• Ivanmtk
    1.6k
    stoji, ali takvi koštaju minimalno 5 mil. Gdje misliš nać iskusnog napadača koji ti garantira golove bez ugovora ili za 2 mil na osam rata?
  • Orc123
    12.7k
    kolko Petko kosta? Kolko bi trebal kostati jedan RPG? Mi ga doveli besplatno....imas takvih i napadaca....akmse imalo za Pongracica ponuditi milijune ili ako se ima za jednog Soticeka onda se ima i za napadaca free transfer od 1mnpo sezoni ili napadac za 3-4milje eura ako ode Petko jer dobijas 2,5mil eura i oslobađa ti se ugovor od 1m eura...
  • CastAway1986
    3.5k
    otkad se to u Južnoj Americi može naći jeftino pojačanje?Koga smo to doveli za malo novaca da se pokazao?
  • Orc123
    12.7k
    Sigali, Cufre, Eduardo, Sammir, Etto, Fernandez......nit su Ibanezz, Henriquez i Morales bili promasaji....
    Ludogorec radi tamo odlican posao u skautingu, znaci moze se.....
  • Ivanmtk
    1.6k
    Petko košta suludo malo zbog klauzule koja je sklopljena lani u dogovoru s njim jer ga se ciljano ostavilo još prošlu sezonu. To je specifična situacija. Na tržištu nema napadača ranga Petka, a da je dostupan Dinamu. Dinamo će, kad Petko ode, totalno promijeniti stil igre i bit će onaj kakav je Jakir igrao do sad u prijašnjim klubovima, a lani je totalno odustao od njega jer se prilagodio momčadi i Petku naravno. Jakirov stil nikad nije bio pasivan posjed i držanje lopte, nego okomiti build up, traženje prostora i visoki presing. Dio toga smo vidili kad je prešao u formaciju sa dva napadača na proljeće. Tako da će se po meni ić na napadača stila Frigana ili Miereza ili čak Frane Ivanovića, koji će bit konstante "zujalice" i dosadni napadači koji stalno stišću stopere
  • Orc123
    12.7k
    mi ni ne trebamo traziti napadaca kakav je Petko jer takvi su izumrli. Mi moramo mijenjati cijelu igru i trebamo klasicnu 9ku! Ima pun k.... Odlicnih napadaca koji su negdje visak a za odlicnu placu bi dosli...mi ako ode Petko mozemo bez brige uloziti do 4mil eura u napadaca i do 1mil eura u placu! Kakav ebeni Ivanovic! Taj je losiji i od Brodica....
  • Omake
    10.5k
    Što se tiče južne Amerike, Ignacio Pussetto jer dobro, iskusno desno krilo kojem istječe ugovor za pet mjeseci.
  • nemapredaje
    5.6k
    Cufrea, Fernandeza i Henriqueza smo doveli iz europskih klubova
  • Ivanmtk
    1.6k
    Ne mislim imenom Ivanović, nego stilom igre
  • Orc123
    12.7k

Ne mijenja poantu da nismo imali tako lose akvizicije iz j. Amerike.....Ludogorec od tamo redovito dovodi odlicne mlade igrace, moze se znaci.
  • nemapredaje
    5.6k

Od navedenih samo Sammir i Eduardo su se pokazali kao pun pogodak.

A zaboravio si navesti njih barem 20 koji su bili doslovno bacanje para.
  • Sixthway
    563
    Morales sigurno nije bio bacanje novca kao ni Ibanez dali su svoj doprinos. Cufre veliki radnika I vođa
  • nemapredaje
    5.6k

Nisam ni mislio na Moralesa,Ibaneza ili Etta. Pročitaj još jednom što sam napisao.

Ali jesam na Carlosa, Suareza, Osmara, Andersona Costu, Carrasca, Doda itd.
  • Facke
    6.3k

Pa kak same Sammir i Eduardo? A koj je s Ibanezem i Sigalijem? Obu dva su bili dobri i odigrali su hrpu dobrih tekmi za nas. Sigali je odigral prek 100 tekmi za nas i bil stopercina. Iste tak i Lucho Ibanez prek 100 tekmi. Brz , okomit, dober sut. Oni su dosli s jž. amerike.
  • nemapredaje
    5.6k

Sammir i Eduardo su bili igrači koji su bili prevaga i nositelji momčadi.

Sigali, Ibanez i Etto su bili dobri, ali ne i nositelji momčadi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.