• CastAway1986
    4.7k
    otkad se to u Južnoj Americi može naći jeftino pojačanje?Koga smo to doveli za malo novaca da se pokazao?
  • Orc123
    14.2k
    Sigali, Cufre, Eduardo, Sammir, Etto, Fernandez......nit su Ibanezz, Henriquez i Morales bili promasaji....
    Ludogorec radi tamo odlican posao u skautingu, znaci moze se.....
  • Ivanmtk
    1.7k
    Petko košta suludo malo zbog klauzule koja je sklopljena lani u dogovoru s njim jer ga se ciljano ostavilo još prošlu sezonu. To je specifična situacija. Na tržištu nema napadača ranga Petka, a da je dostupan Dinamu. Dinamo će, kad Petko ode, totalno promijeniti stil igre i bit će onaj kakav je Jakir igrao do sad u prijašnjim klubovima, a lani je totalno odustao od njega jer se prilagodio momčadi i Petku naravno. Jakirov stil nikad nije bio pasivan posjed i držanje lopte, nego okomiti build up, traženje prostora i visoki presing. Dio toga smo vidili kad je prešao u formaciju sa dva napadača na proljeće. Tako da će se po meni ić na napadača stila Frigana ili Miereza ili čak Frane Ivanovića, koji će bit konstante "zujalice" i dosadni napadači koji stalno stišću stopere
  • Orc123
    14.2k
    mi ni ne trebamo traziti napadaca kakav je Petko jer takvi su izumrli. Mi moramo mijenjati cijelu igru i trebamo klasicnu 9ku! Ima pun k.... Odlicnih napadaca koji su negdje visak a za odlicnu placu bi dosli...mi ako ode Petko mozemo bez brige uloziti do 4mil eura u napadaca i do 1mil eura u placu! Kakav ebeni Ivanovic! Taj je losiji i od Brodica....
  • Omake
    14.1k
    Što se tiče južne Amerike, Ignacio Pussetto jer dobro, iskusno desno krilo kojem istječe ugovor za pet mjeseci.
  • nemapredaje
    6.7k
    Cufrea, Fernandeza i Henriqueza smo doveli iz europskih klubova
  • Ivanmtk
    1.7k
    Ne mislim imenom Ivanović, nego stilom igre
  • Orc123
    14.2k

Ne mijenja poantu da nismo imali tako lose akvizicije iz j. Amerike.....Ludogorec od tamo redovito dovodi odlicne mlade igrace, moze se znaci.
  • nemapredaje
    6.7k

Od navedenih samo Sammir i Eduardo su se pokazali kao pun pogodak.

A zaboravio si navesti njih barem 20 koji su bili doslovno bacanje para.
  • Sixthway
    563
    Morales sigurno nije bio bacanje novca kao ni Ibanez dali su svoj doprinos. Cufre veliki radnika I vođa
  • nemapredaje
    6.7k

Nisam ni mislio na Moralesa,Ibaneza ili Etta. Pročitaj još jednom što sam napisao.

Ali jesam na Carlosa, Suareza, Osmara, Andersona Costu, Carrasca, Doda itd.
  • Facke
    7.2k

Pa kak same Sammir i Eduardo? A koj je s Ibanezem i Sigalijem? Obu dva su bili dobri i odigrali su hrpu dobrih tekmi za nas. Sigali je odigral prek 100 tekmi za nas i bil stopercina. Iste tak i Lucho Ibanez prek 100 tekmi. Brz , okomit, dober sut. Oni su dosli s jž. amerike.
  • nemapredaje
    6.7k

Sammir i Eduardo su bili igrači koji su bili prevaga i nositelji momčadi.

Sigali, Ibanez i Etto su bili dobri, ali ne i nositelji momčadi
  • Orc123
    14.2k
    svi oni koje si nabrojao nisu zajedno kostali ko Bockaj! Stefulj, Cabraja, Juric, Kastrati, Bockaj, Sutalo, Puljic, Majstorovic, reci kad da stanem!? I sad zbroji kolko su nas ti kostali pa mi reci koji su veci promasaj?
  • Mr Anderson
    15.8k
    Sammir, Etto od Brazilaca odlični transferi, ostali uglavnom flop. Sigali, Ibanez, Cufre od Argentinaca jako dobre kupovine, mada je Cufre došao praktički ko Europljan. Čileanci svi su se isplatili po meni. Morales, Junior i Angelo. Šteta za Moralesa što je bio u doba Sammira pa je često krpao druge pozicije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.