• deda
    34.6k
    Info iz kluba za sve ljubitelje transfera: igrat ćemo bez krila.
  • NitkoBitan
    22.1k
    Neka sutra Maric dode medu narod na zapadu dolje ako se usudi :rofl:
  • Majki2111
    3.7k
    To je u redu. Može se i bez krila. Alui bez zezancije. Pa nogomet se ne mora igrat s krilima.
  • Zagi
    9k
    Ja se ovdje borim sam sa sobom. Na Scout temu više ništa ne stavljam jer ne želim predlagati šrot igrače, a vodim se time da mi preko 1,5m ne mislimo potrošiti maltene ni na koga.Daliban

Podesi filtere za dob na 28+ i nećeš imati problema.
    Prihvati da ovo nije rok za takve transfere i dobro. Bitnije je bilo zadržati Baturinu.

Da je tu Takuro, ja bih bio potpuno zadovoljan.
  • E46
    1.1k
    Mogu i ja odigrat(pokrit) desno krilo ako ce mi leđa cuvat RPG. Nemam agenta pa vjerujem da je to prednost za naseg SD u pregovorima i da mu je to olakotna okolnost, placa moze biti 5 puta manja od Soticekove a umjesto bonusa za ulazak u skupine natjecanja dovoljno mi je da mi se kupi jedan stari Bmw u mint stanju. Jos uvijek sam relativno mlad i dolazim iz skladista pa mi nece trebat puno treninga za uci u formu razine Spikica. Deda, gdje se mogu ponuditi s obzirom da nemam agenta? I da jedini uvjet je da kada sam ja u prvih 11 mogu igrat jedino sa RPGom jer ako bi igrao s Riletom postoji velika sansa da bi se posvađali i potukli usred utakmice.
  • CastAway1986
    2.5k
    To je premalo, nikakva krpanja desnog krila nebi trebala dolaziti u obzir uostalom za krpanje tu je još uvijek Špikić..

spomenio si maloprije Mvuku , upoznali smo ga svi u dvomeču s Bodo Glimtom, nije se snašao u Francuskoj ja bi ga opet vrlo rado gledao na posudbi u Dinamu..Isto tako u scout temi tko ne želi nek ne stavlja , moje mišljenje a vjerujem da se i ti slažeš da ima zanimljivih imena , meni strašno dobro izgleda onaj Andrade iz Qarabaga i mislim da cjenovno nije skuplji od Cordobe a djeluje puno bolje!
  • Zagi
    9k
    spomenio si maloprije Mvuku , upoznali smo ga svi u dvomeču s Bodo Glimtom, nije se snašao u Francuskoj ja bi ga opet vrlo rado gledao na posudbi u Dinamu.CastAway1986
    Mislim, ako je moguće zašto ne?
    Jedino , mislim da je bilo nekih priča da ima neke probleme sa zdravljem.

Nisam siguran točno kaj , mislim da je bilo srce u pitanju. Netko će znati točno.
  • Dinamouberalles
    238
    nisam ni ja za krpanje , al ako nista radije da to budu stojke i kacavenda nego spikic ili da se bacaju pare na tipa koji nece zadovoljit na kraju .
  • CastAway1986
    2.5k
    ima igrača zasigurno koji se mogu posuditi ako već ne možeš platiti igrača nešto kao Vidović lani !
  • Lynx17
    4.2k
    Info iz kluba za sve ljubitelje transfera: igrat ćemo bez krila.deda

A jebiga, hitno po Red Bull!
  • Peškaman
    5.9k
    Jedino što je bitno je to da nama treba desno krilo do kraja ovog tjedna/početak idućeg kako bi imali vremena za uigravanje.
    Vjerujem da je Cordoba blizu jer su upravo o takvom profilu pričali i Jakirović i Marić,ostati na Špikiću nije dostojno Lige Prvaka.
    Obrana je odrađena,ako Perković ne ide to je to,popunjeni smo obrambeno.
  • San Lorenzo
    18.4k
    Inače, Cordoba noćas igrao, zamjenjen u 60. minuti, a po ocjenama je bio najgore ocjenjen igrač svoje ekipe.
  • dinon7
    1.4k
    Mislima je bio u Zagrebu, rekli bi bolje upućeni :razz:
  • mrgud
    248
    To je namjerno tako odigrao da saudijci odustanu od njega,a Marić skida cijenu na milju :wink:
  • Maximo
    684
    Gledam sažetak sa te tekme..koje su to ličnosti, od trenera do suca, svi ko neki narkobossevi...a našeg momka zamjetio samo po trčanju gore dole, možda je ipak spreman za Al nassr
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions