• Daliban
    4.1k
    Eto što su nam grijači klupa liga petice.
  • Zagi
    9k
    Eh , Paša je grijao klupu druge momčadi lige pet ako ćemo tako bazične usporedbe...
  • Patrick1996
    61
    al sad su duple vece nagrade za ulazak i sa smijehom bi to preboljeli
  • Daliban
    4.1k
    Mladi igrač druge ekipe Dortmunda i doveden je besplatno.

Slažem se sa poantom, na koncu ovisi o partikularnom igraču. Ne može se previše generalizirati.
  • Patrick1996
    61
    grijao je klupu al nemozes pasalica od prije 2 god s ovim sad usporedit.. ponavljam, nije on bez veze dobio poziv na EP… a po meni je trebao puno vecu ulogu imat od recimo svog imenjaka marija pasalica, koji je sasvim izgubljen na krilu
  • Zagi
    9k
    Eh bio sam i ja za da se proba sa Pašalićem prije 12 mjeseci, besplatno.
    Ajd sada je potvrđeniji nakon sezone u Rijeci ali da, 5m je previše.
  • Patrick1996
    61
    mozda ga miško i proda za 3 + neke bonuse ili prodaja spikica
  • Zagi
    9k
    Možda, vidjet ćemo. Miško se cigani.
    Špiku sada niti ne možemo prodavati jer ćemo ostati na jednom desnom krilu.
  • Patrick1996
    61
    ma miško to namjerno radi da dinamo jos vise zagrize… njega proda i onda moze i rijeku odma
  • vjeko1701
    11.6k
    Prodati Špikića i onda dovesti i Pašalića i jednog od ova dva.
  • austrijanac
    5.2k

Špikić bi se prodao vec dvaput da nema primanja koja ima.

U to sam siguran.
  • Patak
    3k
    Da gledamo igrače po drugoj engleskoj ligi za Dinamo? I onda igrati ligu prvaka sa top klubovima engleske prve lige? Ne zvuči baš optimistično....
  • Orc123
    10.1k
    Jel ito ikad gledao Championship? Ili pricate na pamet?
  • Laugreano
    3k
    Ma to je samo rezervna varijanta, u slucaju da nas De Bruyne odbije.
  • Efes Pilsen
    9.6k
    pa nije to bas samo tako. Dobrih igraca ima svugdje, nisu bas strojevi kao oni koji su najvise placeni, ali to ionako nije glavna stavka za slozit dobar tim.
    Pinto je dosao iz Rumunjske, Fernandes s klupe Bayera, Soudani iz Vitorrie, pa je ta ekipa zveknila Arsenal.
    Nama je bitno da igrac karakterno odgovara ekipi i da su mu vrline u skladu s nasim nogometom. Mane kao i uvijek pokriva momcad kompaktnoscu i onom svi za jednog jedan za sve.
    Do sada smo gledali po Japanu, Portugalu, Rumunjskoj, HNLu, pa klub ima neviden kontinuitet..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions