• Maximo
    684

Istina da... neko top pojačanje na desnom krilu, ali ne čini mi se da je to modus operandi ove garniture
  • Jos-Optimus
    4k
    Na kraju dana, nešto kao Fernandes ili Soudani...to su bila top pojačanja
  • Mali Zeus
    15.2k
    Ako je Mierez kapitalac onda jao nama.
  • MarK
    817
    Ako ostaje Mauro ne bih se više fokusirao na LB. Ogi i on to mogu pokriti. Desno krilo gori, a nikako se riješiti. Možeš se krpati na beku, ali ne na poziciji gdje se očekuju golovi, asisti, driblinzi itd. Kažu može pokriti Stojke i Kača. Zašto kočiti dečke u napretku? Bolje je za sve da je Stojke konkurencija na desetki, a Kača na osmici. Time smo vrhunski osnažili vezu i za očekivati je da za godinu, dvije oni budu nositelji igre. U trenutnom kadru nama samo fali desno krilo. U trenutku kad smo u nekom financijskom plusu, uz lako mogući Olmov transfer, ne mogu vjerovati da ne možemo platiti nekog boljeg free agenta ili uložiti 3 milje u neko od spomenutih krila iz npr. Ludogoreca, Qarabaga kojima bi Dinamo bio dimenzija više. 4 godine bez klasičnog lijevog krila je postala frustracija.
  • Jos-Optimus
    4k
    Dao sam primjer igrača koji košta i ima neko ime, ne trebaš odmah biti najpametniji
  • Mali Zeus
    15.2k
    ↪Mali Zeus Dao sam primjer igrača koji košta i ima neko ime, ne trebaš odmah biti najpametnijiJos-Optimus

Kaj si se ti našao uvrijeđen odmah. Dao sam neko općenito mišljenje.
  • Captain America
    19.3k
    Imamo sigurnih 15 milijuna, otvaraju se vrata 35 milijuna i nabijanje cijene igrača zbog izloga LP, nekoliko sezona se posluje u plusu, a sportski sektor se ponaša kao da je klub par sezona bez nastupa europskim natjecanjima.

Mi moramo zapaliti svijeću na Kamenitim vratima što su ovi dolje retardirani pa su dali klub u ruke Karoglanu. Na kraju bi se ostvarile Lesijeve prognoze o njihovoj višegodišnjoj dominaciji da su uspjeli uzeti naslov prošle sezone.
  • emilperska
    7.8k

Jučer baš na cugi komentiramo, kako bi se Marić kao SD ponašao da nismo igrali grupnu fazu 7 godina unazad i da stvarno nema za bibera. Vjv bi bio Brbić puta 5 :)

Stvarno ne razumijem to s plaćanjem odšteta jer znam da klub nemre bit toliko u kurcu da nemre platit odštetu i nemamo desno krilo već 6 godina, a lijevog beka 4 godine. Ali i dalje nastavljamo po svom i dovest ćemo sve vrste free agencya samo ne pravo desno krilo..
  • Jos-Optimus
    4k
    Pa netko mora zakuhati rano ujutro, na ženu se ne smijem derati
  • Mali Zeus
    15.2k
    ↪Mali Zeus Pa netko mora zakuhati rano ujutro, na ženu se ne smijem deratiJos-Optimus

Sve kužim. :grin: :grin:
  • Mali Zeus
    15.2k
    Mi moramo zapaliti svijeću na Kamenitim vratima što su ovi dolje retardirani pa su dali klub u ruke Karoglanu. Na kraju bi se ostvarile Lesijeve prognoze o nekoliko godina njihove dominacije da su uspjeli uzeti naslov prošle sezone.Captain America

A ništa, njihova dominacija kreće ove godine. Pa će se ostvariti Lesijeve prognoze.
  • Maximo
    684

Da, ja ne znam, volio bi da neko iz kluba to objasni, jer po ovom izgleda da nam je ideja lovit samo free agente i neke za siću i s tim ulazit u lp i pobrat milijune, kako se nijedan klub prije nas nije tog sjetio :lol:
  • Mali Zeus
    15.2k
    Dva su igrača dovedeni kao free agenti al Cordoba nije bez ugovora, tako da ne znam čemu panika. Za Torrentea i Mmaea je očito bila dobra prilika i financijski i po procjeni, ne znači da nam se sad to klupska politika. Čini mi se da je neke Rakitićev dolazak dole malo drmnuo i pogodio iako tvrde i misle si da nije.
  • Orc123
    10.1k
    Jedino kaj mrzim cuti i od cega mi se dize kosa na glavi jesu unutarnje rezerve. Vele nije sila imamo tu Kacu i Stojka....gdje je Kaca to pokazao da moze igrati desno krilo. Igrao je dobro na lijevom a ne na desnom a jos k tome ni ne znamo jel bu ostal ili ne i koliko uopce moze, a Stojke jos nije ni u full treningu, kaj nije sila? Imas takvu kriticnu poziciju u momcadi onda ako se isprsi jer do sad nismo potrosili nista, i ako sad nemremo potrositi do 3mil eura za krilo onda nek sve ide u k ..ac....
    Ak imamo za Spiku ponudu mi ga moramo prodati ili bude zavrsil ko Menalo

Onda smo trebali ostaviti Kaneka za 1mil eura i ok bar bi znali da imamo solidnu lijevu nogu u ekipi. Mi kao da dođemo u pekaru i velimo, ne zelim nista, samo gledam.
  • Infinity
    17.2k
    Nisam nikad bio ljubitelj igraca koji ce odigrati sezonu i ici dalje. Bio sam jako razocaran kad je Rog otisao dalje nakon svega jedne sezone. Ni ova posudba bez ugradjene klauzule o otkupu mi se ne svidja. Svidja mi se sistem po kojem je dosao Vidovic, po kojem je dosao Kaneko itd.

Ipak, malo sam promijenio misljenje. Ne moze uvijek sve biti bajno, ne mogu najbolji igraci uvijek ostajati. Ako mi ovo ljeto ne mozemo dovesti desno krilo i lijevog beka i ako uz to nemamo mladog igraca kojeg cemo uigravati i od njega imati nesto narednu sezonu, zbog samog rezultata, ponajvise u Ligi prvaka, doveo bih na te pozicije neka imena koja ce odigrati sezonu, pa bio to Pepe koji bi ispod cijene pokusao da zaradi jos jedan top transfer ili Di Maria koji bi rado jos godinu plesao europski ples. Bubam imena, ali ako vec ne ide, ajmo napravit glupost koja mozda prodje. I neki top klubovi sigurno imaju igrace koje bi rado posudili, a nama bi bili od znacaja na terenu. Kako cemo zaraditi od njih ako su kod nas godinu i sigurno idu dalje? 700.000 eura je svaki bod u Ligi prvaka, budemo li medju 24 dobit cemo milijun eura, a ako cemo vec uloziti novac onda se imamo pravo nadati i da cemo nekako do top 16, a to je 11 milijuna eura. Hocemo li vjecno biti zicerasi i cekati da neki korak naprijed dodje sam od sebe ili cemo ga sami napraviti?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions