• NORTE
    17.7k
    Jel moguće da je Hoxha hladno odbio dati broj Pjaci? I da je poručio "na godišnjem sam" haha kakav lik!sanjinlego
    Zašto bi mu dao svoj broj dresa? I to još glavnom konkurentu za mjesto na terenu.

Odlazak Petkovića znači da trebamo kapitalca u špici.
    Siguran sam da to neće biti Mierez.
  • Baneki
    812
    Imamo kapitalca u špici - Kulenović. Ak ode u Forrest ili Trabzon vrijedit će 10M nskon jedne sezone u kojoj će zabiti 15 golova. A naš budžet za kapitalca je 3M pa si takvog igrača više nećemo moći priuštiti. Za 3M ćemo onda dovest Droždeka.
  • Jaro
    10.5k
    trabzon i forrest su vijesti stare godinu dana koje je neki pristavac repostao pa se pokoji wannabe portal zalacio...
  • emilperska
    11.1k

Nisam vidio da je itko usporedio Pjacu sa Špikićem, bar koliko pratim ovu temu..

Skepsa oko Pjace postoji radi potrgana oba koljena i jer je bio nevidljiv protiv Hajduka i Dinama u nekih 8 utakmica..
  • Crni86
    12.8k
    Skepsa oko Pjace postoji radi potrgana oba koljena i jer je bio nevidljiv protiv Hajduka i Dinama u nekih 8 utakmica..emilperska

Jer su se obje ekipe fokusirale na njega sto je otvaralo prostor drugima. Nije isto igrat u dinamu i rijeci. Mislim da ce se svi ugodno iznenaditi s Pjacom. Nece biti to razina kao prije, ali mislim da ce biti u top 5 igraca lige.

Jos svakako ako petko ostane, bi bilo top. Sjecam se protiv egipta da su igrali skupa neko vrijeme i da je to izgledalo jako dobro.
  • Ivdzo11
    8k
    Ponuda i upita za Petkovića ima sve više, mnogi su spremni platiti odštetu od 2,5 milijuna eura. No, Petković traži mininalno dva milijuna eura netto godišnje, a to zasad ne plaća nitko.

No, kako doznajemo, Beljo nije jedini, Modri su zagrizli i za još jednog napadača iz inozemstva, njegovo ime, zasad, nije 'iscurilo'. S obzirom da do prije kojih (tje)dan dolazak napadača nije bio Dinamov prioritet, da su više Modri gledali igrače na drugim pozicijama, slutimo da se u Dinamu polako pripremaju za Petkovićev odlazak.

By Germanijak
  • Izet Hajrović
    5.8k
    nisam financijski stručnjak, ali ako sam dobro upućen, u Italiji je porez na plaće nogometaša 45% što bi prema nekoj mojoj računici značilo da bi neki klub trebao izdvojiti 3.65 mil. za Petkovu plaću kako bi on dobio 2 mil. netto. Mislim da Bologna to nije u stanju napraviti.
  • Droljo
    18.8k
    A i jebla ga bolonja. Igrat će lp i borit se za ostanak u serie a. Kad mu ne prođu dva driblinga, koja peta evo ga na klupi pa kad počne srat ide tribina i na kraju u zimu trabzon...
  • Izet Hajrović
    5.8k
    zato i traži takav ugovor, da se barem financijski osigura. Ne ide mu se iz Dinama samo da bi otišao, to mora biti dobar financijski stimulans zbog kojeg bi otišao negdje.
  • Peškaman
    7.4k
    Posudba Čavline u Osijek,dobro je.
  • nemapredaje
    5.6k

Samo “hrana za razmišljanje” -
    Pierrot je u zadnjoj godini ugovora
  • Efes Pilsen
    11.9k
    Sad mi je malo lakse. Sretno Nikola u Osijeku :clap:
  • E46
    1.6k
    Opet je upitno koja je to glava dogovorila posudbu u klub koji nas doslovno mrzi i "Mierez moze ic bilo gdje samo ne u Dinamo". Ako mi sad nakon sto Petković ode ne dovedemo Miereza zbog ovog ustupanja Čavline onda smo svi kompletno za kurac.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.