• Common Sense
    1.2k
    U prošloj sezoni napad nije ni blizu bio najslabija karika. I Kule i Brodić su dobili minute i značajno doprinijeli osvajanju prvenstva. Ne zaboravimo da su nam ne tako davno prvi napadači bili takvi kao Bećiraj, Hodžić, Sivonjić...
  • Noel
    13.3k

Vidiš ja baš mislim da je Kule podcijenjen igrač. Istina je da sam i sam iz Travnog i da ga znam od djetinjstva ali usudio bi se reć nogometno bez subjektivnog dojma tanka je granica između recimo Ante Budimira i Kulenovića.. Sa tim da bi (ako bi morao birati između njih dva) dao svoj glas Kulenoviću prije Budimira u reprezentaciji.. Drago mi je da su u Dinamu išli gledat na produljenje ugovora jer je zaslužio. I radom i igrama i zalaganjem. Na stranu one "Zagrebački dečko" i "Travno Boys" baš je odradio na terenu drugi dio sezone vrhunski.
  • Mlađi referent
    13.5k

“Talentirani sin legende Dinama doveden kao veliko pojačanje, a sad je zakucan za klupu!”

100% si u pravu, to bi bila glavna zabava Olivariju i ekipi ove sezone
  • San Lorenzo
    19.9k

Nevjerujem u scenarij u kojem mi plaćamo nekoga 2 milijuna eura da nam sjedi na klupi.
  • Neron53
    1.8k
    Iskustvo nas uci da su nam u vecini slucajeva, prava pojacanja postali upravo oni od kojih se nista nije ocekivalo, oko kojih je sumnja i nevjerica bila gotovo stopostotna.
    Zato, ne zakljucujte i ne pljucajte po ekipi unaprijed, na temelju kojekakvih predrasuda .
  • Mlađi referent
    13.5k

To i ja mislim

Ali zato kaj smo Pjacu već platili 1.5 milijun, a dovodimo desno krilo za blizu 2 milijuna, mislim da će se uzet neki napadač koji nije tih kapaciteta jer šaltanje na dva napadača znači da nam ‘skupo’ plaćena krila nemaju mjesta.

A Carlosu uz dužno poštovanje, ovo je bila tek prva dobra sezona, a ima 23 godine ( s tim da 14 golova meni i nije toliko impresivno). Ne bih žurio s njim pa ga smatrao toliko dobrim da može ozbiljnije ugrozit Petkovićev status. Dolazio je i Drmić s 25 golova u istoj ligi pa nije bio ni blizu
  • Droljo
    18.6k
    kaj smo Pjacu već platili 1.5 milijun,Mlađi referent

Jel nije 750 000?
  • Mlađi referent
    13.5k

Nije, dobit će Pjaca svoj dio kroz plaću valjda, koliko ja znam?
  • Daliban
    4.1k
    Ako bi napadač kojeg dovedemo bio ispred Kulenovića u hijerarhiji, onda bi i Kulenovića trebalo prodati dok još nešto vrijedi.

Već rekoh ranije, ako dovodimo novog napdača onda ili treba biti razvojni napadač koji neće odmah uletjeti ispred Kulena ili treba prodati i Kulena pa dovesti drugog napdača koji može igrati obje role.
  • Orc123
    12.6k
    Ljudi Petko ocito ide...ili sad ili sljedece ljeto....
  • Neki tip
    21.3k
    Ljudi Petko ocito ide...ili sad ili sljedece ljeto....Orc123

Išao je tako i ili prošlo ili ovo ljeto. :wink:
  • Jurki
    18.4k
    sve kaj se Kace tice je sumnjivo do bola.
    Podjednaku odgovornost snose i Šimic i P(e)rasica.
    On ko clan uprave za sport, ona ko tadasnja PU.
    Samo lud covjek uzima na posudbu potrupanog igraca koji je nakon dolaska (nije napravil valjda niti jedan trening) ... moral na operaciju.
    I nije nikad bil objasnjen takav poslovni potez koji je donesel direktnu financijsku stetu klubu.
  • Mali Zeus
    18.7k
    Kako je to očito da Petko ide?
  • Haza
    10k
    Bez obzira na neke naše mokre snove o Carlosu, po meni, šanse da dođe su oko 1 posto.
    Dilema je Mierez (kojeg ne bi platio lipe iz principa nego bi ga potpisao na zimu besplatno) i Roko Šimić.
    Volim konstruktivne rasprave, a većina vas na temu Šimić nije konstruktivna.
    Dakle mali ima 20 godina, ima brzinu i visinu za modernu špicu, tehnika mu fali, završnica isto, ali se to dobije kroz iskustvo (Kulen je u tim godinama izgledao kao amater, trebalo mu je 20 tekmi i 4 godine da da gol za Dinamo).
    Roko Šimić na tržištu ima cijenu, usudio bi se reći nemjerljivo veću od Kulena. Šimića nitko nije forsirao u Salzburgu, gdje je bio solidan, ali prošle sezone je Salzburg generalno pao, i nisu imali niti jednog napadača s 20 plus golova kako su prije znali.
    Šimić je stvarno sportski odgojen, nema problema s ponašanjem, iako mu o tati nemam dobro mišljenje, priče da je on dosegao plafon s 20 mi djeluju nevjerojatne, i valjda su opis rasprave koja nije konstruktivna.
    Kod Šimića ne znam lovu za koju ga možemo dobiti, ali sumnjam da je ispod 2 mil eura plus bonusi. Svi će skočiti da je to puno, ali smo mi Kulena platili 1.7 mil eura, pa je momak još uvijek HNL prosjek.
    Roko Šimić je generalno slična priča kao i Kulen, slične su im i vrline i mane, baš zato nisam za Šimića, ali ako imamo neki popust, ako mali želi doći, ako postoji prilika da ga baš sad ulovimo, ne bi bio protiv.
    Iako kažem, nama bi napadač tipa Carlos puno više odgovarao, ali po meni nije realna opcija.
    Što se tiče Kulena, njega je ljetos Bišćan otpisao, to je Hucika (menadžer Kulena), strašno zamjerio Vlatki i Bišćanu, i cijelo ljeto je tražio klub za Kulena, i nije mu mogao naći ništa, pa je otišao na posudbu u Lokomotivu, nakon čega ga je Jakir povukao.
    Zadnje od mene u ovoj čitabi, drago mi je da je Pop corn demantirao interes za Bišćana, jer je on neznalica i najveća štetočina za Dinamo unazad 5 plus godina. Procjena igrača mu je minus tisuću, jer kako drugačije opisati forsanje Frana Topića, a otpisivanje Pašalića, Fruka, Kulena, a čak znam da nije htio ni Stojkovića. Da ne govorim psihičko stanje, on nije u stanju bio voditi klub, nakon poraza je toliko propao da nije mogao pričati, užas.
  • nemapredaje
    5.6k

Petko ne ide nigdje iz Dinama. To bi dosada trebali biti jasno svima.

On da je htio nešto napraviti vani, bi otišao prije 2,3 godine. Sad može ići samo po lovu, a za to mu je ovo ljeto bila zadnja šansa. Imao je odštetnu klauzulu 2,5 mil €, a vidili smo kakve je ponude dobio. Dakle sada nemre ići vani ni u ozbiljan klub, a niti uzeti lovu.

Ako je ova priča o traženju ugovora od 5 godina istinita, onda nam je još više sve jasno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.