• scooniepenn
    5.1k
    Ovo za Belinha mi stvarno nije jasno. U današnje vrijeme kad je medicina nevjerojatno napredovala zar je toliko apstraktno malog dovesti kod vrhunskog endokrinologa i vidjeti treba li se krenuti s hormonskom terapijom kako bi dečko izvukao maksimum što se tiče visine. U svijetu nogometa Messi je možda najbolji primjer, ali nije da govorimo o nuklearnoj fizici.
  • don
    14.4k
    Kome i za koliko novaca? Jel postojala neka ponuda za Rukavinu?Crusades1986

Klubovima, ne znam za koliko, za koliko god i bila bi bolja opcija nego besplatno. Postojala je i na zimu i prošlo ljeto.

Ponavljam, dečko od 20 godina, mladi reprezentativac sa ugovorom do 2028 godine.
  • vjeko1701
    16.6k
    To ti niš ne znači ako igrač ne želi tamo.
  • Crusades
    17k
    Teško je prodati nekoga nekim klubovima ako od tih klubova ne postoji barem upit za igrača, a da ne govorim o službenoj ponudi.

Ako je istina da imamo 50% od transfera to je odličan posao. Mali do sada nije ništa pokazao, ako eksplodira u Rijeci, dio odštete će ići nama.

Sigurno ćemo više tako dobiti nego da ga selimo po posudbama gdje ne može uhvatit kontiunitet.
  • don
    14.4k
    To ti niš ne znači ako igrač ne želi tamo.vjeko1701

pa zato se hvala Bogu potpisuju ugovori i klub te može poslati na tribine do kraja ugovora, ili sjedi još 5 godina 'karijere' na tribini ili izvoli transfer ako se nisi nametnuo u trenutnom klubu. Poprilično sam uvjeren da ako postoji, jako je malo igrača koji bi izabrali sjediti toliko godina na tribinama i poslije toga igrali u 3. Slovenskoj ligi.
  • IvanS
    347
    ↪don To ti niš ne znači ako igrač ne želi tamo.vjeko1701

Što znači da Frigan nije htio u Dinamo. Ili sada Mierez neće? Ili Gnezda-Čerin?

Ima nešto i do tih Miškovića i sličnih... Nije baš da se uvijek pita igrač.

Imam osjećaj da Dinamo pokušava uvijek biti maksimalno korektan prema svojim igračima pa nekako uvijek na štetu kluba izlazi igračima u susret.
    Ima nešto u onom "g" od gnk. :)
  • Jurki
    18.5k
    Ako je 50:50 buduci transfer. Super.
    Rijesili smo se jos jednog vrlo vjerojatno neperspektivnog nogometasa.
    Jos jedan gutač Dinamovog novca manje.
    Minus kaj je otisel u Rijeku.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k

Znas li da bi ga cijelo to vrijeme trebalo placati?

Nije baš da se uvijek pita igrač.IvanS

Mislis voznja u gepeku i te fore? Frigan i ostali su otisli jer su im ponudjene bolje place ili se nisu vidili u Dinamu.
  • don
    14.4k
    Znas li da bi ga cijelo to vrijeme trebalo placati?IstinaZaDinamo

Normalno da bi, jel stvarno misliš da bi netko pristao sjediti na tribinama toliko godina?
  • Daliban
    4.1k
    Ovo za Belinha mi stvarno nije jasno. U današnje vrijeme kad je medicina nevjerojatno napredovala zar je toliko apstraktno malog dovesti kod vrhunskog endokrinologa i vidjeti treba li se krenuti s hormonskom terapijom kako bi dečko izvukao maksimum što se tiče visine. U svijetu nogometa Messi je možda najbolji primjer, ali nije da govorimo o nuklearnoj fizici.scooniepenn

Ni meni ovo nije jasno. Onaj mali Rivera kojeg sam stavio na scout temu je prošao istu stvar.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k

Naravno da bi. Bi li ti za recimo 200k eura godisnje? A to je neki minimum koji imaju nasi igraci na koje se ne racuna.
  • Omake
    10.5k

I mene to brine. Gonzalo Cordoba je primjer takvog igrača, sav talent svijeta, u15 i u17 potpuna dominacija, ali ostao na 158 cm ili tako nešto. Postoji par načina s kojima se da procjeniti necija krajnja visina. To ovisi o dosta faktora. Većinom se gleda visina roditelja, visina djeteta u x dobi, kilaža, uvjeti u koijma dijete odrasta (pogotovo unos bjelančevina), kada nastupa pubertet u obitelji i koliko traje. Ali uvijek imaju iznimke pravila, što pozivitne što negativne.

Pošto pratim dosta NBA draft imam par pozivitnih, Jalen Williams što sada igra u Oklahomi je na faksu narastao 15tak cm. Naš Ante Tomić je narastao skoro 20 u juniorskim danima. Michael Jordan dolazi iz obitelji gdje nitko nije viši od 175, imao je djeda s očeve strane od 150 cm, šepavom nogom i krivom kičmom, a on je 196 cm i jedan od najatletičnijih košarkaša ikada.
  • don
    14.4k
    Naravno da bi. Bi li ti za recimo 200k eura godisnje? A to je neki minimum koji imaju nasi igraci na koje se ne racuna.IstinaZaDinamo

Taj koji bi sjedio, vjeruj mi nikad više ne bi zaigrao u ozbiljnom klubu. Pod ozbiljnom mislim i klubove ala Slaven Belupo, Istra...
  • Niko1986
    2.4k

Pa dobro ne bi nikad više nigdje igrao, ali bi imao 200 tisuća eura godišnje što klubu nije pretjerano isplativo. I opet bi nakon toga kao bivši igrač Dinama mogao dobiti mjesto u nekom Šibeniku ili Rudešu
  • NKDZ86
    4.7k
    Ako se Rukavina nije u Gorici pokazao, onda stvarno nema šta tu radit. Nadam se da je dio deala to puštanje Rijeci za džabe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.