• Miro Vugrinec
    10.8k
    Želio sam se u jednom trenutku vratiti u svoj klub. Hajduk je kontaktirao mog menadžera čim su čuli da se želim vratiti u Hrvatsku, ali rečeno im je da sam dinamovac i da to nije opcija za mene. Razumjeli su i poručili da su mi vrata njihovog kluba otvorena', rekao je Brekalo

Ovo mi je super dio.
    Znači prvo su bila zatvorena vrata pa su poslije ipak bila otvorena.
    — Mali Zeus

Tema je već dosadila, ali ne kužim sta je tu čudno. Pa normalno da u trenutku kad ima Dinamo i Hajduk odbija Hajduk jer je dečko rođen u Zagrebu i igrao 12 godina u Dinamu. Nakon toga je posao propao, a osobno znam da sve sto je rekao je točno u vezi toga kako je propalo. Nakon dogovora i našeg nejavljanja i odgovora na mail, javlja se hajduk i dečko tada odlazi u hajduk. Po meni nije trebao ići, mislim da je mogao naci i druge opcije, ali ne vidim ništa senzacionalno u ovome sto ti sad pišeš. Treba nekad ne dizati tenzije. I nama su dolazili Andrijasevic, Baturina kao klinac, Moro kao klinac, Brkljača kao klinac pa ih nismo nikad pljuvali. Nogomet je samo posao bez obzira na nas navijače. Svako goeda sebe i to ljudi moraju shvatiti
  • NKDZ86
    10.2k
    Apsolutno, to samo oni mogu, hvala Bogu dragom da nisu više u klubu. Kad vidim Zeku i naše ljude na konferencijama, pitam se kaj sanjam.
  • Paggini
    101k
    Pa sve što je on rekao su svi već znali, da su debili bili u upravi koji nisu znali šta rade.

Jedino što nismo znali jest da su mu obraz i savjest čisti.

Judo mala, nikad ti neće biti čisti. Da kažeš "jbg, pogriješio sam, sjebao sam i žao mi je", razumio bih, a ovako si samo potvrdio sve što su navijači pisali o tebi, da si mali ljigavac bez ikakvih skrupula.

I nama su dolazili Andrijasevic, Baturina kao klinac, Moro kao klinac, Brkljača kao klinac pa ih nismo nikad pljuvali. — Miro Vugrinec

Pa nisu ni tovari pljuvali niku i brekala?
  • Mali Zeus
    22.2k
    Tema je već dosadila, ali ne kužim sta je tu čudno. Pa normalno da u trenutku kad ima Dinamo i Hajduk odbija Hajduk jer je dečko rođen u Zagrebu i igrao 12 godina u Dinamu. Nakon toga je posao propao, a osobno znam da sve sto je rekao je točno u vezi toga kako je propalo. Nakon dogovora i našeg nejavljanja i odgovora na mail, javlja se hajduk i dečko tada odlazi u hajduk. Po meni nije trebao ići, mislim da je mogao naci i druge opcije, ali ne vidim ništa senzacionalno u ovome sto ti sad pišeš. Treba nekad ne dizati tenzije. I nama su dolazili Andrijasevic, Baturina kao klinac, Moro kao klinac, Brkljača kao klinac pa ih nismo nikad pljuvali. Nogomet je samo posao bez obzira na nas navijače. Svako goeda sebe i to ljudi moraju shvatiti — Miro Vugrinec

Samo mi je smiješno da je prvo bilo poručeno da neće u Hajduk, a nakon što je posao s Dinamom propao ipak je Hajduk bio dobar, njemu kao dinamovcu. Ako ti to vidiš kao dizanje tenzija onda ti nemrem puno pomoći. Plus Brekalo baš nije klinac.
  • Miro Vugrinec
    10.8k
    Pa nisu ni tovari pljuvali niku i brekala? — Paggini

Pa da, nisu pljuvali. To sto su oni licemjeri pa pljuju svoje igrače kad dođu u Dinamo, a kad im naši dođu u Hahduk uzdižu ih ne znaci da i mi moramo biti takvi licemjeri i radit cvijece od Brkljače, Andrijasevica, Baturine, More, a govnima od ljudi Kranjčara, Brekala i ostale. Sve je to na kraju posao i ne sumnjam da su od svih ovih nabrojanih i s jedne i s druge strane sve normalni ljudi
  • Paggini
    101k
    Sve je to na kraju posao — Miro Vugrinec

Ja sam navijač jebiga, meni to nije posao nego emocija.

