• Praskaton
    4.4k

Nije mi bila namjera usporedit njihove igračke kvalitete nego sam rekao da mislim da ce Mierez imat slican ucinak kao i Drmic.Gledajuci suhu statistiku Drmic nije promašaj kod nas.

Istina i da bi Mierez imao glavnu ulogu u napadu pa to mijenja stvari..

Ugl.samo naklapanja kao i 99% ove teme :lol:
    Kad i ako dode moci cemo sudit
  • Daliban
    4.1k
    Kako vam se ovaj lik čini?Maximo

Iz goreg u gore.

Napad Pjaca - Šimić - Šotiček je za spakirat kofere i čestitat Hajduku.

Zamisli da potrošimo 7 milijuna eura na paket Šimić - Šotiček. Mislim da se godinama ne bi opravio od toga, a bojim se da ne bi ni Dinamo.
  • hardek
    5.2k
    Šimić po meni dolazi u obzir samo kao zamjena za eventualnu prodaju Kulenovića. Tu čak nebi imao ništa protiv jer su i sličan profil napadača. Ali za prvog napadača definitivno nije
  • Teofil Kateran
    2.9k
    Ma nema smisla davat novce za Šimića, ako Petko stvarno ode treba dovest pojačanje koje će biti za Europu, a to on nije. Ja ga ne vidim ni kao drugu opciju jer ne vjerujem da će Kulenović otići jer ljudi prenose vijesti od prošlog ljeta, a iskreno mislim da nakon ove sezone on ne želi nigdje ići, a da je i Jakir zadovoljan s njim kao drugom opcijom. Tu imamo još i Brodića koji je po meni isto odličan za rotaciju i njega i Kuleta uopće ne bih dirao, jedino u slučaju odlaska Petka dovest pojačanje i to je to po meni.
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Mali je smotan i nikad nista nisam vidio kod njega od silnog hype
  • Ivanmtk
    1.6k
    U trokutu tih "vječnih talenata" Frigan, Beljo, Šimić, hladno bi uzeo Frigana da se ne bi mislio sekundu
  • badjibadara
    6.6k
    Predrag Jurišić je izgleda novi SD Dinama, obzirom na članak o Roku.

Roku je tek 20 godina. Ima iskustvo igranja LP, zna zabiti i lijevom i desnom. Malo izgleda nezgrapno na terenu, ali se zna naći u pravoj poziciji. Fali mu malo gladi, pozitivne drskosti i mišića, ali mislim da se može razviti u solidnog napadača.

Ako Predrag Jurišić izvali lovu kojom barata, može i u Dinamu.

Ne vjerujem da je RB Salzburg dobrotvorna ustanova, niti crveni križ, mada imaju crveno u imenu. Isto tako ne vjerujem da je Roko stigao zadužiti klub, pa da ga po toj osnovi poklone poput nekih, tako da ovo ispada samo maštarija dokonog novinara.
  • Droljo
    18.8k
    U naslovu piše da mu ne misle produžiti ugovor i kako ističe za godinu dana. Po tome bi ga mogli ubost praktički đaba uz neki postotak i bonuse. To bih ja odradio. Pogotovo ako kule ide. Mlad je i uz dobar rad može biti nešto od njega...
  • emilperska
    11.1k
    2021. sam bio na poslovnom sastanku s jednim visokopozicioniranim nogometnim djelatnikom unutar jedne nogometne organizacije (podaci poznati redakciji) kojeg sam pitao nesto u stilu "vidite kako je RB kupio Šimića, da li je to Dinamov propust?"
    Odg je bio u stilu da se Dinamo nista nije sjebao nego da je Šikić to vrhunski upakirao da mali nikad nece bit igrac za Dinamo, a kamoli RB..
  • Lynx17
    4.3k
    2021. sam bio na poslovnom sastanku s jednim visokopozicioniranim nogometnim djelatnikom unutar jedne nogometne organizacije (podaci poznati redakciji) kojeg sam pitao nesto u stilu "vidite kako je RB kupio Šimića, da li je to Dinamov propust?"
    Odg je bio u stilu da se Dinamo nista nije sjebao nego da je Šikić to vrhunski upakirao da mali nikad nece bit igrac za Dinamo, a kamoli RB..
    emilperska

Kakva je to govno od zadnja recenica???

"mali nikad nece bit igrac za Dinamo, a kamoli RB" ??

Sto je jebeni RB prema Dinamo???
  • SjevernaStrana
    2.6k
    Kako to da nam ga zločesti Šikić koji nas uvijek želi sjebat i uzet lovu nije htio uvalit
  • Lynx17
    4.3k
    Inace, prelako se otpisuje ti mladi igraci.

Cuj, Roko ima 20 godina.

Kakav je bio Petkovic sa 20? (Ne usporedujem, nego samo jedan primjer.)

Nije da ce svaki mladi, "talentirani" igrac uspijeti, naravno. Ali nece niti svaki 20 god. igrac biti potpuno razvijen.
  • emilperska
    11.1k

Mislio sam da ce to netko napisat..
    Tako je rekao.. :)

Nije bilo zlonamjerno. RB je po rezultatima u Europi, trenutno ispred nas. I to vec cca 15 god..
  • emilperska
    11.1k

Zato sto mi nikad ne bi par mil za njega dali.. Igrali smo protiv njega, znali su kakav je..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.