imat da dovedes Ademija i Kewala, igrace koji ne znaju pravilno vodit loptu a da im ne pobjegne, pa to se uci u najmladim nogometnim uzrastima.
  • Zagreb1992
    2.4k
    Dinamo i Rijeka jedini ozbiljni ...ostalo je teški krš od ekipa
  • Common Sense
    1.1k
    Skupa s Palikućom i Kalinićem sjedio u školskim klupama dok im je Tomo Ivković predavao u školi kako se Maradoni brane penali.
  • veselko tenžera
    4.3k
    Kako je Toplak isprdao Botu ili tko je već dao komentar da "Ademi nije golgeter, ali da ima veliku kvalitetu otvaranja prostora za suigrače" :smile:
  • Klenx
    7.9k
    Stvarno bi bilo šteta da Rijeka usere ždrijeb koji im je prvo dao Elfsborg, a onda Olimpiju i ne uđe u grupnu fazu.
    Rijeka i dalje za HNL prilike ima 12-13 solidnih igrača, dobro bi bilo da se dočepaju nekih novaca kroz Europu pa da ne moraju prodat pola momčadi sada u smiraj prijelaznog roka.
    Nastavljaju po starom i ove sezone, iza čvrsto, a naprijed će već nešto uletiti. Zasad im to prolazi.
    S postojećim kadrom oni će lagano biti broj dva u prvenstvu ove godine.
    Nadam se da će ih uz ovaj ritam koji imaju zadnjih mjesec dana dodatno izmoriti utakmica u četvrtak pa da trobodom na Rujevici debelo odmaknemo konkurenciji odmah u startu i bezbrižno čekamo tovare u 6.kolu.

Osijeka mi ni malo nije žao. Klub koji i navijački i sportskom politikom sve više poprima obrise tovara. Navijači koji mrze sve i postrojavaju igrače, non stop seru o sucima i žive u nekim iluzijama, a sportski direktor koji prodaje sve što može i dovodi poluigrače kakve ima u radijusu 10km od Pampasa.

Što se tovara tiče njihov putujući cirkus ide dalje. Ovaj tjedan više manje završava prijelazni rok u većini liga, zanima me hoće li uspjeti utrpati koga od svojih eksponata za kakvu takvu prodaju. Kakvi god da jesu Pukstas i Sahiti ako ništa na trku i ubacivanja naprave tu i tamo kakvu pomutnju kod protivnika. Živo me zanima na što će ličiti nakon tih potencijalnih transfera.

S obzirom da je Rijeka neupitna, a i da će tovari teško ostati bez Europe stvarno se nadam da je došlo vrijeme da bar na jednu sezonu netko poput Šibenika, Varaždina ili Istre malo zamijeni Osijek u Europi. Lošije rezultate sigurno napraviti neće, a neka se narod u drugim dijelovima Lijepe Naše veseli i bar nakratko pogleda kakav takav europski nogomet.
  • Navijač Dinama
    10k
    Osijek je baš klub bez glave,repa, ideje. Ne čini mi se neko ko grca u dugovima pa da im treba love, nego ovaj Boto je valjda malo previše igrao FM-a samo bez silnih saveova i koje čega. Ovaj trener... da Bog sačuva.

Prejak bi plot twist bio kad bi Boto prodao Matkovića tipa i onda pokupio kofere i otišo u pm...

Prodali su prvo Miereza pred najvažniju utakmicu, da je igro on umjesto ovog Ademia koji ne bi bio pojačanje u Dizdaruši, vjerovatno bi sam povuko Osijek na Omoniu.
    Na pragu odlaska su ti najvažniji igrač nakon Miereza, Darko Nejašmič i nazad Guedes, još kad bi prodali Matkovica za neku ispodcijenu isto tako negdje divlje ko Ivušića što su i tipa Jugovića u nekakav Belupo, taman bi pivovara Osječko i Cibalia imale bolju ekipu od "glavnog Slavoskog baje".

Sramota od kluba, direktora, trenera i igračkog rostera.

Baš žestoko loša i nekvalitetna ekipa, ako ništa, iduće sezone će imat gostovanja u Gradu Heroju, Rudešu, na svojem ex.stadionu, a potencijalno dobri stari slavonski klasik sa Cibalijom.
  • Hnlovac
    2.3k
    Osijek 24/25
    Seniori + juniori + kadeti + pioniri

2/27

Neka neka, sve dragi Bog vidi
  • E46
    1.4k
    Dobro vidit cemo na kraju sta ce bit. Madar je prodao klub koji se na trgovačkom sudu u Osijeku vodi u predstecaju
  • Nogo
    7.1k
    Nakon završetka utakmice igrači Osijeka otišli su do svojih najvjernijih navijača, Kohorte koji su ih postrojili, a svi na stadionu skandirali su "Uprava, odlazi!" te izviždali igrače.

Ovo mi nešto poznato.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.