• Crni86
    12.7k
    u hrvatakoj opcenito imamo problema s izbacivanjem krila iznadprosjecne ili vrhunske klase.

Na prste jedne ruke mislim da se mogu nabrojati izvrsna hrvatska krila (perija, pjaca, orsa se naknadno probudio) . Odlican primjer je i repka gdje nam krila krpaju igraci koji to nisu. Na kraju to je i prepoznato od strane sportskog sektora. Proizvodimo vrhunske veznjake i stopere, ali sa ovim pozicijama di je bitna eksplozivnost i brzina se mucimo. I nije to nista lose, ali tome treba prilagoditi onda i strategiju. Svakih 10 godina ce se dogodit neki pjaca ili perisic, ali na to se ne mozes osloniti i treba uklopiti u sportsku strategiju sto je i naglaseno vec da se i razmislja na taj nacin.

I nasmijanijeg i sretnijeg. Petko je inace uvijek ozbiljniji na slikama, a sada ko da gledam malo dijete kad se igra sa frendovima na cesti. Gust je to vidjet.
  • i more je plavo
    1.3k
    čiji predsjednik nas otvoreno mrzi od kad nema glavatog i koji nam za nijednog igrača nikad nije napravio ustupakemilperska

Ja ne osjecam da nas Miško mrzi, cak mislim suprotno, ali Rijeka je privatizirana, i logicno je da branis interes kluba koji zivi od puno manje love nego Dinamo, Hajduk i Osijek i radi odlicne rezultate s obzirom na okolnosti.

Jedno su emocije a drugo realan zivot.
    Klubovi koji se u Belgiji ili Nizozemskoj bore za opstanak trose vise od Rijeke koju mi pljucamo kad ispadne od takvih koje mi, neopravdano, stavljamo u folder "tamo neki klub".
  • vjeko1701
    16.6k
    On se apsolutno ima pravo boriti za najbolje za svoj klub...al imamo i mi pravo reagirati kad koristi Dinamo iliti kurčenje sa Dinamom u medijima kako bi jeftino populistički probao smiriti reakcije na neke stvari poput poskupljenja pretplata.

Baš je čudno da zadnjih sezonu-dvije najviše spominje Dinamo kad se dogodi negodovanje njihovih navijača radi nečega.
  • i more je plavo
    1.3k
    ali sa ovim pozicijama di je bitna eksplozivnost i brzina se mucimoCrni86

Vjerojatno je trenazni proces bitno drugaciji kada imas fokus na brze i eksplozivne igrace, mi preferiramo tehnicki jake, pa je valjda sve podređeno tome u selekciji od najranijih dana.
  • Crni86
    12.7k
    ima sigurno nesto i do genetike koja je specificna za svako geografsko podrucje.
  • Jos-Optimus
    6.5k
    Vidiš, meni je drastična razlika između Rukavine i Marina s jedne strane, a Halila i Ćorića s druge. Halilović i Ćorić su pokazali da imaju kvalitetu za seniore, njih je ubila pohlepa staraca i nezrelost. Rukavina i Marina su mi kao Domagoj Abramović, sve super, ali brate mili nisi ispunio potencijal, nije to to.
  • NitkoBitan
    29.2k
    Brzina i fizikalije najvise ovise o genetici, odnosno njihov maksimalan potencijal.
  • NORTE
    17.7k
    kazao nam je tata Tomislav Rukavina.."sport
    Bivši igrač Hajduka ili onaj bivši zaposlenik dinama?
  • Patrik11
    164
    Jel danas predstavljanje maea?
  • Paggini
    59.6k
    Vidiš, meni je drastična razlika između Rukavine i Marina s jedne strane, a Halila i Ćorića s druge. Halilović i Ćorić su pokazali da imaju kvalitetu za seniore,Jos-Optimus

Ne bih rekao da jesu, iskreno. Halilu i Čorkanu se sve podređivalo njima u ekipi, prolazilo im je punkurac toga što im ne bi prošlo da nisu u startu označeni kao "DESET MILIJUNA PRODAJA U NAJAVI", što su obojica bili.

Da su ostale neke druge garniture, ne znam jel bi Marin i Rukavina prošli taj tretman jer nisu bili ni blizu takvi talenti, ali Halilović i Čorić itekako nisu bili spremni za ozbiljan nogomet, ni taktički, ni fizički a očito ni mentalno.
  • i more je plavo
    1.3k
    Baš je čudno da zadnjih sezonu-dvije najviše spominje Dinamo kad se dogodi negodovanje njihovih navijača radi nečega.vjeko1701

Ma meni nije cudno, jer se vec godinama provlaci teza da su oni Dinamova ispostava, klub u koji se zbrinjava Dinamov višak, i to na zadovoljstvo oba kluba i igraca.

A navijaci kluba koji zeli biti velik u nekim svojim okvirima, ne voli kad se klub dozivljava kao ispostava direktnog konkurenta.
  • Maki17
    257
    Kaj je sa Perkovićevom ponudom, nitko ne komentira, valjda ništa od toga. Ako nije super lova želio bi da ostane, jedini Hrvat u prvih 8 u zadnjoj liniji( Perić je deveti a njega bi želio i da se riješimo jer je stalno ozljeđen)
  • Jos-Optimus
    6.5k
    uvijek se sjećam kako je Dani Olmo bez pogovora igrao juniorsku LP, a Ćorić kmečao zbog male minutaže u seniorima
  • vjeko1701
    16.6k
    A jbg, ima i Dinamo imidž pred navijačima kojeg mora održavat (konačno). Ne smijemo si dopustiti da netko javno stalne sere a onda privatno raditi ko neki frendići.

Nisam za to da se klub vodi populizmom i da moguća reakcija navijača bude na prvom mjestu prilikom donošenja odluka. Al brate mili, postoji granica. On je dugo po njoj plesao da bi ju zadnjih godinu dana debelo prekoračio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.