• Bosskovitz
    17.7k
    Jel zna netko od vas koji detaljnije pratite klince, koliko ima istine u tome da Belinho što je stariji, sve je manje impresivan u odnosu na ostale? Odnosno ako je, koliko je to u skladu s očekivanim, a koliko je možda zabrinjavajuće?
  • Laugreano
    4.5k
    @Bosskovitz Gledao sam dosta utakmica pionira bas radi njega.Uzivanje ga je gledati jer plese sambu dok igra. Odlicna tehnika, agilnost, dribling, lucidnost. Cak i pregled igre ima iznenađujuce dobar. Ali, fali tu konkrenosti. U zadnjoj trecini ono sto sam ja vidio ne snalazi se bas najbolje. Ne znam ako je 2 gola ukupno zabio. Podsjeca me na onog Vitora Juniora koji je bio davno kod nas ,ako se sjecate.
    Moze postat vrhunski igrac, a moze bit rang Kustosije cijelu karijeru. Nemoguce predvidjet jos.
  • Omake
    10.5k

Ako je vjerovati stranici HNSa nije zabio gol za pionire ove godine.
  • rioda
    9.3k
    Ne znam za Belinha, ali to je najnormalnija stvar, do 13-14 godina igrač može biti dominantan zbog naprednih fizičkih predispozicija ili tehničke kvalitete. Mislim da je kod njega u pitanju ovo drugo. S otprilike 14 godina djeca se uglavnom "poravnaju" fizički, ali se i nogometno pojača konkurencija. Dinamo dovodi talentirane klince uglavnom nakon završetka osnovne škole, do tad ih prate, vode na turnire, a klinci povremeno dolaze na treninge.
  • striko
    2.3k
    Beljo navodno odbio dinamo jer nema garanciju za minutažu? Osim financija moramo i minute garantirati. Svašta
  • Orc123
    12.6k
    Evo Beljo nas kao odbio! Hvala ti dragi Beljo na tome, napravio si nam veliku uslugu!
    Inace, jel dobio i od Agsburga garanciju da ce igrati kada je 1. Puta odbio Dinamo? Zamisli, kao u nogometu ima garancije za nesto?
  • badjibadara
    6.6k
    Evo Beljo nas kao odbio! Hvala ti dragi Beljo na tome, napravio si nam veliku uslugu!Orc123

Lijepe vijesti ponedjeljkom.
  • Ivanmtk
    1.6k
    Počinje tjedan kad će ova tema izgorit. Sretno tetama na psihijatrijskom odjelu
  • rioda
    9.3k
    Pa dobro, očekivano da je odbio. Petković, Brodić, Kulenović su tu, on bi realno bio maksimalno drugi napadač. On traži minute, kod nas ne može to očekivati u obujmu koji želi i ne vidim tu nikakav problem, meni je to u redu, pogotovo jer mi se čini da su šanse za Petkov ostanak prilične. Da ima naznaka za odlazak, vjerojatno bi i Beljo malo pričekao
  • Teofil Kateran
    2.9k
    Meni se isto sve više čini kao da bi Petko mogao ostat pa mislim da bi trenutno dovođenje Belje bilo bezvezno nakrcavanje.
  • Jos-Optimus
    6.5k
    Napadač koji ne vjeruje u sebe nam ne treba
  • Ivanmtk
    1.6k
    Petko treba što prije odlučit oće li ostat ili neće. Nema smisla da postanemo njegov taoc. Iskreno malo mi je puna ona stvar svaki prijelazni rok drame oko njega.
  • xavier
    12.1k
    Napadač koji ne vjeruje u sebe nam ne trebaJos-Optimus

Stvarno se ovdje svašta može pročitati. Beljo ne igra u Augsburgu koliko misli da bi trebao i ako ide negdje, naravno da želi ići tamo gdje će igrati, a ne da zamijeni jednu klupu drugom.

Ljudi "garanciju" shvaćaju na način da će mu netko garantirati da će startati 90% utakmica i igrati barem 80 minuta u svakoj. Kako je @rioda napisao, ne radi se o tome nego o veoma bitnom podatku, odlazi li Petko ili ostaje. Ako Petko ostane, naravno da je i dalje prvi napadač i da iza njega ne ostaje previše minuta.

Sasvim racionalno razmišljanje od strane Belje. U svakom slučaju puno racionalnije od klinaca koji odlaze u Barcu, City ili Chelsea odiševljeni idejom velikom kluba gdje onda nikad ne dobiju priliku.

E sad, treba li nama Beljo i želimo li ga ili ne, to je drugi par rukava, ali nema veze s ovim što si napisao.
  • Izet Hajrović
    5.8k
    ima vremena do 15.7., kasnije ga ne puštamo.
  • Ludovic IX
    9.2k
    ne volim se ponavljat ali opet ću reći.. od čovjeka koji je lani gledao sve treninge dinama, kune se da će nam stojković bit najjače pojačanje ove sezone. istina, na trenigu nema toliko podrazaja i stedili su ga igrači dok se nije skroz oporavio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.