• Patrick1996
    61
    zato dto je imao fazu di ga bas nije islo… vjerujte mi, on bi bio pun pogodak i svaki cent vrijedan
  • Orc123
    14.1k
    govorimo o malo previse centi da bi vrijedio tolko nakon jedne samo solidne sezone u dosadasnjoj karijeri! 5mil eura je nebulozna cifra! Decko zabio 6 golova na pasnjacima hnl, protiv nas ga nije bilo skoro , a spominjani igraci ako dolaze iz Fra. 1. Lige ili Championshipa su definitivno jeftinije i bolje opcije, od samog iskustva pa do navike igranja teskih europskih utakmica.
  • Patrick1996
    61
    Ligue 1 mozda… Championship nikako

A sve ovisi, ako je neki ligue 1 grijač klupe, to isto nista ne znaci onda…a 5 mil. po meni nisu puno za reprezentativca te razine i tog potencijala
  • NitkoBitan
    33.7k
    Ligue 1 mozda… Championship nikakoPatrick1996

Po cemu je to Championship gori od HNLa? Nasi klubovi, izuzev Dinama, se ne bi dobro proveli u toj ligi.

Ovako bi doveo nekog stranca iz tek 2. engleske lige…. Neznas kaj ces sa njime dobit iskreno… moze bit pogodak ili totalna banana…Patrick1996

Navodno se radi o nekom tko je isporucio gol/asistenciju svaku drugu utakmicu. Cisto sumnjam da bi imao goru statistiku u HNLu.
  • Patrick1996
    61
    ako je to tako onda ok, zivi bili pa vidjeli… meni osobno pasalic prioritet a i siguran sam da ce se barem pokusat dovest ga ako nista drugo..
  • Daliban
    4.1k
    Pa Kulenović bi bio odličan u Championshipu, s razlogom engleski klubovi tog ranga i zone ispadanja Premiershipa gledaju Kuleta već godinama. Ne treba precjenjivati takve lige samo zbog medija.

Ima tamo igrača za Dinamo, ali moraju biti baš kvalitetno probrani. Problem je i što je to najrazvikaniji drugi rang na svijetu i sve što valja već ima napuhanu cijenu i uglavnom je pokupljeno od strane Premovaca.

Što se Ligue 1 tiče, nas je prošle zime potrefio RPG, ali lako smo mogli završiti sa ćorkom. Njegova situacija je bila baš jako specifična i imali smo sreće da je pristao i da smo ga dobili besplatno. Onaj Koffi kojeg smo rušili na liječničkom prije dolaska RPG-a je bio užasan. Dragi Bog nam je u tom slučaju pomogao da na kraju završimo s igračinom. Neće svaki igrač iz Francuske dobro proći u Dinamu, naprotiv. Većina vjerojatno neće jer mi prosto nemamo novaca za kvalitetne igrače tih liga.

Prolistao sam prije nekoliko mjeseci igrače po Ligue 2 i doslovno sam naletio na samo jednog koji bi bio zicer za nas, opet desni bek gdje smo sada pokriveni. Sve ostalo je, onako...
  • Patrick1996
    61
    tocno tako i ja mislim… pasalic bi bio lotto dobitak

Jebes 5 milijuna… ako udjes u LP (sto je s takvim igracima i vise nego moguce) onda ces se smijat zbog tih 5 milijuna
  • Zagi
    13.5k
    Još uvijek se ne smijemo na 4-5 m za Boška, a ušli smo tu sezonu u LP.
  • Daliban
    4.1k
    Isto mi je prvi pik, ali mislim da je 3m dovoljno. 5 bi bilo previše.
  • Daliban
    4.1k
    Eto što su nam grijači klupa liga petice.
  • Zagi
    13.5k
    Eh , Paša je grijao klupu druge momčadi lige pet ako ćemo tako bazične usporedbe...
  • Patrick1996
    61
    al sad su duple vece nagrade za ulazak i sa smijehom bi to preboljeli
  • Daliban
    4.1k
    Mladi igrač druge ekipe Dortmunda i doveden je besplatno.

Slažem se sa poantom, na koncu ovisi o partikularnom igraču. Ne može se previše generalizirati.
  • Patrick1996
    61
    grijao je klupu al nemozes pasalica od prije 2 god s ovim sad usporedit.. ponavljam, nije on bez veze dobio poziv na EP… a po meni je trebao puno vecu ulogu imat od recimo svog imenjaka marija pasalica, koji je sasvim izgubljen na krilu
  • Zagi
    13.5k
    Eh bio sam i ja za da se proba sa Pašalićem prije 12 mjeseci, besplatno.
    Ajd sada je potvrđeniji nakon sezone u Rijeci ali da, 5m je previše.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.