Želio sam se u jednom trenutku vratiti u svoj klub. Hajduk je kontaktirao mog menadžera čim su čuli da se želim vratiti u Hrvatsku, ali rečeno im je da sam dinamovac i da to nije opcija za mene. Razumjeli su i poručili da su mi vrata njihovog kluba otvorena', rekao je Brekalo
Ovo mi je super dio.
Znači prvo su bila zatvorena vrata pa su poslije ipak bila otvorena. — Mali Zeus
I nama su dolazili Andrijasevic, Baturina kao klinac, Moro kao klinac, Brkljača kao klinac pa ih nismo nikad pljuvali. — Miro Vugrinec
Tema je već dosadila, ali ne kužim sta je tu čudno. Pa normalno da u trenutku kad ima Dinamo i Hajduk odbija Hajduk jer je dečko rođen u Zagrebu i igrao 12 godina u Dinamu. Nakon toga je posao propao, a osobno znam da sve sto je rekao je točno u vezi toga kako je propalo. Nakon dogovora i našeg nejavljanja i odgovora na mail, javlja se hajduk i dečko tada odlazi u hajduk. Po meni nije trebao ići, mislim da je mogao naci i druge opcije, ali ne vidim ništa senzacionalno u ovome sto ti sad pišeš. Treba nekad ne dizati tenzije. I nama su dolazili Andrijasevic, Baturina kao klinac, Moro kao klinac, Brkljača kao klinac pa ih nismo nikad pljuvali. Nogomet je samo posao bez obzira na nas navijače. Svako goeda sebe i to ljudi moraju shvatiti — Miro Vugrinec
Pa nisu ni tovari pljuvali niku i brekala? — Paggini
Sve je to na kraju posao — Miro Vugrinec
Šta bi mi trebali, podržavati odlazak Nike i Brekala u najvećeg rivala, zaželjet im sreću? Pa naravno da nećemo to napraviti. — Paggini
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.