Šta bi mi trebali, podržavati odlazak Nike i Brekala u najvećeg rivala, zaželjet im sreću? Pa naravno da nećemo to napraviti.
  • Efes Pilsen
    17.2k
    Nije klinac i ocito nije autstican. Situacija u kojoj mu je voljeni klub bio je bila jasna i najvecem debilu. Klub je u kaosu, izbori su iza vrata, zaostatak je takav da se razmislja o jos jednoj smjeni trenera.
    Sta Brekalo napravi? Ode u najveceg rivala gdje njegov klub mrze onako, patoloski i to u trenutku kad taj klub ima osjetnu prednost na tablici i kad bi ga naslov mogao vratit u zivot i ucinit konkurentijim tvom voljenom klubu.
    Krmak mali je otisao u jos goroj situaciji, dan danas mi je zao sto Inter nije uzeo tu titulu.
  • Ludovic IX
    12.8k
    to oko jakira nakon lokosa je trajalo manje od 24h.. on se uvrijedio i drugi dan sa barom počeo dogovarat hajduk. znači, tolika ljubav prema dinamu ali se kretenko uvrijedio i odmah odletio za split.

jakir je ostao i da nije brekalo idiot kakav je, sad bi imao dvostruku krunu u CV-u i vjerojatno euro odigran.

ali je mali seljo-beljo
  • Miro Vugrinec
    10.8k
    Šta bi mi trebali, podržavati odlazak Nike i Brekala u najvećeg rivala, zaželjet im sreću? Pa naravno da nećemo to napraviti. — Paggini

Nigdje to nije kazano. Ne treba ih častiti cvijećem i podržavati u tome. Ali gospoda uvijek trebamo biti i ne drugima željeti zlo. Prije svega velika većina navijača Dinama smo kršćani. A ovdje se može pročitat svakakvih ne bas lijepih želja prema ljudima samo jer su otišli u Hajduk. To prilici tovarima dolje, oni su takvi, mi smo iz Zg i mi smi gospoda. Izgubit respekt odlaskom dolje da, ali proklinjanje, vrijeđanje i željenje zla nekome nikada. To je moj stav i nikad ga neću mjenjati
  • The Undertaker
    10.4k
    Meni osobno nije problem da "naši" idu dole i "njihovi" kod nas. Samo, odabrao je jebeni trenutak, klub na koljenima, Hajduk u naletu, sve pripremljeno za ražanj i ti im ideš pomoći i zakucati nas u pod.
    Što je najgore, on je potpuno svjestan trenutka i opet ide.
  • Peškaman
    9.8k
    Najljepši dio podcasta je bilo pitanje Stjelje "Jesi li doživio ikakve neugodnosti u Zagrebu?",na što je dotični odgovorio da nije.
    Gospodski,purgerski,više ga boli to što nikog nije više briga za njega u gradu gdje je rođen.
  • The Undertaker
    10.4k
    Jedino što je on izvukao zaključak da nije napravio ništa loše i da ljudi u Zg misle isto tako.
  • nemapredaje
    6.9k

Da, samo kaj je trafostanica na ulasku u njegovu ulicu i dalje zašarana porukom “podrške”
  • Mali Zeus
    22.2k
    Možda nije ni bio u zg u međuvremenu?
  • don
    22.7k
    oni koji podržavaju njegov odlazak dolje neka vrate film 5 mjeseci unatrag i pogledaju u kakvoj situaciji smo se mi nalazili. Bili smo upucani u nogu, trebao nas je samo netko jos dovršiti ali jbg.
    Brekalu želim sve najbolje u privatnom životu, a u nogometu da više nikad ne zakorači u reprezentaciju i naravno ni na Maksimir.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.