Tržište prati inflaciju i cijene se dižu, al ja bi radije dao minute Stojkoviću ako već ne možemo nać kvalitetu više. Pjaca mi je novi "Hoxha" ili "Špikić".Pa tržište je potpuno poludilo, nikad u HNL-u nisu bile spominjane ovakve cifre tako da se očito za tu lovu isplati riskirati sa Pjacom jer je on nakon onog obračanja Sopiću u kupu najvjerojatnji završio sa Rijekom. — ZgDLions
Mi smo zapravo u situaciji da gledamo ka par ciljanih pojačanja jer smo se brojčano nakrcali prošle sezone. Vraćaju nam se sad Kačavenda i Stojković, Rog se isto doveo za ovu sezonu, a rpošlu smo završili sa 5-6 stopera. Desno bi se trebao vratit i Moharrami pa imamo i tu višak. Jedino nam je lijevi bek i dalje sumnjiv jer tamo imamo Ogiwaru te Perkovića i RPG-a kojima to nisu primarne pozicije.Nije da smo u situaciji da do prvog moramo svu lovu spiskati i zadužiti se kod Zefe na kamatu.
Nadam se najboljem, a očekujem još bolje od toga. — ZgDLions
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.