Mislio sam da ce to netko napisat..
Tako je rekao.. :)
Nije bilo zlonamjerno. RB je po rezultatima u Europi, trenutno ispred nas. I to vec cca 15 god.. — emilperska
Sto je jebeni RB prema Dinamo??? — Lynx17
Klub daleko siromašnije povijesti od nas, ali trenutno puno više zarađuju na transferima i rezultatski su uspješniji. Posljednjih 5 godina su svake godine igrali skupine Lige prvaka i od toga 4 puta prezimili u Europi iz Lige prvaka, mi to nismo uspjeli još niti jednom u novijoj povijesti pa tome trebamo težiti, da svake godine igramo skupine Lige prvaka, odnosno po novom ligu Lige prvaka te da izborimo barem playoff za nokaut fazu. O stabilizaciji financija u tom slučaju neću niti govoriti. — Izet Hajrović
Ja samo prenosim sta sam tad cuo.. ne ubijaj glasnika ili kak se vec veli..
Ali ako drzis do tog sta si rekao, onda skaces sam sebi u usta. Ako je RB slabiji od Dinama, zasto.bi igrac skartan u RB bio nama pojacanje? :lol: — emilperska
Jedan je Petkovic, a tisuce je ostalih..
Ja sam prenio sto mi je lik rekao, a da je na kraju skartan u RB. Skartan je.. — emilperska
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.