• Pop corn
    8.7k
    Ponuda u Dinamovom fan shopu i web shopu je trecerazredna. Ne govorim ovo kao zlonamjernu kritiku nego se zbilja nadam da ce u nekoj blizoj buducnosti klub poraditi na ovakvim stvarima pa ni mi navijaci/kupci necemo vise kupovati bootleg artikle.DiddyGuela

Naravno da će se ponuda kroz određeni rok poboljšati.... radi se na tome....
  • Crni86
    6.4k
    @Pop corn velika pohvala za sve sta ste danas predstavili. Mislim da nas sve veseli kada vidimo kako klub s novim vodstvom raste.
  • mlinchica
    2.3k
    Fino profesionalno odrađeno oko godišnjih ulaznica, miševi zašutili, ništa od senzacionalističkih naslova.
    Kažu “Dinamo poskupljuje godišnje ulaznice” ali koliko je besmisleno potencirati “bombu”, vidljivo je i iz tog da nema niti uskličnika na kraju.
    Hm, hm, u zadnje vrijeme, kad nemaju “materijala”, izmisle. Kad izmisle, tu je “ulica” da demantira.
    Samo što više u miru i tišini.

Odlične pogodnosti, nisam mislila da će se, odmah u prvoj sezoni, toliko stvari obuhvatiti.
    Čak su spomenuti i skeneri. :gasp:

Baš volim ovu našu “ulicu”! :heart:
  • đole
    320
    Jesmo mi ikad uspjeli od turnira Ramljak snimiti nekog klinca i dovesti ga ipak su nam pod nosom igrali neki stvarno veliki talenti ?serbus

Vidiš, nikad se nisam to zapitao. Tko je od klinaca (izuzev naših) igrao Ramljak i kasnije postao superzvijezda?
  • Nema zaleđa Mikića
    1.7k
    Tko je od klinaca (izuzev naših) igrao Ramljak i kasnije postao superzvijezda?đole

Guler.
  • Ludovic IX
    7.6k
    sa dinamove objave - Thea Hernandeza, Pau Lopeza i Andrea Silve te recentnih talenata poput Armanda Broje, Arde Gülera
  • bongo
    894
    Jel ima kakvih novosti oko otvorenog treninga u petak?
  • Crusades
    14.2k
    Bit će objavljeni detalji, danas su rekli na pressici
  • javolimtebejako
    1.6k
    baš mi je dobro došlo malo ljetnog odmora i od dinama i nogometa i svega (izuzev 3 tekme repke), al s ovim novostima kreće lagani hype za novu sezonu

u nedjelju čekat novi dres, a onda kad dođe koje pojačanje gori sve
  • striko
    1.8k
    Član Zone i odmor ne idu u istu rečenicu!
  • NKDZ86
    2.4k
    Hoće li i grupa ići na otvoreni trening?
  • nemapredaje
    3.9k

Grupa je na zasluženom godišnjem
  • Time
    926
    Zapeli su mi za oko maric i zajec na slici sa kulenovicem,znam da je ljeto i da je vruce,da rade mnogo sve stoji,ali ipak barem za slike bi trebala biti malo sluzbenija odjeca...mozda neka ležerna klupska odijela nije losa ideja.
  • Droljo
    9.7k
    sve stoji,ali ipak barem za slike bi trebala biti malo sluzbenija odjecaTime

Aj da je majki komentirao outfita.... Nebi reč rekel
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.