• Peškaman
    7.3k

Mierez je njihov najbolji igrač,nama je Čavlina drugi golman i budućnost.
    To da će ga prodati bilo kome osim Dinamu,nije istina,rečeno je da ga neće prodati nikom iz Hrvatske.
    Čovjek iskusan,zna što i kada reći da kao SD umiri navijače.
    Da njima Dinamo ponudi novce koje njih zadovoljava,budi siguran da bi Mierez već bio u ZGu,sve te izjave du igre igrice jer ulazi u zadnju godinu ugovora i jer ga ,na kraju krajeva,žele zadržati.
  • K3p
    318
    Ne, bolje je da sjedi i propada ko dvojka na Maksimiru :up:

On može samo napredovati u Osijeku i time dobivamo x stvari na svoj konto, u najgorem slucaju ostat će na ovoj razini, cjenovnoj i razvojnoj
  • Daliban
    4.1k
    Mislim da bi jakir prosperirao da ode petko. Dok je on tu trener ti i ne treba. Slično kao modrić u repki. Ako dovedu nekoga tipa mierez (sa mrvicu boljom tehnikom) 20+ golova s pol snage. Onda se krila i bekovi mogu uigravat za prolaze i nabačaje. Nekakav centaršut sa poludistance (iz očaja) može biti opasan a mi ga nismo vidjeli 5 godina. Špici se treba pridodati netko iz veze (ademi, baturina, kontra krilo) a ne da se devetka pridodaje vezi na centru.Droljo

U prijevodu, ako Petko ode igrat ćemo kao Burnley. :sweat:
  • sanjinlego
    4k
    Kakvi jazavci, kakvi komplekasi, dnovinari .. idu naslovi Cavlina u Osijeku, najbolji golman na Opus areni ..

Potpisao je za Dinamo, pa smo ga dali u našu filijalu hehe
  • Droljo
    18.6k
    U prijevodu, ako Petko ode igrat ćemo kao BurnleyDaliban

Na drugoj pivi sam i trećoj rakiji pa baš ne kužim što je pjesnik htio reći...
  • Daliban
    4.1k
    Nema bolje posudbe za Čavlinu u HNL-u. U Osijeku će više forsirati igru nogom i to je dobro za Čavlinu i nas.
  • E46
    1.6k
    Rekao sam rađe bi ga poslao u Slaven Belupo ili ostavio u Loksi nego njima poslao, oni su si umislili u glavi da smo im mi glavni konkurenti za nešto?!
  • Jos-Optimus
    6.4k
    kao npr Bayern sa Stanišićem? Meni se čini da si ti itekako poznat na ovom forumu
  • Peškaman
    7.3k
    trećoj rakijiDroljo

Šljiva? :lol:
  • Daliban
    4.1k
    Pa ono neka simplistična igra tipa prođi po liniji i napucaj u 16 na napadača. Ako Petko ode, volio bih da dovedemo novog 9.5 napadača, ne bih volio da nam se igra reducira na ubačaje jer imamo neku letvu naprijed.
  • badjibadara
    6.5k
    Kad smo vec kod obitelji Cavlina, mislim da bi i tata Silvije trebao imati mjesta u Dinamu. Odlican trener vratara.

Imam osjecaj da ce sljedeci tjedan ova tema izgorit..emilperska

Preventivno preimenovati temu u Transfer ludnica/histerija
  • Droljo
    18.6k
    trava. Šibenska
  • E46
    1.6k
    Evo ga samo sam tebe ceko da me proglasis da sam onaj tip sto ima milijun accounta napravljenih tu samo zato sto mi se OPET ne podudara mišljenje sa tvojim. Jadni ljudi oko tebe sa tom pasivnom agresijom koju vrsis na okolinu, i da, ocito je bila greska za Bayern posuditi ga Bayeru jer je sudjelovao i dao svoj obol u osvajanju prvenstva.
  • Daliban
    4.1k
    Što mislite o scenariju da Bruno ostane još godinu dana, pa umjesto njega dovedemo ili Miereza ili Šimića kao slobodne igrače?Omake

Šimić je precijenjen igrač kojeg se onomad u mladoj repki dugo forsiralo ponajviše zbog imena. Šlampav i traljav napadač. Ne čudi da ga se Salzburg želi riješiti.
  • Nolifer
    11.9k
    ŠljivaPeškaman

Ovo se ne briše. A zajebancija od mene i @Droljo da...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.