• Pop corn
    8.9k
    Ponuda u Dinamovom fan shopu i web shopu je trecerazredna. Ne govorim ovo kao zlonamjernu kritiku nego se zbilja nadam da ce u nekoj blizoj buducnosti klub poraditi na ovakvim stvarima pa ni mi navijaci/kupci necemo vise kupovati bootleg artikle. — DiddyGuela

Naravno da će se ponuda kroz određeni rok poboljšati.... radi se na tome....
  • Crni86
    25.2k
    @Pop corn velika pohvala za sve sta ste danas predstavili. Mislim da nas sve veseli kada vidimo kako klub s novim vodstvom raste.
  • mlinchica
    7.5k
    Fino profesionalno odrađeno oko godišnjih ulaznica, miševi zašutili, ništa od senzacionalističkih naslova.
    Kažu “Dinamo poskupljuje godišnje ulaznice” ali koliko je besmisleno potencirati “bombu”, vidljivo je i iz tog da nema niti uskličnika na kraju.
    Hm, hm, u zadnje vrijeme, kad nemaju “materijala”, izmisle. Kad izmisle, tu je “ulica” da demantira.
    Samo što više u miru i tišini.

Odlične pogodnosti, nisam mislila da će se, odmah u prvoj sezoni, toliko stvari obuhvatiti.
    Čak su spomenuti i skeneri. :gasp:

Baš volim ovu našu “ulicu”! :heart:
  • đole
    484
    Jesmo mi ikad uspjeli od turnira Ramljak snimiti nekog klinca i dovesti ga ipak su nam pod nosom igrali neki stvarno veliki talenti ? — serbus

Vidiš, nikad se nisam to zapitao. Tko je od klinaca (izuzev naših) igrao Ramljak i kasnije postao superzvijezda?
  • Nema zaleđa Mikića
    3.8k
    Tko je od klinaca (izuzev naših) igrao Ramljak i kasnije postao superzvijezda? — đole

Guler.
  • Ludovic IX
    12.8k
    sa dinamove objave - Thea Hernandeza, Pau Lopeza i Andrea Silve te recentnih talenata poput Armanda Broje, Arde Gülera
  • bongo
    1.5k
    Jel ima kakvih novosti oko otvorenog treninga u petak?
  • Crusades
    26.1k
    Bit će objavljeni detalji, danas su rekli na pressici
  • javolimtebejako
    6.4k
    baš mi je dobro došlo malo ljetnog odmora i od dinama i nogometa i svega (izuzev 3 tekme repke), al s ovim novostima kreće lagani hype za novu sezonu

u nedjelju čekat novi dres, a onda kad dođe koje pojačanje gori sve
  • striko
    4k
    Član Zone i odmor ne idu u istu rečenicu!
  • NKDZ86
    10.2k
    Hoće li i grupa ići na otvoreni trening?
  • nemapredaje
    6.9k

Grupa je na zasluženom godišnjem
  • Time
    2k
    Zapeli su mi za oko maric i zajec na slici sa kulenovicem,znam da je ljeto i da je vruce,da rade mnogo sve stoji,ali ipak barem za slike bi trebala biti malo sluzbenija odjeca...mozda neka ležerna klupska odijela nije losa ideja.
  • Droljo
    32.6k
    sve stoji,ali ipak barem za slike bi trebala biti malo sluzbenija odjeca — Time

Aj da je majki komentirao outfita.... Nebi reč rekel
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.